Gratulerer med dagen!
Gratulerer med dagen! | Cupido ønsker alle våre lesere en fin 17. mai - i tillegg til å feire grunnloven, ikke glem å feire hverandre! | © Kotenko Oleksandr, Shutterstock, NTB scanpix

Norsk nasjonaldag og FN-dag for seksuelle minoriteter

Skrevet av: Tore Aasheim

Publisert:
Sist oppdatert:

I tillegg til at Norge feirer grunnloven 17. mai, feirer FN verdens seksuelle minoriteter!

I tillegg til at Norge feirer grunnlov, uavhengighet og det at vi er en selvstendig nasjon, markerer FN 17. mai som dagen for seksuelle minoriteter og dagen mot homofobi.

Det var faktisk Brasil som i 2003 foreslo at man burde ha en internasjonal resolusjon mot diskriminering av seksuelle minoriteter. Siden da er det over 50 land som har støttet forslaget, men det er fortsatt cirka 85 land og stater rundt om i verden der det er en forbrytelse å være homofil.

Selv om dagen blir markert som den internasjonale dagen mot homofobi, så blir også bifile og transseksuelle inkludert i markeringen.
 

Sex i den norske naturen


Her i Norge feirer vi først og fremst vår egen nasjonaldag, og bildet som vi har plukket ut for å markere dagen er ikke helt tilfeldig.

Den erotiske skrivekonkurransen Erotikk 2019 er i full gang, og hvert år er det en trend som gjentar seg; nordmenn skriver og fantaserer gjerne om sex i naturen, på en fjelltopp, inne i en skog eller på en seter. Også når det gjelder vår seksualitet er vi med andre ord en smule nasjonalistiske og i alle fall knyttet til naturen.

Om du etter dagens strabaser, pølser og is føler deg inspirert så er det fullt mulig å sende inn et bidrag eller to via denne lenken. Det er likevel ingen grunn til å stresse, siste frist for innsendelse er 1. oktober.

Om du ikke vil sende inn en hel historie, så har vi for tiden en liten forespørsel ute blant våre lesere; vi vil gjerne vite hva du ville tipse eller råde deg selv til om du med dagens erfaring kunne gi deg selv et råd når du var ung. Les mer her.
 

Snart nytt Cupido-nummer


Mai måned byr på en rekke merkedager, for oss i Cupido betyr det også deadline for årets sommernummer. Bladet sendes hvert øyeblikk til trykkeriet – og vi har funnet plass til ekstra mange erotiske historier, samt at 5. avsnitt i serien «Kåthet og glede i Ullevål Hageby» publiseres.

Her finner du de fire første avsnittene i novelleserien som lydbok!

Skulle du ha lyst til å bli litt ekstra inspirert så finner du over 1200 erotiske tekster for enhver smak på denne lenken (Krever VIP-medlemskap i Cupido Club)

Og siden vi allerede er inne på Cupido Club; om du ikke har alt for mange planer i dag – kanskje du skulle melde deg inn i Cupido Club og aktivt skape deg noen deilige sommerminner? 

Det er gratis å melde seg inn, sjekk ut Cupido Club her.

Gratulerer med dagen - vi håper du får en riktig fin 17. mai!

Relaterte artikler