© Shutterstock / NTB

Alene og naken gjør godt

Publisert:
Sist oppdatert:

Er du en kvinne som sliter med ditt kroppsbilde og misliker din egen nakenhet. Her får du tre gode tips til hvordan du kan gjøre noe med det.

Det er en kjensgjerning at god selvtillit fører til bedre sex. Og forskning viser at det å være naken forbedrer vårt eget kroppsbilde. Er vi trygge på oss selv og kroppen vår, blir vi også tryggere på andre.
 
Så da trenger man kanskje ikke være en rakettforsker for å tenke seg til hvem som kan være kompetent nok til å skrive en bok om akkurat dette. Nemlig en stripper.
 
Stripperen og forfatteren Jessica «Kayla» Conrad gir med boken Dance Naked: A Guide to Unleashing Your Inner Hottie, inneholder mange gode tips og råd for å forbedre ditt kroppsbilde.
 
Jessica «Kayla» Conrad mener at hemmeligheten bak et godt sexliv nettopp ligger i kroppsbildet og hvordan du ser på din nakenhet. De fleste kvinner har et noe mer anstrengt forhold til sin nakenhet enn strippere, kanskje ikke så rart, men hvorfor er det sånn? Her får du tre råd fra boken til Jessica Conrad.
 
1 – Nakentid når du er alene hjemme
Velg en av de husarbeidsaktivitetene du gjør alene hjemme. Kanskje du har muligheten når du rydder opp etter frokosten og både mann og unger er ute av huset? Eller kanskje når du vasker klær eller betaler regninger på nettet? Det viktigste er å finne en aktivitet du er fortrolig og komfortabel med. Når du har funnet ut hvilken det er, ta av deg klærne og gjør det mens du er naken.
 
Det kan kanskje virke latterlig i begynnelsen, men etter hvert vil det virke helt naturlig.
 
Etter å ha gjort denne øvelsen bare én gang vil du merke hvor stor forskjell det er på en strippers og den gjennomsnittlige kvinnens holdning til nakenhet. Hvis du er som resten av gjennomsnittet vil du mene at bare det å gå naken ned i kjelleren for å henge opp klær er skandaløst. Men er det egentlig det? Er ikke nakenhet det mest naturlige som finnes?
 
2 - Sov naken!
Alle har tid og mulighet til å sove naken. Hvis dette er noe du vanligvis ikke gjør, kan din partner ta dette som en invitasjon til sex. Hvis du ønsker det, er jo det bare fint. Men hvis ikke, gjør det skrittvis. Begynn med en t-skjorte og pysjamasbukse. Uken etter kan du gå over til en topp og en boksershorts.
 
Du skal gradvis trappe ned på klesbruken. For hver uke som går kan du fjerne et plagg helt til du føler deg komfortabel med å sove en hel natt uten en tråd på kroppen.
 
Klarer du å kombinere sengeritualer, sånn som å lese en bok eller lignende, og samtidig jobber med nakenheten din, får du ekstrapoeng. Jo mer nakentid du har, jo mer komfortabel blir du med din egen kropp.
 
Etter at du har gjort minst en av disse øvelsene, skal du gjennomgå tankene og følelsene dine. Følte du deg komfortabel eller dum? Følte du deg fri eller uskikkelig? Hvis du har muligheten, utfør en av husarbeidsaktivitetene dine et par ganger, helt til du føler deg komfortabel nok til å gjøre det meste i huset naken. Dette vil garantert få fart på ditt forhold til nakenhet. Og det vil gi deg et mye bedre forhold til din egen kropp enn hva analysering noen gang vil gjøre.
 
3 - Dans naken!
Pass på at du er alene hjemme. Tro meg, du vil ikke at noen skal titte innom når du gjør dette. Ta på deg noen komfortable klær. Sett på en sang du elsker og slå på repeat-knappen.
 
– En av mine favorittsanger å danse til er Melissa Etheridges «Like the Way I Do.» Jeg begynner med å krype rundt på gulvet på alle fire som en vill katt når jeg spiller den. Skriver Jessica «Kayla» Conrad i boken.
 
Nøkkelen til suksess er uansett at du velger en sang du vet at du kan slå deg løs til.
 
– Så er det bare synge, danse og strippe for Skybert i stolen ved siden av deg. Sving litt rundt med bena. Ta tak i kroppen din, kjenn at du lever. Flekk av deg t-trøya og sving den over hodet. Sørg for at du føler deg tullete. Bruk humor. Gjør det om og om igjen. Skriver Conrad som til slutt spør deg: – Kjenner du hvor sexy og ustoppelig du føler deg?
 



Les også:

Berøringskompetanse: Onani er sunt og deilig, aldeles gratis, gir bra blodsirkulasjon, ventilerer for stress, fungerer som sovemedisin og skifter ut gammel sæd.

Relaterte artikler