Leselyst!
Leselyst! | Høsten er i anmarsj og for å bøte på at sommeren snart bare er et svakt minne serverer Cupido varmende erotiske tekster hver eneste dag i uke 38, fra 17. til 23. september. Kos deg! | © NTB/Scanpix

Under oppsyn

Skrevet av: Kim Nordland

Publisert:
Sist oppdatert:

 Jeg står i skjul i skogen og betrakter henne. Jeg føler meg som en ubuden gjest, men jeg klarer likevel ikke å la være.

"Ukens erotikk" byr hver torsdag på en gratis smugtitt inn i vårt arkiv med tusenvis av erotiske noveller sendt inn av våre lesere siden 1984.

Som en påminnelse om at fristen for årets erotikk-konkurranse "Erotikk 2018" er like rundt hjørnet, mandag 1. oktober, byr vi på inspirerende erotisk lesing hver dag denne uken.


Jeg er oppsynsmann for Statskog og jobber rundt i de store skogbruksområdene midt i landet. Jeg elsker jobben min, den er selvstendig, og jeg føler meg privilegert som får være mye ute i skog og mark. Det er blitt en livsstil som jeg setter stor pris på, med ro og fred rundt meg de fleste dagene av året. Noen vil kanskje si det virker kjedelig, dette livet. Det er det ikke. Mange av årets netter sover jeg ute under åpen himmel, bader i kulper og elver, det er sjelden jeg får besøk av andre mennesker. Det hender jeg blir forstyrret i mitt noe ensformige liv, og noen ganger setter jeg mer pris på det enn andre ganger.

Statskog eier mange utleiehytter. Jeg bruker dem selv en del, og har noen favoritter jeg gjerne kommer tilbake til. Jeg kjenner alle hyttene i mitt område og vet hvilke kvaliteter de har. Et par hytter blir ofte brukt av familiefolk, et par er populære for jaktlag og guttegjenger på tur, men de fleste ligger ubrukt det meste av året. Jeg skaffer meg som regel oversikt over når hyttene er utleid, ikke fordi det er en del av jobben min å ha tilsyn under utleie, men det er greit å vite, tenker jeg, hva som foregår i skogene. Skogene mine, hadde jeg nær sagt, de er jo ikke det, men ofte føles det slik etter 15 år i skogen.

Jeg visste derfor at Granlihytta var utleid denne sommeruka, og tenkte å dra forbi og se om det var nok gass og ved tilgjengelig. Jeg tok hunden med meg og gikk innover marka etter sauetråkkene. Hytta ligger i en liten lysning med ganske tett granskog rundt. Det er god bonitet her, jeg tenker flyktig at her burde det vært tatt ut en del skog i løpet av de nærmeste årene. Jeg stopper et godt stykke fra hytta.

Mellom trærne ser jeg at gjestene har hengt dyner og puter ut av vinduene, madrassene står lent opp langs ytterveggen. Fornuftig, tenker jeg, for jeg vet at akkurat Granlihytta har vært lite besøkt de siste årene. Jeg står og ser mot hytta ei stund da en kvinne kommer ut på trammen, hun har med seg sofaputer, ser det ut til, og banker dem mot hverandre ute på plassen foran hytta. Støvet fyker over tett, lavt gress og mose bort mellom stubbene, ned mot den lille kulpen som jeg vet ligger like ved. Hunden legger seg ned ved beina mine, jeg vet ikke hva det er, men vi føler begge at her skal vi holde avstand. Jeg velger å snu, får meg ikke til å gi meg til kjenne. Hun har sikkert behov for ro ettersom hun legger ferien til et slikt sted. Ikke sikkert hun er helt alene heller, tenker jeg.

Jeg trekkes mot hytta også neste dag. Det er tirsdag og varmt julivær. Hunden lunter bak meg den samme veien som i går. Selv i skogen er det varmt, og jeg går med bar overkropp og kjenner svetten renne mellom skulderbladene. Hun sitter på en pinnestol utenfor hytta, hun har beina på en krakk og leser i ei bok. Jeg står i skjul i skogen og betrakter henne. Jeg føler meg som en ubuden gjest, men jeg klarer likevel ikke å la være. Hun har på shorts og BH. Det lange håret henger i en hestehale. Solen må varme hele kroppen hennes. Det er vel det at hun sitter der alene, så halvnaken i en hvit liten BH, som gjør at jeg ikke går fram til henne. Som i går registrerer jeg at hun har brede hofter, nesten uvanlig stor rumpe i forhold til den smale, slanke overkroppen. Det kler henne, jeg synes i grunn at store rumper kler enhver kvinne. Hun ser konsentrert ut. Plutselig løfter hun hodet, ett sekund ser hun rett fram før hun snur hodet og ser i min retning. Jeg håper hun ikke ser meg! Hun må jo tro at jeg er en slags kikker, og det er jeg ikke! Jeg står helt i ro, hunden ser ut til å ha sovnet ved beina mine, heldigvis. Hun ser mot meg, så vender hun blikket ned i boka igjen. Hun kunne umulig ha sett meg?

Onsdag får jeg unna noe kontorarbeid, men er rastløs og vil ut. Jeg jobber effektivt og avslutter arbeidsdagen tidlig. Jeg tenker at i dag skal jeg få gjort noe maling på huset, men rydder bort utstyret før jeg får satt opp stigen. Jeg vil ut i skogen igjen. Det begynner å mørkne når jeg trekkes mot Granlihytta, vil bare sjekke at alt står bra til, sier jeg til meg selv. Hyttedøra er lukket, det er stille på tunet. Hun har tent lys inne i hytta og gjennom vinduet ser jeg at hun beveger seg rundt der inne. Hun står ved kjøkkenbenken i singlet og truse. Hun grer håret og setter det opp i hestehale. Hun er virkelig flott. Jeg holder meg i skyggene når hun kommer ut på trappa, lyset slår ut bak henne. Hun ser ut i halvmørket, jeg mer aner enn ser at hun smiler.

Hun går rolig i retning av meg, jeg står stille uten å puste. Hvorfor gjorde jeg nå dette? 7-8 meter fra meg stopper hun mellom trærne. Hun trekker trusen til knærne, og snur ryggen til meg. Setter seg på huk og tisser. Jeg ser det ikke så godt, men hører strålen treffe marka. Da hun reiser seg skritter hun ut av trusa og trekker trøya over hodet, før hun går de få meterne ned til bekken. Kroppen hennes lyser hvitt og hun beveger seg nærmest grasiøst på bare bein. Jeg ser tydelig at hun stryker seg over brystene når hun setter seg på huk i vannet og vasker kjønnet sitt. Hun reiser seg og lar handa gli over kjønnshårene. Jeg ser henne stikke fingre inn i fitta, hun klemmer handa over skambeinet med fingrene inn i fitta si. Jeg ser fingrene går hurtig i sirkler over kjønnsleppene. I noen lange minutter ser jeg henne massere seg selv til det spruter saft mellom fingrene hennes, hun står bøyd over seg selv, det lange håret har falt ut og dekker ansiktet hennes. Hun setter seg raskt ned i vannet igjen, vasker seg, før hun igjen går tilbake og inn i hytta. Jeg står tilbake og er usikker på om jeg virkelig så det jeg faktisk nettopp så. Kuken min forteller meg at det var virkelig, den står stiv under buksetøyet, pusten min er ujevn.

Torsdag tar jeg med meg kikkert. Det er noen fuglereir jeg skulle sett på. Jeg går en runde og bestemmer meg for å svinge innom stiene mot Granlihytta. Jeg ser henne ikke med det første, men døra til hytta står åpen så jeg regner med at hun ikke er langt unna. Hun bader i den lille kulpen. Jeg går så nært som jeg tør, løfter kikkerten og fokuserer på kroppen hennes. Blikket hennes vandrer rundt i skogen, søker mellom trærne og et øyeblikk tror jeg hun ser meg, men øynene vandrer videre. Hun stryker et såpestykke over kroppen, rundt og rundt puppene. Det er ikke det kalde vannet som gjør at brystvortene knopper seg, hun ruller dem mellom to fingre.

Hun har små, runde bryster. Jeg må legge ned kikkerten, dette blir for mye. Jeg er ingen kikker, eller er jeg det? Det hun gjør med sin kropp gjør noe med min kropp. Kuken som har vært parat de siste dagene står stiv i buksa, jeg retter på den og prøver å kontrollere pusten til en jevn rytme. Hun såper rolig inn magen, snur seg og såper inn rumpa med begge hender. En hånd på hver rumpeball, rolige dvelende sirkler. Det står en bøtte på kanten av kulpen. Hun strekker seg etter den. Idet hun bøyer seg og fyller bøtta med vann fokuserer jeg linsa mot rumpa hennes, ser så vidt inn mot et mørkt kjønn før hun retter seg opp igjen og skyller ryggen med kaldt vann.

Hun svaier ryggen, såpen renner bort mellom rumpeballene hennes, hun vender seg og jeg ser vannet renne ned over puppene, magen hennes. Hun har mørkt hår over kjønnet, jeg puster med åpen munn mens jeg ser henne legge en hånd over magen og rolig føre den ned mot kjønnet sitt. Med tommelen over skamberget forsvinner to fingre inn mellom kjønnsleppene. Kikkerten rister lett i handa mi, jeg trekker forsiktig ned glidelåsen i buksa, stille, og tar et godt grep rundt pikken. Mens jeg trekker forhuden tilbake ser jeg henne stramme magemusklene og bøye seg lett framover. Også i dag faller håret ned over ansiktet hennes og det må være fra henne jeg hører høye hikst. Hunden lytter konsentrert, jeg sender den et advarende blikk og den legger seg ned igjen. Hun retter seg opp, jeg er ikke sikker, men det ser et øyeblikk ut til at hun lar blikket flakke over skogen.

Fra en veske tar hun opp en tube, setter en fot på steinen like ved og smører inn leggen. Hun barberer leggene sine, først den ene så den andre i lange drag med høvelen. Hun går ned i kulpen igjen og skyller leggene, tilbake ved steinen setter hun ett bein opp og stryker over glatt hud. Jeg ser henne fylle hånden med krem og legge den mot kjønnet sitt. Det danner seg hvitt skum mellom fingrene hennes og hun masserer kjønnet med runde bevegelser. Med en fot på steinen barberer hun seg. Gjennom kikkertlinsa ser jeg hvordan kjønnsleppene dukker fram, hovne og røde. Jeg ser henne stikke en finger inn i seg selv, masserer klitten mens hun gnir skummet inn over fitta. Skyller høvelen og drar den over kjønnet igjen. Jeg runker en steinhard kuk, jeg må fokusere på å være stille, stille, men det slipper et lavt – håper jeg – stønn ut mellom leppene mine da det går for meg. Jeg spruter sæden ut mot granleggen jeg står bak. Når jeg igjen ser opp har hun pakket sammen.

Hun snurrer et håndkle rundt seg og løfter vannbøtta opp fra bakken. Jeg står i skjul bak ei veltet granrot da hun kommer i retning mot meg. Jeg har en halvstiv kuk liggende i handa og tør ikke røre meg, hunden blir på vakt og reiser seg. Lydløst legger jeg ei flat hand i lufta mellom oss og gir signal om at den skal være stille. Hun stopper, og liksom ut i tomme lufta sier hun rolig: «Du kan være her fra klokken 11 i morra. Jeg setter på kaffen klokken 12,» før hun vender og går mot hytta.
 
Jeg sover dårlig den natta. Våkner og presser kuken til å roe seg ned. Står opp tidlig fredag morgen og tar en kald dusj. Forgjeves forsøker jeg å roe kåtheten min ved å sette vannstrålen mot kuken. Det hjelper lite, og jeg runker resignert mot dusjveggen. På netthinna har jeg henne som har invitert meg tilbake til skogen. Jeg blir rød av skam når jeg tenker på at hun visste at jeg sto der og kikket på henne, men kåt fordi jeg selvsagt skjønner at hun likte det.
 
Hun ligger i BH og truse på en madrass foran hytta når jeg kommer gjennom skogen. Jeg stopper i god avstand, men nærmere enn jeg har stått de andre dagene. Fra der hvor jeg står bak et tre ser jeg henne lese i en bok. Den ene armen ligger langs med kroppen hennes, den andre holder boka så den skygger for sola. Hun leser, blar over en side, leser videre. Etter en stund løfter hun det ene kneet, så det andre. Jeg forflytter meg stille slik at jeg kan se rett på henne, rett inn mellom beina hennes. Hun har hvitt undertøy, stoffet dekker kjønnet hennes – jeg ser så vidt den runde fitta mellom fyldige lår.

Med ett ser jeg at hun har stukket en hånd ned i trusa, den bukter seg mellom beina hennes i rolige, jevne bevegelser. Hun legger boka ned ved siden av seg, løfter rumpa så vidt opp fra madrassen, senker den, løfter den. Brått reiser hun seg og går inn i hytta. Jeg blir et øyeblikk usikker, men snart er hun der igjen. Hun har en flaske krem i hånden, solkrem, regner jeg med. Hun setter seg på kne på madrassen og sprøyter hvit krem over brystet og smører huden inn, vipper begge bryst ut av brystholderen og trekker stroppene ned på skuldrene. Puppene peker ut i luften, de danner en kløft mellom seg, og hun smører og klemmer puppene med begge hender. Jeg står med en hard kuk i hånden, runker i seige drag gjemt mellom trærne mens jeg ser på at hun sprøyter krem over magen sin. I sirkler smører hun inn huden, lar handen gli så vidt ned i trusa, smører kremen inn. Hun har knærne langt fra hverandre og vipper opp og ned, rumpa rir lufta under henne. Rolig, rolig. Hun reiser seg, tar et skritt mot trappa og jeg blir redd hun skal gå inn igjen. Men hun setter solkremen på trappa, tar av seg BH-en og trekker trusa ned over rumpe, lår og legger. Hun skritter ut av trusa og fyller hånden med ny krem. Med svai rygg smører hun inn sin egen rumpe. Hun har den deiligste kjøttfulle, runde rumpa jeg har sett naken. Hun bøyer seg med strake ben og smører lårene og leggene, det er som om hun ber meg komme og gripe fast rundt hoftene hennes. Men så reiser hun seg brått og går inn i hytta igjen. Forestillingen hennes er over.

Hun kommer ut av hytta bærende på en kaffekanne og to kopper. Jeg skjønner at det er mitt signal. Hun har på seg en liten kjole som skjuler hoftene jeg nettopp innbilte meg at jeg klemte meg mot. Kjolen ser ut til å være i et eller annet slags mykt stoff som faller ned over hoftene hennes, den ligner på en bitteliten nattkjole, eller kanskje en underkjole. Jeg har lagt en hard kuk ned i buksa mi igjen. Pust rolig, tenker jeg, og ser henne skjenke i begge koppene på benken ved hytteveggen. Hun setter seg, legger hodet bakover mot den solvarme veggen og venter med spredte lår og øynene lukket.

Jeg er nødt til å samle meg litt før jeg går ut av skogen og inn i lysningen mellom trærne. Hunden lusker konsentrert ved siden av meg, den værer henne og lukter ut i lufta. Hun reiser seg, skygger for sola og tar et par skritt mot meg. Vi står rolig og ser på hverandre. Hun lar blikket gli opp og ned på kroppen min, jeg har sett hennes grundig før og konsentrerer meg om å se reaksjonen hennes. Hun smiler svakt. Hun er rød i kinnene. Solbrent?

Hunden går helt fram mot henne og jeg gjør ingenting for å stoppe den. Det er en rolig hund, jeg er ikke redd for at den skal skremme henne. Akkurat nå er den en icebreaker, tenker jeg før den legger snuten inn mellom beina hennes – og blir der. Hun flytter beina litt fra hverandre og smiler. Jeg kremter og plystrer kort på hunden som legger seg ned ved beina hennes. Jeg går fram mot henne og rekker fram handa: «Jostein,» sier jeg. «Hyggelig å hilse på deg.» Hun trykker hånden min og sier «Britt. Takk for sist …!» Jeg takker ja til kaffe, og vi setter oss ved siden av hverandre på benken. Jeg forteller hvem jeg er, hvilken jobb jeg har og spør om hun liker hytta. Hun har ikke vært her før? «Nei,» svarer hun, «det er første gangen her. Jeg har brukt Statskog sine hytter tidligere, men jeg må si dette har vært av de bedre erfaringene så langt …» «Javel?» svarer jeg. «Jeg har følt meg mindre alene,» sier hun «mer sett, om du skjønner?» «Javel?» Jeg har ikke mer å by på. «Jeg setter veldig stor pris på det, altså, å bli sett. På.» «Å bli sett på?»

eg må strekke ryggen. Hun sitter litt urolig på benken, og jeg må flytte litt på meg, jeg også. Jeg er avsindig kåt og fokuserer på å puste rolig. Hun legger en hånd på låret mitt og sier «Enn du, da? Liker du å se? Det må da være ensomt for deg å gå rundt i skogene her uten å ha noe … spesielt … å se på?» Hun reiser seg og står foran meg, solen slår inn rett bak henne og jeg ser ikke ansiktstrekkene hennes. Jeg ser håret som en glorie rundt hodet hennes, og når hun løfter hendene opp til hodet og slipper håret bak skuldrene er det som et gnistregn rundt henne. «Vil du se litt mer? Se meg på nært hold?» spør hun hviskende og stryker seg over puppene. Jeg ser kun konturene av kroppen hennes, solen skinner gjennom kjolestoffet og jeg ser det smale livet under kjolen. Jeg ser hoften bue seg nedover mot låret, og jeg ser lårene presses sammen ved skrittet hennes. Hun drar kjolen over hodet og slipper den ned ved siden av seg. Hun kjæler med seg selv. Hun legger hodet bakover, hånden hennes glir opp og ned over kjønnet. Jeg lukter saftene hennes og hører det smatte. «Få se på deg ...»

Hun setter seg skrevs over fanget mitt og trekker t-skjorten av meg. Jeg kan se henne nå. Jeg ser at hun har et dryss med fregner over brystet, at brystvortene hennes er mørkerøde. Når jeg suger en av dem inn mellom leppene mine kjenner jeg at de er harde. Hun har en liten hvit truse på seg og skyver seg inn over lårene mine og presser seg mot kjønnet mitt. «Mmmmm … Jeg tro sannelig du er litt kåt, jeg,» knurrer hun og drar fitta si over kulen i buksa mi. «Litt trangt her,» mumler hun inn mot øret mitt og knepper opp buksa. Hun stryker en finger over kuken. «Har du lyst til å slippe den ut derfra? Du har sett på meg i mange dager nå, har du ikke? Har du sett fitta mi, så du da jeg koste med meg selv?» hvisker hun inn i øret mitt og presser kjønnet mot mitt. Jeg presser imot og lar hendene følge hoftene hennes. De er akkurat så deilig faste som jeg trodde, faste, men myke. «Nå er det vel min tur til å se på deg?» Hun vipper den ut av buksa. «Ai, for en deilig kuk!» Jeg ser ned mellom oss. Kuken står rett opp mellom fingrene hennes, hun gnir det myke tøyet i trusa mot den og presser kuken inn mellom kjønnsleppene slik at forhuden trekkes ned. Jeg jukker kuken mot henne.

«Ta på meg,» sier hun, og jeg stikker handa inn mot kjønnet hennes. Kjønnsleppene hennes glipper under en liten sort dusk av hår over sprekken. «Se på fitta mi! Kjenner du hvor våt og kåt jeg er? Jeg har barbert den for deg, den er glatt og deilig. Jeg så deg i skogen,» hvisker hun. «Jeg så at du så på meg og jeg ble så kåt! Ville at du skulle se meg naken, se fitta mi og rumpa mi. Jeg elsker å bli sett på …» Jeg kysser henne grådig, tungen hennes leker i munnen min, hun biter meg lett og trekker seg av fanget mitt. Lemmet mitt vipper mellom oss når jeg drar av meg buksa. «Jeg har vært så kåt,» stønner hun igjen. «Hver natt har jeg savnet å ha noen å kose med, så det var godt du kom nå. Fortell meg hva du så,» ber hun. «Jeg har sett deg fingre med deg selv, jeg så at du knullet klitten din med fingrene dine. Du har ei deilig stor rumpe.» Jeg stryker henne ned over magen, finner sprekken hennes og skiller kjønnsleppene. Jeg kjører to fingre hardt inn i henne. Presser fingrene mot urinrøret, mot det deilige myke vevet der inne. Dager med anspent kåtskap trenger utløsning.

Fitta hennes er våt og deilig! Hun stønner høyt med vidåpne øyne og holder et godt grep rundt kuken min. «Kom!» sier hun og snur rumpa mot meg. Hun kryper over madrassen, rolig og dvelende, svaier ryggen og skiller lårene slik at jeg ser inn i hennes våte, varme kjønn. Hun ser på meg over skulderen. «Kom hit og se på fitta mi. Kom og kos med meg!» Jeg stiller meg på kne bak henne, ser de store rumpeballene så nært at jeg bare kan strekke ut hendene og klemme til. Kuken min vipper mot rumpa hennes. «Pul meg, vær så snill!» Jeg presser kukhodet inn i fittehullet hennes. Stykke for stykke presser jeg den inn i et trangt, vått kjønn. Musklene hennes jobber rundt kuken min, så ufattelig deilig. Helt i bunnen hviler vi litt, før hun begynner å massere kuken min kjønnet sitt. Jeg står helt stille og nyter henne, ser nedover den smale ryggen og den veldige rumpa. Jeg er helt fjetret over det nydelige synet, men hun vekker meg med lav stemme: «Pul meg!» Jeg knuller henne i lysningen mellom trærne til jeg merker at det rykker kraftig i fitta. «Sprut i meg! Sprut i fitta mi!» roper hun. Jeg kommer inni henne så det synger mellom trærne, og vi faller sammen på madrassen, utslitt.
 
Det knekker i en kvist inne i skogen. Hunden reagerer umiddelbart og er oppe på alle fire med nesen mot trærne. Vi ser begge mot skogen, så på hverandre. «Ja, det er plass til flere her …» sier hun og ler.

LESE MER? Det er også lagt ut nye tekster på Erotikk (For Cupido Club VIP-medlemmer)

Inspirert? Lyst til å skrive selv? Send inn din tekst på denne linken 

Relaterte artikler