Bare et tall
Bare et tall | Alder er bare et tall, men det kan også være en spennende mulighet. | © Shutterstock, NTB scanpix

Alder er ikke bare et tall, men også en mulighet

Skrevet av: Tore Aasheim

Publisert:
Sist oppdatert:

Hva med å prøve nye stillinger, eller hvordan står det til med dine alderspreferanser?

Det er du som setter rammer for din egen seksuelle utfoldelse. Noen er aseksuelle og velger et liv uten sex. Andre er polyamorøse. Andre igjen knuller rundt til glede for seg selv og andre. Noen er fornøyd med det sexlivet de har, andre synes det er spennende å utforske nye muligheter. Det er du som bestemmer.

Vi har spurt våre lesere, Cupido Club-medlemmer og sexologer hva som er deres beste tips for et bedre sexliv og denne gangen setter vi søkelyset på utforskertrangen hos den enkelte hos oss.

Her er fire tips og råd som du kanskje skal tenke litt mer på:
 

Tips nummer 22:

Test ut nye stillinger. Høres dette ut som en selvfølge for et mer variert sexliv? Tenk etter; hvor mange stillinger har du egentlig testet ut. Man trenger ikke nødvendigvis å kjøre full kamasutra, men litt fantasifull bruk av puter, møbler og egen fysisk kan åpne for nye og uante muligheter. 
 

Tips nummer 21:

Sørg for skikkelig glid. Glidekrem er faktisk et svært undervurdert sexhjelpemiddel, spesielt for dem som liker å leke med sexleketøy. Rikelig med glidekrem sørger for at det ikke svir og lugger. Kvinner som ikke blir like våte som i yngre dager, par som vurderer analsex og menn som runker (spesielt de som er omskåret) vil ha god nytte av en real dæsj med glidekrem. Vannbasert eller silikonbasert avhenger av bruksområde. De fleste sexleketøy og kondomer liker best vannbasert glidemiddel.
 

Tips nummer 20:

20. Alder er kun et tall, er det noen som sier, og det er jo delvis sant. De fleste har en viss alderspreferanse, og skal man prøve noe nytt så kan man for eksempel strekke den litt. Om aldersforskjellen betyr at den ene får en trygg opplevelse av å lære noe og den andre kjenner seg smigret over fortsatt å ha draget, så er det helt innafor. Alt som er lovlig er lovlig; men husk at det handler om gjensidig nytelse og positive opplevelser.
 

Tips nummer 19:

Noen ganger er det ikke deg det dreier seg om – noen ganger fortjener partneren din å få litt ekstra oppmerksomhet. Det er lov å ofre seg, selv om det kanskje ikke er helt dagen eller at det føles litt kjedelig der og da. Neste gang er det du som er fysen og trenger litt smågodt i hverdagen.

Dette er bare en kjapp liste over ting du kan finne på, her på Cupido.no finner du mange flere artikler som omhandler de forskjellige temaene i tipsene.


Relaterte artikler