Regn

Skrevet av: Ana Chuchón

Publisert:
Sist oppdatert:

Der kom et klask midt på den ene rumpeballen, så jeg skvatt til. «Ikke noe spørsmål. Hun skal pules i rumpa. Først av deg og så av meg. Men hun skal også slikkes!»

Det regnet. Et typisk bergensk regn uten ende, uten håp. Men regnet i Bergen har også noe sensuelt over seg, der det smyger seg innpå, utholdende og insisterende, trenger gjennom klær og sko, kysser deg i ansiktet og glir i små grøss fra nakken og sildrer ned langs ryggen.

Slik var det denne kvelden der jeg hastet over Fisketorget og nedover mot Bryggen, for så å forsvinne inn mellom to av de eldste husfasadene. Ikke mange visste om etablissem...

Du må være logget inn som VIP-medlem eller ha C+ tilgang for å kunne lese hele historien. Logg inn eller registrer deg som medlem.

Relaterte historier

Hvordan sende erotiske noveller/historier til Cupido?

Skriv for Cupido! Blir du inspirert av å lese erotiske tekster? Kjenner du hvordan lysten og lidenskapen strømmer på? Alle som vil kan sende inn sine erotiske fortellinger og fantasier til Cupido. Blir du publisert får du også honorar! Send ditt bidrag på denne siden: https://cupidoskjema.com/novelle/