Ny Kinkferanse
Ny Kinkferanse | Mars neste år er det klar for ny Kinkferanse i Oslo. | © Mike Orlov, Shutterstock, NTB scanpix

​Datoene for neste års Kinkferanse er fastsatt

Skrevet av: Tore Aasheim

Publisert:
Sist oppdatert:

Årets Kinkferanse samlet rekordmange deltakere og nå er datoene for neste års arrangement klare.

SMIL Norge inviterer til Kinkferanse i Oslo 20. – 22. mars 2020. Temaet for konferansen er et tilbakeblikk på ti år med dekadanse, og arrangøren stiller spørsmålet «hva nå?»

«Årets Kinkferanse overgikk all forventning,» uttalte Carina Birgitte Stenseth Lund etter årets konferanse. Lund er leder i SMIL Norge. 

Hun innrømmer at det å gjennomføre et slikt arrangement for over 200 mennesker tærer på de frivillige, og blir det flere påmeldte neste år trenger man bistand fra profesjonelle arrangører.

- Alle jobber gratis, og vi som jobbet under konferansen fikk ikke med oss noe særlig av programmet om vi ikke holdt eller bisto noen av foredragene selv, fortalte Lund til Cupido.

Lund forteller at kunnskapsformidling er en viktig del av SMIL sitt arbeide og at mye av konferansen går med til erfaringsutveksling.

«Vi forteller hverandre hva vi gjør og lærer av hverandre. Et slikt treff fungerer i tillegg som en sosial arena, selv om du ikke tilhører en klubb eller en forening har du muligheten til å treffe likesinnede med samme interesser som deg selv,» uttalte Lund til Cupido tildigere i vår.

Sted og program for konferansen er ennå ikke fastlagt, men det kan jo være en idé å sette av datoene 20. – 22. mars neste år for litt egenutvikling og nysgjerrighet.

For mer informasjon, sjekk ut denne linken.

Relaterte artikler