Nytt nummer ute nå!
Leselyst! - Høsten er i anmarsj og for å bøte på at sommeren snart bare er et svakt minne serverer Cupido varmende erotiske tekster hver eneste dag i uke 38, fra 17. til 23. september. Kos deg! | © NTB/Scanpix

En helt vanlig tirsdag

Publisert: 18.09.2018 kl. 00:00 | Oppdatert: 01.11.2018 kl. 17:28

Forfatter: N.N (kvinne)
Når han kommer ut fra herrer står jeg i gangen utenfor og venter. Han ser litt overrasket ut, men før han får sagt noe går jeg mot ham og leder ham bestemt bakover dit han kom fra.
"Ukens erotikk" byr hver torsdag på en gratis smugtitt inn i vårt arkiv med tusenvis av erotiske noveller sendt inn av våre lesere siden 1984.

Som en påminnelse om at fristen for årets erotikk-konkurranse "Erotikk 2018" er like rundt hjørnet, mandag 1. oktober, byr vi på inspirerende erotisk lesing hver dag denne uken.


Jeg har sett ham der ofte, på puben der jeg pleier å stikke innom etter lange revisjonsdager i januar og februar. De lager gode gin med tonic og har hyggelige bartendere. Han har vært der sammen med noen kamerater, åpenbart en gjeng som liker å feste på ukedagene også. Typisk unge i midten av 20-åra, uten forpliktelser og med penger. 

Selv vil jeg bare se på folk, drikke litt og tømme hodet for tall etter altfor mange timer på kontoret. Tenke på noe annet. Nå står han ved siden av meg i baren og bestiller ett eller annet å drikke. Jeg titter skrått på ham. Ikke så høy, med mye rødt hår og en litt alvorlig mine, ikke den mest høyrøstede i gjengen han henger sammen med. Akkurat i det jeg bestemmer meg for at han hadde vært min type hvis jeg hadde vært ti år yngre, snur han seg mot meg. Han smiler og jeg ser at øynene hans er knall blå. En uvanlig kombinasjon mot det røde håret.
 
- Hei.
Jeg smiler tilbake.
- Hei.
- Venter du på noen, eller? 
- Nei, gjør ikke det. 
Han heiser seg opp på barkrakken ved siden av meg, og jeg kjenner lukten av parfymen hans når han bøyer seg mot meg. Det lukter varmt krydder, noe treaktig. Ikke helt det jeg hadde ventet at en ung gutt ville valgt. 
- Er du er her ofte, eller?
Jeg smiler, litt oppgitt. 
- Si noe litt mer spennende da. 
Han ser på meg i to sekunder, 
- Ok. Hvilken farge er det på trusene dine?
Så deilig. Han er mer frempå enn jeg trodde.
- Jeg har ikke på meg truser. 
- Så dumt, da kan jeg ikke spørre om å få se dem.
Jeg må le høyt av den dustete samtalen og han benytter anledningen til å legge hånda si helt øverst på låret mitt. Jeg flytter den ikke. 
- Du er sexy. Jeg har sett på deg.
- Takk. Jeg er for gammel for deg, vet du.
- Du er ikke det, vet du.
- Jasså. Og hvor gammel er du da?
- Tjuefem.
Å, herregud, yngre enn jeg trodde.
- Og du er trettifem.
- Jeg er førtitre.
Han blunker ikke, ser på meg og legger penger på disken når drinken plutselig står foran ham. De intense blå øynene smiler. 
- Du er deilig, og du er ikke for gammel for meg, kan jeg kysse deg?
- Nei.
Jeg løfter glasset mitt mot munnen. Han trekker på skuldrene men lar hånden fortsatt ligge på låret mitt. Jeg tømmer glasset i en slurk, kjenner at jeg er varm.
- Jeg liker ikke å sitte i en bar og kysse.
- Ser den. Gidder du passe på drinken min mens jeg er på do forresten? Kommer straks tilbake.
Jeg smiler og nikker, han står noen sekunder helt inntil meg, legger nesen inntil håret mitt og lar fingrene klemme litt hardt øverst på låret før han motvillig slipper. Jeg ser etter ham. Sitter i ett minutt, legger kåpa over skuldrene og går fra drinken.

Når han kommer ut fra herrer står jeg i gangen utenfor og venter. Han ser litt overrasket ut, men før han får sagt noe går jeg mot ham og leder ham bestemt bakover dit han kom fra. Jeg presser ham vennlig men bestemt opp mot veggen på det trange toalettet, låser døren med den andre hånden og finner munnen hans med min. Han responderer hardt, tar et tak i nakken min og trekker meg mot seg. Han kysser som en mann skal, bestemt, krevende, opphisset. Når jeg legger vekten av kroppen min mot hans kjenner jeg at han er hard under buksene. Jeg finner beltespennen og åpner den mens vi fortsetter å kysse. Åpner knappene i jeansen en etter en mens tunga hans leker med min.
- Du har ikke truser på du heller.

Jeg ler inn i munnen hans og tar med meg smilet i de blå øynene når jeg setter meg på knærne foran ham og vipper ut pikken. Når jeg tar ham helt inn i munnen i ett, dypt sug stønner han lavt. Jeg legger en hånd på magen hans og den andre rundt låret og suger ham vått og dypt og han tar tak i hodet mitt, støter forsiktig imot.

Pikken hans vipper nedover, han er stor. Det gjør meg kåt at jeg må gape høyt for å få ham lengst mulig inn i munnen. Jeg tar tak i skaftet med fingrene mens jeg leker med tungen i sirkler over den glatte huden på hodet, lar hånden gli frem og tilbake mens jeg slikker med bred tunge og drar de seige, kåte, blanke trådene av hodet på pikken med tunga før jeg igjen åpner munnen og suger ham langt inn. Jeg lar fingrene mine leke med det gylne håret rundt navlen hans, stryker ham over den varme huden på magen som er litt myk, og han slipper hodet mitt. Han legger armene bakover på veggen og støter underlivet sitt ut, jeg fanger rumpeballene hans med hendene, kjenner hvordan musklene strammer i dem og jeg holder meg fast i ham. Nyter hvordan han overgir seg til munnen min, bare lar alt skje, akkurat som jeg gjør. Jeg kjenner min egen våthet mellom bena, det er like vått som i munnen min som flommer over av spytt. Han støter og støter og jeg tar imot og kjenner det ruglete skaftet på pikken gli frem og tilbake over tunga mi.
 
- Nå!
Han spruter hardt opp i ganen min mens han lener seg fremover og tar tak i hodet mitt igjen, jeg svelger unna så mye jeg klarer. Spermen blander seg med spytt og det renner over, nedover haka. Følelsen av at han bare tømmer seg i munnen min gjør at fitta mi strammer seg slik den gjør når jeg kommer. Jeg stønner sammen med ham. 
Når han lener seg tilbake mot veggen reiser jeg meg, drar hånden over munnen og samler opp spyttet og restene av sæden hans på håndbaken, lener meg inntil ham og gnir det av på de nakne lårene hans. Jeg ser på ham der han står lent mot veggen og puster tungt med dråper av svette under den røde luggen.
- Men suging på offentlige toaletter, det er greit?
Jeg svarer ikke, smiler bare og ser på at han drar jeansen opp, knepper den og fester beltet. Jeg ser på ham, han ser på meg. Det er han som snakker først. 
- Jeg vil ha mer.
- Mer av hva?
- Deg. Mer av deg.
- Når da?
-  Nå.
- Jeg venter utenfor i fem minutter, er du ikke kommet da så går jeg.

Jeg går raskt ut på fortauet. Han kommer etter før det er gått tre minutter og praier en drosje uten å si et ord. I baksetet tar han hånden min og legger mellom bena sine. Han er hard og jeg nyter følelsen av pikken under jeansen mens jeg ser ut av vinduet på drosjen og later som ingenting.
 
Han lener seg mot meg, og døren smekker i bak oss. Løfter håret mitt vekk og puster tungt men rolig inn i øret mitt. Jeg står helt stille og kjenner den varme pusten og krydderduften fra parfymen hans mens han knepper opp en og en knapp i kåpa min, jeg lar den falle ned på gulvet under oss. Så åpner han like rolig en og en knapp i skjorta mi. Når bhen kommer til syne løfter han ut det ene brystet. Han kysser den stive brystvorten, myke kyss som sitter igjen som varme merker etterpå. Han løfter ut det andre brystet, kysser det like mykt og varmt, klemmer dem litt sammen. Hendene hans er også varme, klemmer brystene sammen til vortene er helt inntil hverandre før han tar begge i munnen og suger på dem.
 
- Herregud.
Jeg stønner lavt. Han fortsetter å suge på begge brystvortene mine og jeg kjenner ilinger ned i fitta og helt ned i tærne. Jeg presser underlivet mitt mot hans, pikken ligger hardt mot meg. Han snur meg mot trappa som fører opp til andre etasje, setter meg ned på den og løfter av meg skjorta. Brystene vipper fortsatt over kanten på bhen. Han kler fort av seg på overkroppen foran meg, dytter meg forsiktig bakover og jeg lener meg på albuene mens han drar av meg støvletter, skjørt og strømpebukse. Han lar bhen sitte på.
- Du er så vakker. 
Han ser alvorlig på meg, lar blikket gli over hele den voksne kroppen min, og et øyeblikk blir det nesten for intimt, men så ser jeg det kåte smilet i de knallblå øynene igjen. Han setter seg ned på knærne foran meg og sprer bena mine med bestemte hender. Lar fingrene stryke langsomt over lårene mine, fra knærne og videre oppover. Han kysser brystene mine som vipper over bh-kanten og jeg ser på ansiktet som er smilende og konsentrert på en gang. Når hendene hans møtes bruker han tomlene til å spre kjønnet mitt, setter seg lenger ned på trappa og ser på fitta mi.
 
Du er vakker her også, sier han, før han bøyer seg ned og kysser de glatte og våte fitteleppene mine. Like varmt og mykt som han kysset brystene mine. Han lar tunga leke, lar den gli i brede strøk opp og ned og opp og ned. Nøye lar han tunga unngå sprekken min, den er klissvåt, men han slikker og kysser meg overalt unntatt der. Jeg tar tak i håret hans med den ene hånden, ser ansiktet hans mellom bena mine, tunga og leppene som gjør det så deilig at klitorisen min reiser seg og strutter, den vil ha oppmerksomhet, men han bare smiler og fortsetter å unngå den. Hele kroppen min sitrer varmt, jeg er både utålmodig og vil at dette skal vare lenge på en gang. 
- Hva vil du ha? mumler han mellom bena mine.
- Mer.

Han skiller fitteleppene mine fra hverandre med fingrene, jeg fortsetter å ligge oppreist på albuene for å se, og når han endelig lar sine egne lepper legge seg rundt klitorisen min ser han opp på meg, følger reaksjonene mine. Jeg ser på munnen hans, tunga som sirkler rundt klitorisen, det renner av meg og han slikker opp saftene, lener seg opp og lar spytt og safter renne over i min munn i et vått kyss så jeg smaker seg selv mens han tar klitorisen min mellom tommel og pekefinger og gnir den forsiktig, før han igjen finner den med munnen. Tunga glir opp og ned i sprekken, hele kjønnet mitt er hovent og oppsvulmet og huden rundt munnen hans glinser. Når jeg kjenner en finger langsomt gli inn i meg støter jeg imot. Han lar to fingre gli inn og hele underlivet mitt rykker til. Jeg er så følsom at jeg nesten ikke klarer mer stimulans, det er som om noen heller varm, flytende væske over underlivet mitt, men det er bare mine egne safter som fortsetter å flomme. Når jeg tar tak i det røde håret suger han seg helt fast og pumper fitta mi med fingrene til det spruter safter overalt og jeg endelig kan slippe alt og skjelve inn i munnen hans. 
Før jeg er helt ferdig med å skjelve har han kneppet opp buksene, dratt på seg en kondom og er over meg. Jeg kjenner de bittersalte saftene av min egen sprut når han kysser meg, og når han støter inn i meg i et langt jukk trekker musklene mine seg sammen rundt pikken hans, og jeg kommer igjen med det samme. 
- Herregud, du er deilig.

Han smiler, knuller meg langsomt oppover trappa, kysser meg på munnen, på øynene, nedover halsen, hele tiden mens han fortsetter å knulle meg. Jeg legger bena over ryggen på ham, trekker ham tett inntil og løfter meg mot ham i hvert langsomme støt. Han reiser seg opp på knærne, tar tak i lårene mine og knuller meg hardere mens jeg holder meg fast i trappetrinnene. 
Når han sier
- nå!
en gang til, drar han hodet bakover og stønner akkurat som første gang han kom. Jeg klemmer bena rundt ham mens han støter så dypt inn i meg han bare kommer. Det røde håret faller ned over øynene når han lener seg litt forover i de siste rykkene. Han ser på meg under luggen og holder meg fast i lårene en lang stund. Ser litt undrende ut før han lener seg over meg og kysser meg med lukkede øyne. 
Etterpå sitter vi bare helt rolig ved siden av hverandre i trappa.
- Jeg tror jeg glemte å passe på drinken din.
Jeg ser på ham og han smiler.
- Da skylder du meg en. Hva med i morgen?
Han legger fingrene sine på låret mitt igjen, klemmer til. 
Jeg smiler tilbake. 
- Ok. I morgen.

LESE MER? Det er også lagt ut nye tekster på Erotikk (For Cupido Club VIP-medlemmer)

Inspirert? Lyst til å skrive selv? Send inn din tekst på denne linken