Flere muligheter
Flere muligheter | To av bransjens mest seriøse aktører har gått sammen for å lage flere gadgets til din seksuelle leketøykasse. | © NTB/Scanpix, Doxy og Nexus

Ja takk begge deler!

Skrevet av: Tore Aasheim

Publisert:
Sist oppdatert:

To aktører innen sexleketøy-bransjen har gått sammen for å gi deg flere pirrende gadgets.

Denne artikkelen inneholder omtale av et produkt som også er tilgjengelig i Cupido Shop og kan derfor bli betraktet som produktinformasjon/ annonsørinnhold.

I en bransje der man ofte ser at nyvinninger og innovative ideer kopieres halvt til døde, så er det forfriskende å se at man også ser nytten av å samarbeide.

Under den store sexleketøymessen EroFame i Hannover i år lanserte to store aktører i bransjen at de hadde gått sammen for å utvikle en ny serie med produkter.

Det er kanskje ikke snakk om en revolusjon, men mer en evolusjon der man har tatt med seg de beste fra to verdener.
Varemerket Nexus er kjent for solide silikonprodukter for seksuell nytelse, gjerne kombinert med vibrasjoner i forskjellig styrke.

Doxy er kjent for sine meget potente massasjestaver, for tiden er det Doxy Number 3 Wand Massager, som fremmes av selskapet og som er en bestselger. Produsenten påstår at akkurat denne staven har 30 prosent sterkere motor enn apparater det er naturlig å sammenligne seg med.

Doxy er i utgangspunktet et relativt enkelt massasjeapparat med et kuleformet hode som man kan skru av for rengjøring. Apparatet kan brukes til vanlig massasje eller til mer sexorientert og sensuell behandling.
Nå har Nexus og Doxy, som for øvrig begge er britiske selskaper, gått sammen om å lage ekstra tilbehør til massasjestaven.

Det er snakk om hetter i silikon som med forskjellig utforming er ment å øke nytelsen på diverse erogene soner på kroppen; g-punkt, prostata, mellomkjøttet, klitoris og penis.

Tanken er at man med en massasjestav og forskjellig tilbehør kan få en mye større og bredere anvendelse av leketøyet.

Resultatet er i alle fall at man får flere spennende og pirrende gadgets til sin seksuelle leketøykasse uten å måtte kjøpe inn ekstra elektriske eller batteridrevne apparater.

 

Relaterte artikler