Nytt nummer ute nå!

Womanizer - 2Go Lipstick Green

Publisert: 11.10.2018 kl. 12:54 | Oppdatert: 29.11.2018 kl. 04:27
1 199 NOK
 Womanizer - 2Go Lipstick Green Womanizer - 2Go Lipstick Green (2)Womanizer - 2Go Lipstick Green (3)Womanizer - 2Go Lipstick Green (4)

Faktainformasjon

Varenr: 41306 Original produktnavn:  Womanizer2Go Lipstick Green
Produsent: Womanizer
Farge: Grønn, rød, gull
Bruksområder: Ypperlig for stimulering av klitoris
Mål: 12,5 x 3,5 x 3,5 cm
Vekt: 130 gram
Materiale: Sillikon/ABS
Motor: 6 intensitetsnivåer
Oppladbar: Ja. Lades med tilhørende USB-kabel. Etter 60 minutter ladning kan den brukes i opptil 120 minutter før neste lading. Leketøyet slår seg av automatisk etter 30 minutter for å spare strøm, men med et lett trykk starten det med en gang.
Vanntett: Ja, kan gjerne brukes i badekaret.
Lydnivå: Ca 42 db
Renhold: Vaskes med lunket, mildt såpevann og skylles godt.
Womanizer2go skiller seg ut blant en rekke sexleketøy som kanskje har samme effekt, men som ikke byr på den samme morsomme, diskré og tidsriktige designen.

Leketøyet er - som navnet skulle tilsi - utformet slik at du kan ta det med deg overalt uten noe om og men. Du kan ha det i lommen, toalettvesken eller stående framme på nattbordet uten at noen automatisk oppfatter det som din hemmelige kosevenn.
 
Vibratoren, som egentlig ikke er en konvensjonell vibrator, stimulerer deg uten penetrering eller vibrasjoner påført ved å holde leketøyet mot kroppen.

Pleasure Air-teknologien fungerer ved at klitoris skånsomt suges inn av leketøyet og stimuleres ved hjelp av pulserende luftbølger uten direkte kontakt mellom deg og leketøyet.

More info at YOUTUBE here!

​Ved å bevege på leketøyet mens du onanerer og stiller det i den vinkelen du føler det fungerer best for deg, regulerer du intensiteten på stimuleringen.

Det skapes ikke vakuum mellom leketøyet og klitoris, så det er ikke fare for å bli sittende fast eller på annen måte oppleve ubehag. Siden det heller ikke er direkte kontakt mellom leketøyet og klitoris medfører det ingen fare for overstimulering eller sårhet ved friksjon.

Svært mange kvinner melder om kjappere, oftere og sterkere orgasmer ved bruk av denne typen sexleketøy. Det kan være en god ide å bruke en vannbasert glidekrem for å øke nytelsen enda mer, ikke på grunn av fare for friksjon, men for å gi en ekstra fuktig og bløt opplevelse.  

Womanizer2go er diskré utformet som en lebestift, med tilhørende toppdeksel for beskyttelse og god hygiene.
Etter å ha ladet opp batteriet i 60 minutter er Womanizer2go klar til å holde på i opptil to timer. 

Womanizer2go er 100 prosent vanntett og du kan selv stille inn intensiteten med seks forskjellige nivåer, deriblant supersoft og superkraftig.

Det er ikke bare designen som er diskré, den er også stillegående på 42 dB.

Hva mener du? Gi oss gjerne tilbakemeldinger på våre produkter. Vi tar gjerne imot tips og råd som vi videreformidler til våre kunder. Gi din feedback på dette skjemaet.

More info at YOUTUBE here!