Henlagt og bøtlagt
Henlagt og bøtlagt | Den prostituerte anklaget mannen for tyveri, men det var ikke derfor han til slutt ble straffet. | © Tero Vesalainen,Shutterstock, NTB scanpix

​Prostituert anmeldte kunde for tyveri

Skrevet av: NTB

Publisert:
Sist oppdatert:

En mann fra Sandnes er bøtelagt for sexkjøp etter at han ble anmeldt for tyveri av den prostituerte. Tyverisaken ble henlagt.

Mannen ble anmeldt i slutten av februar, skriver Stavanger Aftenblad. Ifølge kvinnen betalte han for seg, men tok tilbake pengene og forlot leiligheten mens hun var i dusjen.

– Kvinnen tok kontakt med en frivillig organisasjon for å få klarhet i hvilke muligheter hun hadde. Tre dager senere mottok vi anmeldelsen, sier politioverbetjent Magnar Silseth i Sørvest politidistrikt.

Den 28 år gamle mannen ble raskt sporet opp, ettersom kvinnen hadde telefonnummeret hans på sin telefon etter at de hadde avtalt sexkjøpet. I avhør nektet han for å ha tatt pengene, og tyverianmeldelsen ble henlagt.

Saken ble likevel en kostbar affære for mannen, som ble ilagt et forelegg på 20.000 kroner for kjøp av seksuelle tjenester. Han har vedtatt forelegget.

Relaterte artikler