Nytt nummer ute nå!

Manta - Grønn/sort

Publisert: 07.12.2018 kl. 11:46 | Oppdatert: 07.12.2018 kl. 16:02
999 NOK
Manta - Grønn/sortManta - Grønn/sort(1)Manta - Grønn/sort(3)

Faktainformasjon

Varenr: 42303 Original produktnavn: Manta - Green/black
Produsent: Fun Factory (Tyskland)
Farge: Grønn/Sort
Bruksområder: Ypperlig for utvendig bruk på penis og andre erogene soner, alene eller som par.
Mål: 18 cm (lengde) x 3 cm (diameter på ringen)
Vekt:
Materiale: Allergitestet silikon
Utførelse: Hard med myk utførelse
Motor: Kraftige motor med seks forskjellige styrker og seks vibreringsmodus
Oppladbar: Lades med Fun Magnetic Plug (inkludert)
Vanntett: Ja, kan brukes i badekaret
Lydnivå: Middels (over 50 db)
Renhold: Vaskes med lunket, mildt såpevann og skylles godt
Sexleker ment til å leke med mannens penis er ofte store, stygge og rett som det er ganske vanskelige å bruke. I så henseende har vi i Cupido Shop vært svært målrettet i våre valg av produkter for menn, og derfor er det ekstra hyggelig å kunne presentere nyheten Manta for våre kunder. Fun Factory i Tyskland utviklet en enkel og hendig vibrator til glede for mannen og paret.

Ja, du leste riktig, det er en vibrator, men den er ganske så annerledes fra vibratorene som produseres for damenes nytelse.

Manta, som leken altså kalles, fungerer bra til enkel og grei runking, men den glir også fint inn mellom to kropper for ekstra stimulans under samleie og forvandler penis til en levende vibrator.

Manta er også et spennende tilbehør ved munnsex, den gir det ekstra elementet av nytelse og følelsen av deep-throat uten at partneren nødvendigvis trenger å ta munnen for full, hvis ikke vedkommende ønsker det da.


Tryllestav

 
Rillene fremme på sexleken gjør at glidekremen holder seg på og ikke sklir av vibratoren, og en liten designdetalj som ble oppdaget underveis gir de to vingene fremme på vibratoren ekstra kraft og intensitet.

Manta er nesten som er tryllestav å regne. Se for deg at mannen har penis inne i sin partner. Så tar mannen eller partneren og lar Manta skli inn mellom kroppene deres og lar vingene på vibratoren omslutte penisskaftet. Et lett, men fast og stødig trykk mot penis forvandler den til en kroppstemperert og levende vibrerende dildo.

Man kan selv justere styrken og intensiteten på vibrasjonene, men både mannen og partneren vil virkelig kjenne vibrasjonene i sine kropper.
 

Runkevenn


Det som er bra med Manta er at man slett ikke trenger å være to for at den skal gi skikkelig effekt. Den har en ergometrisk utforming som gjør at mannen enkelt og behagelig kan leke alene. Tryllestaven er også designet slik at vibrasjonene kjennes i pikken og i hånden.

Rillene på innsiden av vingene er laget for å holde på glidekremen som du alltid bør bruke når du leker med sexleker. Rillene sørger for en jevn fordeling av glidekremen og holder den på plass.

Nede mellom vingene er det et ekstra hakk i silikonen. Dette er slett ingen tilfeldighet. Den lille kløften gjør at vibrasjonene når ekstra godt ut i vingene og gir penis og dens eier ekstra nytelse.
 

"Sjømannsbrud"


Godt med glidekrem øker nytelsen, men det gjør det også vanskelig å holde skikkelig fast og kontrollere vibratorene. Fun Factory er kjent for å utstyre sine sexleker med et håndtak som gir bedre kontroll over leken når man bruker glidekrem, dette gjelder også for Manta.

På håndtaket finner du også tre knapper som enkelt og greit lar deg bestemme av/på, mønster og intensitet på vibrasjonene.

Manta passer også som «sjømannsbrud» når du er ute og reiser, både fordi den enkelt kan pakkes bort i kofferten og fordi den har en sikkerhetsfunksjon som gjør at den ikke plutselig starter av seg selv.

Manta var en av nyhetene under den internasjonale sexleketøymessen i Hannover i år - sjekk informasjonfilmen fra Fun Factory her: