Hun var lei av det normale

Skrevet av: Sofia Svensson

Publisert:
Sist oppdatert:

Vinner av Erotikk 2021. Juryens vurdering: «En godt skrevet erotisk novelle om lengsel etter spenning og eventyr. En klar vinner for juryen»

Hun var lei av det vanlige. Det normale. Det som en gang pirret henne, gjorde det ikke lenger. Hun og mannen hennes giftet seg altfor tidlig. De har vært gift i nesten 10 år og er bare litt over 30. Hun liker å være gift, det er ikke det. Hun elsker mannen sin og sexen er ok. Men det hadde blitt kjedelig. Spenningen var borte, og hun drømte om et par nye hender som utforsket kroppen hennes. Og en ny kropp for henne å utforske.

Tankene malte i henne, hun klarte ikke å slutte og fantasere og dr...

Du må være logget inn som VIP-medlem eller ha C+ tilgang for å kunne lese hele historien. Logg inn eller registrer deg som medlem.

Relaterte historier

Hvordan sende erotiske noveller/historier til Cupido?

Skriv for Cupido! Blir du inspirert av å lese erotiske tekster? Kjenner du hvordan lysten og lidenskapen strømmer på? Alle som vil kan sende inn sine erotiske fortellinger og fantasier til Cupido. Blir du publisert får du også honorar! Send ditt bidrag på denne siden: https://cupidoskjema.com/novelle/