Haikerparet

Skrevet av: Sofia

Publisert:
Sist oppdatert:

Hun tok opp et ungt haikerpar på vei hjem fra Trøndelag til Bodø. Han satte seg i baksetet og sovnet. Hun satte seg i forsetet og hadde små pupper.

Jeg hadde akkurat passert Nordlandsporten og følte meg med ett mer hjemme. Jeg hadde vært på besøk hos en venninne i Trøndelag og skulle hjem til Bodø da jeg la merke til et ungt par i 18-20-årsalderen som stod ved veikanten og haiket. Jeg tenkte det kunne være hyggelig med litt selskap og tok dem på.

Jenta satte seg fremme sammen med meg, og de presenterte seg som Anne og Joar. Vi fant tonen fort og pratet om løst og fast. Etter en stund ble det stille i baksetet, og da jeg tittet i speilet...

Du må være logget inn som VIP-medlem eller ha C+ tilgang for å kunne lese hele historien. Logg inn eller registrer deg som medlem.

Relaterte historier

Hvordan sende erotiske noveller/historier til Cupido?

Skriv for Cupido! Blir du inspirert av å lese erotiske tekster? Kjenner du hvordan lysten og lidenskapen strømmer på? Alle som vil kan sende inn sine erotiske fortellinger og fantasier til Cupido. Blir du publisert får du også honorar! Send ditt bidrag på denne siden: https://cupidoskjema.com/novelle/