Med føttene i fanget

Skrevet av: Pogo

Publisert:
Sist oppdatert:

«Du kan ta med en stol inn på soverommet,» sa hun til mannen sin. «Du skal ikke blande deg inn i det som skjer, men sett den der du har lyst, så kommer vi om en stund,»

Da han kom tilbake til stuen, satt hun med føttene i fanget på deres felles venn. Han masserte forsiktig den ene foten hennes mens den andre åpenlyst hvilte mot pikken hans. Hun prøvde overhodet ikke å skjule den for mannen sin. Hun smilte bare avslappet til ham, som om det som foregikk ikke var noe uvanlig.

Mannen hennes satte seg i stolen overfor og smilte overrasket, men også oppmuntrende til dem begge. Det ga et begeistret, men også skremt sug...

Du må være logget inn som VIP-medlem eller ha C+ tilgang for å kunne lese hele historien. Logg inn eller registrer deg som medlem.

Relaterte historier

Hvordan sende erotiske noveller/historier til Cupido?

Skriv for Cupido! Blir du inspirert av å lese erotiske tekster? Kjenner du hvordan lysten og lidenskapen strømmer på? Alle som vil kan sende inn sine erotiske fortellinger og fantasier til Cupido. Blir du publisert får du også honorar! Send ditt bidrag på denne siden: https://cupidoskjema.com/novelle/