Nytt nummer ute nå!
Hjernetrim - Det å finne G-punktet er i følge russiske sexskoler først og fremst et spørsmål om hjernetrim og onanering. | © Fun Factory

​G-punkt-trening på russisk vis

Publisert: 12.10.2018 kl. 15:12 | Oppdatert: 01.11.2018 kl. 17:26

Forfatter: Tore Aasheim
Egne sexskoler hjelper russiske kvinner å finne G-punktet; her kan du lese hva teknikken går ut på.
Denne artikkelen inneholder link til produktet som er omtalt i teksten.

Både de lærde og kvinnene i gata strides hvorvidt G-punktet finnes eller ikke. De som mener å vite at det finnes hyller det, de som mener at det ikke finnes avfeier det som oppspinn eller i beste fall som en del av den indre klitoris.

Da Cupido besøkte EroFame-messen i Hannover denne måneden fikk vi lære om egne sexskoler, både for menn og kvinner, i Russland, som gir kveldskurs i hvordan man kan forbedre sitt sexliv til glede for seg selv og sin partner. 

Skolene er svært populære og kursene koster cirka 500 kroner, en stiv pris når du tenker på at en god månedslønn ligger i følge tradingeconomics.com på rundt 4000 kroner i Russland. Skolene underviser i hvordan man skal både finne, få liv i og nyte G-punktet. Og teknikken sies å være like enkel som den er genial.

Teorien baserer seg på at G-punktet finnes der inne, oppe og bak i skjeden, og at det må vekkes til live. Den legger også til grunn at kvinnen bare kan nyte G-punktet dersom hun tar inn over seg at sex er noe positivt, at sex er noe hun selv eier og at hun selv har ansvar for sitt eget gode sexliv. Med andre ord: Her må det trenes.


Blir oppfordret til å onanere hver dag


Sexskolene forfekter at man gjerne skal onanere, helst hver dag om det er praktisk mulig.

Skal man ha god sex så må hjernen være med på laget, i tillegg til at man gjør seg kjent med sin egen kropp, hevder sexskolene, en påstand som gir gjenklang hos de aller fleste sexologer, psykologer og andre som jobber med seksualitet.

Øvelsen som anbefales fungerer på følgende måte: Man finner fram til en vibrator som både er ment å massere G-punktet, men som også har en rabitt-funksjon, altså at den samtidig masserer klitoris på utsiden. 

Typiske vibratorer av denne typen er «Miss Bi» fra Fun Factory som er litt kortere enn de fleste vibratorer av denne typen, samtidig som den er tykkere så den fyller skjeden godt. Rabitt-delen av vibratoren er en solid, men svært bøyelig tapp inne ved skaftet. Håndtaket på vibratoren er utformet slik at man har god kontroll på leketøyet.

De første gangene, gjerne gjennom et par uker, onanerer kvinnen slik hun selv synes er best. Ideen er at når hun oppnår orgasme skal leketøyet presses innover mot G-punktet, uten at man konsentrerer seg på noe annet enn å faktisk få orgasme. Dette vil ofte skje ved stimulering av klitoris, og G-punktet spiller bare en birolle i de hele.
 

Hjernen kobler selv


Så når kvinnen har fått en viss trening, en slags ønskerutine om du vil, så går hun et steg videre. Gjennom to uker har nå hjernen fått beskjed om at «noe» skjer når G-punktet masseres, men samtidig så har jo også klitoris blitt massert. Nå skal hun fortsette å onanere slik hun har funnet fram til fungerer best, men like før hun før orgasme, når hun kjenner at nå skjer det, så vipper hun rabitten bort fra klitoris, lar orgasmen gå sin gang, men nå er det kun G-punktet som blir massert.

Dette skjer ved at kvinnen kan holde en tommel i hullet i håndtaket, bruke hånden til å trykke vibratoren inn i seg og like før orgasmen tar helt av vippe bort rabitten med pekefingeren.

Tanken er at om man gjør dette noen ganger, for eksempel gjennom en uke, så vil hjernen koble orgasmen og G-punkt-stimuleringen, og på egenhånd finne ut at det er smart å «koble på» G-punktet for framtidige deilige opplevelser.
 

Ikke gi opp på første forsøk


De første gangen kan det hende at orgasmen stopper opp eller lar vente på seg, spesielt dersom kvinnen er avhengig av å bli massert på klitoris for å få orgasme. Da slipper man bare rabitten tilbake på klitoris og nyter orgasmen før man prøver igjen dagen etter.

Så er det jo slik at såkalt G-punktorgasme ikke er for alle. Alle er forskjellige, og det finnes like mange måter å få orgasme på som det finnes mennesker. Men for den som har lyst til å prøve så skader det det slett ikke å onanere og kose seg, og finne ut hva som fungerer underveis.
 

Et par viktige ting til slutt


Et par ting til slutt; sex skal ikke gjøre vondt. Så dersom du føler ubehag eller smerte ved bruk av vibrator, uansett form og fasong, så bør du først finne ut hva det kommer av.

Dette er også en øvelse som man gjerne kan gjøre sammen med parter; en kort beskjed og partneren kan vippe rabitten bort fra klitoris. Noen kvinner vil også ha nytte av å bruke en litt lengre vibrator.

Dessuten, det er alltid viktig å bruke godt med glidemiddel, og siden de fleste vibratorer er laget av silikon er det en fordel å bruke vannbasert glidemiddel.
 


Relaterte produkter