Finn på noe moro!
Finn på noe moro! | Finn på noe moro i påska - kanskje påskeharen kan legge ut noen egg med overraskelser som passer best for de voksne? | © Shutterstock NTB scanpix

Påskemoro med Cupido

Skrevet av: Redaksjonen

Publisert:
Sist oppdatert:

Lyst på litt påskemoro? Sjekk ut Cupidos Instagram-konto....

Ikke glem å rydde plass for litt nærhet og intimitet i påska! Det er viktig å ta seg tid til hverandre, selv om unger og svigers også krever sitt.

I år kan du eller dere ha litt "hemmelig" moro via Cupidos Instagram-konto cupido_magazine.

Her kommer vi gjennom hele påska til å legge ut spennende, deilige og sensuelle, søte og morsomme bilder, og alle som er med å "liker" ett eller flere av bildene vi legger ut - er med i trekningen av tre vibrerende "hissigpropper" når påska er omme. Sjekk bildene på Instagram-kontoen så skjønner du hva vi mener.

Du kan også øke dine vinnersjanser ved å legge ut et bilde av deg selv på påskefjellet eller annen ferie, der du viser litt - eller litt mer - hud (skulder, legg, kinn, nesetipp, rygg - hva som helst egentlig) og tagger bildet med #cupido-magazine.

Husk å følge Instagram-kontoen før du deler eller liker bilder. Aldri har det vært lettere å vinne spennende leker for voksne - samtidig som du kan kose deg med nye, spennende bilder hver dag.

Ikke glem at vi hver eneste dag i hele påsken, fra og med mandag i "stille uke" legger ut en ny erotisk novelle på Erotikk

God påske!

Relaterte artikler