Tittet på fuglene
Tittet på fuglene | Det er ikke godt å vite hva denne karen titter på, kanskje badende i sommervarmen?  | © Shutterstock NTB scanpix

​Onanist tatt i Fredrikstad – spionerte på badende med kikkert

Publisert:
Sist oppdatert:

Mannen hevder at han så på fuglene, men politiet mener at han tittet på helt andre ting...

Politiet har beslaglagt kikkerten til en mann i 40-årene som angivelig onanerte og kikket på badende i Fredrikstad. Mannen hevder han så på fugler.

Politiet ble varslet om saken klokka 18.55 fredag kveld, av folk på Vispen badeplass i Fredrikstad. 

En patrulje rykket ut til stedet og fant mannen med kikkerten på en fjellknaus ovenfor stranden.

– Vi har foretatt sporsikring, tatt DNA-prøver av mannen, anmeldt ham og bortvist ham fra stranden det neste døgnet, sier operasjonsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt til NTB. 

Mannen, som er polsk, har ikke vært i politiets søkelys tidligere. 

– Han benekter alt, og alle våre beskyldninger. Men det er vitner som har sett ham. Selv hevder han at han kikket på fugler. Det er en forklaring vi fester liten lit til, sier Marstad. 

Nå kan mannen vente seg en bot for forholdet, men etter 24 timer kan han faktisk dra tilbake til stranden igjen. 

– I tilfelle får vi se hvordan han oppfører seg. Blir det gjentakelse, må vi vurdere besøksforbud, sier operasjonslederen. 
– Hva tenker dere i politiet om dette? 

– Vi tenker ikke noe særlig om det. Det bidrar til å skape utrygghet. Vispen er et kjent og kjært utfluktssted for badende, og det er ofte folksomt der. Sånn oppførsel, som berører sedelighetskapitlene i straffeloven, setter vi svært liten pris på, sier operasjonslederen. 

Relaterte artikler