Pirrende lesing
Pirrende lesing | Nå er det lastet opp massevis av pirrende lesestoff på Erotikk-sidene våre. | © Oleg Elkov, Shutterstock, NTB scanpix

Ny erotikk i sommervarmen

Skrevet av: Tore Aasheim

Publisert:
Sist oppdatert:

Hetero, homo, bi, fetisj, BDSM, trekant, forelskelse og erotisk spenning; vi har lagt ut ekstra mye erotisk lesing i sommervarmen!

Vi har lagt ut en ekstra stor dose med erotikk på Erotikk, her ligger det hundrevis av erotiske tekster, og nå har vi lagt ut tekster for enhver smak; hetero, homo, bi, fetisj, BDSM, trekant, forelskelse, rett på sak og i det hele tatt mye erotisk spenning i sommervarmen.

NB! Du må være VIP-medlem av Cupido Club for å få fri tilgang til alle de erotiske tekstene. Sjekk ut Cupido Club, et sexpositivt og åpensidig nettsamfunn, i dag, det er gratis å melde seg inn.

Om du heller vil høre deg gjennom en hele serie med erotiske opplevelse kan du sjekke ut den spesialskrevne erotiske novelleserien "Kåthet og glede i Ullevål Hageby" som du finner på Cupido Handsfree. Tjenesten er gratis.

Her møter du tolv sexpositive, nysgjerrige, kåte og glade personer som har sine hemmeligheter som du får du innsikt i. Det er bare å putte øreproppene på plass, legge seg til rette, lukke øynene og nyte...

PS! Ikke glemt at 1. august kommer et nytt avsnitt i "Kåthet og glede i Ullevål Hageby" - både på Erotikk-sidene her på Cupido.no og på Cupido Handsfree.
 

Relaterte artikler