Nytt nummer ute nå!

Master & Slave Bondage Game Magenta

Publisert: 12.10.2018 kl. 15:59 | Oppdatert: 17.10.2018 kl. 08:45
699 NOK
Master & Slave Bondage Game MagentaMaster & Slave Bondage Game Magenta (2)
Kunne du tenke deg å utforske litt master og slave-lek uten at du helt vet hvordan du skal gå fram?

Synes du rollespill virker spennende, men så vet ikke helt hvordan du skal legge fram fantasien for din partner?

Vel, vi har løsningen for deg som vil skape litt «Fifty Shades of Grey»-stemning hjemme i stua eller på soverommet; trygt, enkelt og på en måte som gjør at det ikke blir kleint.

Dette spennende, pirrende og eksotiske spillet gir deg og din partner muligheten til å teste ut både master og slave-rollene. Dere kan enten definere rollene på forhånd eller dere kan la spillet bestemme hvem som skal ha de forskjellige rollene.

Esken inneholder forskjellig utstyr som dere kan prøve ut på hverandre: Pisk, gag, paddle, håndjern, ankeljern, hogtie, halsbånd, fjærkiler, belte og bondage tau.

Dere får også med 24 spillkort med tydelige instruksjoner om hva dere skal gjøre med de forskjellige hjelpemidlene. Kortene er på ti forskjellige språk, inkludert norsk.

Dersom dere ikke allerede har avklart hvem som skal være master og hvem som skal være slave, noen ganger så er det jo slik at et par vet dette på forhånd, så kaster dere bare krone og mynt om rollene. Det følger med en mynt med ordene «slave» og «master» på hver sin side som dere kan bruke til dette formålet.

Med andre ord, du vet aldri hva som kan skje i dette spennende spillet. Vil du være den som har kontroll, eller vil du heller kontrolleres? Har du lyst til å kjenne pisken mot rumpeballene eller vil du gi din partner en erotisk omgang med skinnstrimlene?

Du har kanskje sett det på film eller lest om det; nå kan du selv føle hvordan det er å få en gag festet i munnen, eller du kan pirre din partner med bind for øynene og en fjær som kiler vedkommende på spennende steder.

Kort fortalt, spillet «Master & Slave» byr på en rekke utforskende opplevelser for deg som vil eksperimentere med de litt mer kinky sidene ved deg selv og din partner.

Viktig: Før dere begynner spillet, avtal et stopp-ord eller stopptegn dersom en av dere vil stoppe leken helt eller midlertidig, for å snakke sammen og eventuelt avtale neste steg.

Husk at dette skal være lett lek, ikke tungt alvor, og etter kosestunden er det viktig å sette av tid til kos og prat om hva dere har opplevd sammen.

Du må være 18 år for å kjøpe dette produktet.

Hva mener du? Gi oss gjerne tilbakemeldinger på våre produkter. Vi tar gjerne imot tips og råd som vi videreformidler til våre kunder. Gi din feedback på dette skjemaet.