Nytt nummer ute nå!
Leselyst! - Høsten er i anmarsj og for å bøte på at sommeren snart bare er et svakt minne serverer Cupido varmende erotiske tekster hver eneste dag i uke 38, fra 17. til 23. september. Kos deg! | © NTB/Scanpix

Tøytehviskeren

Publisert: 22.09.2018 kl. 09:22 | Oppdatert: 01.11.2018 kl. 17:26

Forfatter: Zirka
Hysj … Ta det helt rolig. Kjenn hvordan hånden min lukker seg rundt håret ditt og holder deg tilbake. Lukk øynene og trekk pusten dypt. Dette går bra. 
"Ukens erotikk" byr hver torsdag på en gratis smugtitt inn i vårt arkiv med tusenvis av erotiske noveller sendt inn av våre lesere siden 1984.

Som en påminnelse om at fristen for årets erotikk-konkurranse "Erotikk 2018" er like rundt hjørnet, mandag 1. oktober, byr vi på inspirerende erotisk lesing hver dag denne uken.


Hysj … Ta det helt rolig. Kjenn hvordan hånden min lukker seg rundt håret ditt og holder deg tilbake. Lukk øynene og trekk pusten dypt. Dette går bra. Brystkassen din hever og senker seg, og du aner ikke hvor du skal gjøre av deg. Men det trenger du heller ikke tenke på. Len bare hodet litt til siden og blottlegg halsen din så jeg kan snuse inn duften av deg mens leppene mine streifer huden din, og la pusten min ved øret ditt slå den takten pulsen din kan finne ro i. Sånn, ja. Når jeg slipper håret, blir du stående. Med lukkede øyne. Hører du? Bra.
 
Det er for din egen skyld du får bind for øynene. Det er så du skal kunne konsentrere deg og kjenne de andre sansene dine. Så du kan kjenne hånden og fingrene mine som legger seg rundt bakhodet ditt og trekker ansiktet ditt mot mitt. Skill leppene dine, bare en anelse. Ta imot når jeg lar tungen min fukte dem. Ikke noe med å åpne munnen ennå. Akkurat nå leker vi bare at leppene dine er kjønnet ditt, og at tungen min smaker på deg. Forsiktig. Nennsomt. Så du ikke skal bli usikker, selv om jeg ender opp med å bli grådig og lar tungeleken bli et kyss. Møt meg i kysset. Svar meg med myke, varme lepper mens jeg holder hodet ditt.
 
Ta av deg skjorten. Skal jeg hjelpe deg? Du er flink. Det ser jeg tydelig, selv om jeg også ser motstanden i deg. Jeg vet at dette er uventet, men du kan merke at tiden er inne, ikke sant?
 
Nå åpner jeg BH-en din. Stille og rolige bevegelser, så slapp bare av og la meg ta den. Pulsen din stiger igjen. Jeg ser det på brystkassen og brystene dine, nå som de er nakne. Åh, du er så fin. Kjenner du hvordan du, midt i din egen motstand, også fylles med noe annet? Noe begjærlig? For det er du. Begjærlig. Hysj, stå stille. Du skal ikke riste på hodet og dekke deg til med hendene. Jeg tar tak i håret ditt igjen. Holder deg fast. Fjerner hendene dine med den andre hånden. Legger dem bak ryggen din. Hold deg selv i hendene mens jeg inspiserer terrenget. Først lar jeg hånden kjenne tyngden. Hånden er en skål og brystene dine er fruktene som ligger der. Si ja når jeg spør om jeg kan få suge på dem. Kan jeg? Jeg hører deg ikke? Ah, der, ja. Kjenner du suget? Kjenner du hvordan nerveendene i brystvortene sender meldinger ned til skjødet ditt?
 
Du kan sette deg. Jeg vet det er tungt å stå så lenge. Jeg hjelper deg så du kan sette deg ned her på sengen. Jeg trekker meg litt unna, men du kan likevel høre meg hele tiden. Rett deg i ryggen så jeg kan se puppene dine bedre. Likte du at jeg sugde på dem? Jeg hører deg ikke. Likte du det? Akkurat, tenkte jeg det ikke. By dem frem for meg igjen. Med hendene. Bruk hendene til å presse dem sammen og by dem frem for meg. Klem rundt brystvortene. La dem strutte mot meg. Aner du overhodet hvor deilig du er? Jeg lover, jeg skal kose med puppene dine. Senere. Nå skal du spre bena. Mer. Trekk opp skjørtet så jeg kan se under det.
 
Det går bra. Du er flink. Faktisk tror jeg du har begynt å slappe av. Skuldrene dine er senket, hodet lett bøyd bakover og pusten dyp. Hvis jeg ikke visste bedre, kunne jeg tro at du tente på det. Gjør du? Det er ikke for å skremme deg jeg tar tak i håret ditt igjen. Det bare så deilig å se det her oppe fra. Å se deg så blottet, og å se hvordan du blir påvirket av det jeg sier og gjør. Be meg om å kysse deg mens du kose med puppene dine. La håndflatene berøre brystvortene, knip sammen rundt dem og la meg høre hvordan du klynker når vi kysser.
 
Nå trekker jeg meg unna igjen. Du kan fortsatt ikke seg meg, siden du har bind for øynene, men jeg sitter rett overfor deg og ser på deg der du sitter med naken overkropp og sprikende ben. Skjørtet skal litt lenger opp, for jeg ser ikke nok. Ah, for et syn. Trusene dine. Trekk dem til side så jeg får se skikkelig.
 
Jeg kan faktisk se hvor kåt du er! Se hvordan du glinser. Kjenn selv. Kom igjen. La hånden kjenne hvor våt du er. Det er vanskelig å la være å smile, for du blir nesten forskrekket. Det hadde du ikke regnet med, eller hva? Våt og hoven. Kos med deg selv. La saftene smøre fingrene så de glir rundt på deg mens jeg ser på. Kjenn hvordan varmen og våtheten skjerper sansene dine og sender elektriske støt av sult fra kjønnet og ut i resten av kroppen.
 
Du skal bare fortsette å insistere på at du ikke er kåt, for jeg kan se at du lyver. Strekk frem hendene og hold dem stille mens jeg binder dem sanne. Legg deg på sengen. Når jeg binder dem over hodet ditt og fester deg til hodegjerdet, er det for din egen skyld. Det er i hvert fall det jeg prøver å innbille deg, for egentlig er det for at jeg skal komme bedre til. Jeg vrenger av deg resten av klærne så du ligger naken foran meg. Du skal vite at jeg nyter synes. Sprik med bena, nå. Blott deg. Vis deg frem for meg.
 
Åh, hvis du bare kunne se det jeg ser akkurat nå. Du ville vært stolt av deg selv. Herfra kan jeg både se og lukte lysten din. Jeg kan se hvordan underlivet ditt skjelver, som en sulten munn som lengter etter å spise. Puppene kneiser, spent og struttende. Jeg vet at de roper etter å bli tatt på. Det er så fristende å gi slipp, å svare på kroppens rop, men jeg besinner meg. I stedet lar jeg duftende olje lande i små pytter. På bena dine, maven, puppene, skuldrene og armene. Duften er tung, men behagelig, og du kommer til å kjenne hvordan det prikker og varmer når jeg begynner å gni oljen inn i huden din.
 
Hendene mine blir glatte sammen med føttene og leggene dine. Lårene også. Jeg drypper litt mer olje akkurat der ben møter hofte, og dråpen kiler seg vei og leder både din og min oppmerksomhet mot det pulserende skjødet ditt. Med hendene masserer jeg lyske og lår, lar fingrene grave seg ned og rundt rumpeballene, men jeg rører ikke kjønnet ditt til tross for at du vrir deg for å få meg på plass. Å, jeg klarer ikke å motstå fristelsen til å la den varme tungen ta en forsiktig tur inn mellom leppene dine. Du belønner meg med et gisp, og jeg må ta meg sammen for ikke å begrave hodet mellom bena dine. Ligg stille. Hvis ikke må jeg binde bena dine også.
 
Videre oppover. Maven og brystene. Følelse av dem, de runde, spente og glatte brystene med så harde, struttende vorter. Det er så lett å fortape seg i det. Å fortsette å kjenne dem, og med økende hardhet klemme og nappe i dem så du klynker i en blanding av smerte og nytelse. Jeg vil høre deg stønne, høre deg hviske «Ja, åh, ja!» når jeg legger med ved siden av deg og spør, helt inntil øret ditt, om du er kåt nå.
 
Så fort jeg er ferdig med å massere armene og skuldrene dine må du snu deg. Det er ikke så lett, med hendene bundet til hodegjerdet, jeg vet det, men du klarer det nok. Bare legg deg med hodet på siden på madrassen, armene når likevel opp til hodegjerdet, og løft deg så opp til du står på kne. Helt opp. Rumpa skal strutte ut i luften. Du viser frem hele kjønnet ditt når du ligger sånn. Vet du det? Du viser meg hvor modent det er. Leppene er store og hovne og avslører en glinsende sprekk, og det er så tydelig at du er mer enn klar til å bli fylt til randen. Jeg må legge bånd på meg selv.
 
Etter å ha betraktet deg litt, nærmer jeg meg igjen. Merker du det? Aner du tilstedeværelsen min i nærheten av bena dine? Kjenn bevegelsen i madrassen når jeg kneler på den og tar tak i hoftene dine. Jeg senker hodet og gjør tungen bred. Lar den treffe ditt nedadvendte venusfjell, driver den over din hovne klitoris og presser den lett mot den når den slikker dine myke lepper. Jeg gjør det igjen. Lar tungen gjenta reisen et par ganger før jeg konsentrerer all oppmerksomhet mot ditt springende punkt. Du er så våt at det renner av deg. Jeg kjærtegner deg mens jeg slikker deg. Smører saftene dine utover. Understreker dine våte og sultne åpninger.
 
Jeg vil høre at du nyter det når jeg stikker to fingre opp i deg. Jeg gjør det sakte, så du kan kjenne hvordan de trenger inn i deg mens tungen min hele tiden leker med deg. Klynk for meg. Stønn. Å, du er så god. Jeg blir nødt til å stoppe litt. Trekke meg tilbake. Rumpeballene dine skinner av safter og olje. Kaller på meg. Lokker meg til å la min flate hånd falle ned over dem begge to. Ikke bli så forskrekket. Bare ved å være så deilig har du selv bedt om det. Det gjorde ikke vondt, gjorde det vel? Det er bare en varme som sprer seg og skjerper oppmerksomheten din på det du ønsker skal komme. Inntrengingen. Du vil fylles, ikke sant? Stort og langsomt. Det kommer. Jeg lover. Vi tar litt av gangen, så blir det best. Stol på meg.
 
Løft deg opp på albuene så du ligger på alle fire. Kom igjen. Puppene dine henger fritt nå, så jeg når frem under dem og fyller hendene med dem. Når jeg lukker hånden titter brystvorten frem mellom fingrene, og når jeg slipper dem deiser de så vidt borti lakenet. Kjenner du det? Hvis du gynger forsiktig med overkroppen kjærtegnes brystvortene dine av lakenet. Jeg klemmer til en anelse, for å øke følsomheten i dem, og du gisper. Jeg vet at dette er helt på grensen for deg, men du liker det. Bare bli i sitasjonen og kjenn etter.
 
Mens du konsentrerer deg om de intense brystvortene, vender jeg tilbake til kjønnet ditt, gjenopptar bearbeidingen av åpningene dine. Glir rundt i alt det våte og tilsetter litt ekstra olje. Alt glir. Kjenner du det? Merker du hvor lett det er å gi slipp når fingeren min presser mot det bakerste hullet ditt? Hysj, nå. Ta det med ro. Bare kjenn det glatte og varme. Legg merke til de elektriske støtene fra klitten, og føl hvordan sulten griper etter fingeren min, etter hva som helst som kan trenge inn og fylle deg ut. Gyng litt. Gyng så brystene dine svaier og underlivet møter meg i små, forsiktige bevegelser mens jeg holder deg varm og våt og venter på at du skal bli klar.
 
Jeg holder den her. Pluggen. Den er ikke så stor. Fin og varm og glatt. Jeg holder den bare her litt, så du kan kjenne den når du gynger bakover. Den treffer deg så varsomt, så varsomt. Du er så våt nå at det blir enkelt. Tro meg. Nå lar jeg den hvile mot rumpa di, lar den gli litt rundt så skal få kjenne hvor glatt og våt den er. Kom igjen, strutt med rumpa mot meg. Kjenn presset når jeg koser med deg og kjenn nytelsen når den glir inn og på plass. Ja, bare stønn i vei. Du har fortjent det.
 
Jeg nyter synet av deg hver gang jeg trekker meg litt tilbake, og spesielt nå som du ligger på alle fire, med hendene bundet og rumpa i været. Jeg vet at du er bristeferdig av kåthet nå. Plugget stilte bare den første sulten, og nå forsterkes den i stedet. Som et løfte gled den inn i deg, og nå vil du ha mer, ikke sant? Kjenn hvordan musklene spenner seg rundt pluggen og nytelsen banker ut i hele underlivet når tungen min danser mot klitten din. Har du lyst til å komme? Har du? Så si det. Si at du er så kåt at du ikke klarer mer, at du ikke holder ut.
 
Det er vanskelig å vente. Jeg har lyst til å være et dyr, et stort og prustende hanndyr som i sanseløs brunst bedekker deg. Gjennomborer deg til du skriker i ekstase. Frist meg mens jeg enda en gang legger bånd på meg. Tigg meg om å la deg komme.
 
Det drivvåte kjønnet ditt er åpent. Jeg ifører meg et kjempefallos og tar plass mellom bena dine. Kjenner du hvor stor den er, nå som jeg lar den støte mot deg? Mmm, jeg vet at jeg må trenge forsiktig inn i deg når pluggen fyller rumpa di, men du kommer til å nyte det uansett. Er du klar?
 
Jeg hører det våte kjønnet ditt når jeg lar den gli opp og ned. Smører den inn. Og når jeg sakte presser den inn i deg kommer du til å kjenne hvordan det spenner og dunker. Nå glir den inn, og jeg nyter det tilbakeholdte skriket ditt. Langsomt trekker jeg den ut igjen, sørger for at du kan kjenne hver millimeter av den glidende bevegelsen. Og så gjør jeg det igjen. Trenger inn. Fyller deg. Fortsetter. Gir meg ikke. Knuller deg sakte, gir deg tid til å forstå at du er prisgitt min lyst. At pluggen fyller deg, at jeg fyller deg. At du ikke har noe du skulle ha sagt, fordi alt du ønsker er at jeg skal knulle deg raskere og hardere.
 
Jeg griper håret ditt, trekker hodet ditt bakover, ser hvordan puppene gynger under deg når jeg setter i gang og innleder rittet mot ekstasen. Stønnene dine blir til skrik. Nytelsen din er min. Når du kommer, lar jeg deg gå.

LESE MER? Det er også lagt ut nye tekster på Erotikk (For Cupido Club VIP-medlemmer)

Inspirert? Lyst til å skrive selv? Send inn din tekst på denne linken