Nytt nummer ute nå!
Ikke enkelt - Kjærlighet er ikke enkle greier - men den er verdt det! | © Vera Udryashova Shutterstock NTB scanpix

Elsk - så elsker du

Publisert: 01.09.2018 kl. 00:00 | Oppdatert: 01.11.2018 kl. 17:28

Forfatter: Tore Aasheim
Det er med skriving som med elskov - det gjelder å komme i gang!
Av og til kan til og med den mest erfarne journalist få skrivesperre; man vil så gjerne, men ordene vil ikke opp og fram, litt som når en mann opplever at pikken ikke er samarbeidsvillig; man vil så gjerne, men den vil verken opp eller fram.

Tidlig i min journalistkarriere fikk jeg et godt råd av en erfaren journalist; «skriv, så skriver du,» formante hun, og foreslo likegodt at jeg kunne begynne med første verset av «Ja, vi elsker». Hele poenget var bare å komme i gang, så ble det som regel en løsning.

Også i år har vi rullet ut vår årlige erotikk-konkurranse, og vi oppfordrer som vanlig våre lesere til å slippe fantasien løs og taste i vei. Om du aldri før har prøvd å skrive en erotisk tekst så er det kanskje på tide?

Skriv, så skriver du. Fantaser, så fantaserer du. Ingen har vondt av en deilig sexfantasi i hverdagen. Den kan være med på å øke både lysten og evnen, og sender du inn teksten til Cupido kan du til og med få noen kroner på konto.

Det fine med fantasier er at de ikke har noen grenser. Uansett hva du fantaserer om, så kan du smile skamløst og hemmelighetsfullt til dine omgivelser; i fantasiens verden er alt lov og du har regien.
 
I virkelighetens verden er det litt strengere, så om du sender inn tekster til «Erotikk 2018» så husk å holde deg innenfor lovens rammer; det vil si over seksuell lavalder, utenfor familien, kun med mennesker og sexen skal være samtykkende, altså alle involverte parter skal være med på leken frivillig selv om temaet er bondage, SM eller lignende.

Tilbake til dette med «skriv, så skriver du,»; det kan jo like gjerne gjelde kos, sex og elskov. Når overtiden, foreldremøtene og klesvasken tar litt overhånd og du kjenner at du egentlig er for sliten eller egentlig ikke har tid, så kan du jo tenke og teste ut dette med «kos, så koser du».

En kjappis på badet på morgenen før dere begge styrter ut i hverdagen er også sex. Og en intim stund med fotmassasje, skuldermassasje eller bare det å ligge i skje og koseprate kan være den lille gnisten som skal til for at lysten skal tennes. Det er kanskje ikke perfekt eller ideelt den ene eller andre veien, men ingenting kommer av seg selv; «elsk, så elsker du». Det er i alle fall verdt et forsøk, enten det gjelder skriving, kos eller sex.