163989272
163989272 | © Stokkete / Shutterstock / NTB scanpix

Kjøreregler for vennskap med frynsegoder

Skrevet av: Tore Aasheim

Publisert:
Sist oppdatert:

Bli enige om hvor offentlig og forpliktende forholdet skal være - og hva dere skal fortelle frynsevennen om forhold på si!

Et forhold mellom to venner med frynsegoder blir som regel ikke definert veldig klart. Det er likevel et eget sett med regler som de fleste forholder seg til.

1  Paret blir som regel enige om de skal kunne sees sammen i offentligheten som et par eller ikke. Dette gjelder naturligvis spesielt i situasjoner der den ene eller begge har ektefelle, partner eller barn.
 
2  Blant par som blir enige om å holde forholdet helt privat, og der den ene ønsker å vise følelser offentlig, reagerer den andre ofte spesielt negativt på tilnærmelser i det offentlige rom.
 
3  Paret blir også enige om hvor forpliktende man skal være overfor hverandre, og hvor mye man skal fortelle den andre om andre partnere eller elskere. Noen par har helt klare og strenge regler på dette området, andre kan stilltiende bli enige om «ikke å vite».
 
4  Kondom eller ikke kondom er også en viktig regel som paret må bli enig om. Enighet om bruk av kondom eller ikke gir også signaler om hvor eksklusivt forholdet er. Dersom man velger bort kondombruk gir det sterke indikasjoner på at sex med andre ikke er aktuelt.

 
Les også «Venner med frynsegoder» som disse kjørereglene er utarbeidet for!
Venner med frynsegoder
«Venner med frynsegoder» kan være en praktisk måte å få sex på, men det kan også være et følelsesmessig minefelt.


Fra Cupidos arkiv:
Datingtips og forførelseskunst

Ofte går det riktig bra, men like ofte kunne du vel ha gjort en bedre jobb. Er det tilfeldigheter som rår?

Relaterte artikler