Nytt nummer ute nå!
Mye lesestoff - I den nyeste utgaven av Cupido kan du lese om fri sex og hippietiden for 50 år siden, sexorgienes historie og bli med hjem til riksmaster Svein Skeid - for å nevne noe. | © Trevellion

Nytt nummer av Cupido i salg nå!

Publisert: 31.08.2018 kl. 11:53 | Oppdatert: 01.11.2018 kl. 17:28

Forfatter: Tore Aasheim
I den nyeste utgaven av Cupido jakter vi på fri sex, vi går gjennom sexorgienes historie og sjekker ut kroppsidealer fra en tid da det var viktig å ha liten penis.
Men først: Seksuell folkeskikk.

Smak på begrepet. Ganske selvforklarende, ikke sant? Eller ikke? Cupido ser i en serie artikler nærmere på vår seksuelle folkeskikk, hva den innebærer og hvordan vi kan bedre kommunikasjonen vår når det gjelder seksualitet. 

Selv om vi mennesker fra tidenes morgen har hatt sex med hverandre på alle mulige vis, sliter vi fortatt med å forholde oss til hverandre når det gjelder vår seksualitet. «Det er på tide med opplæring i seksuell folkeskikk,» mener sexolog Elsa Almås. 

Sjenert riksmaster

De seksuelle minoritetene fetisjisme, fetisjistisk transvestisme og sadomasochisme ble denne sommeren friskmeldt av Verdens helseorganisasjon (WHO). Den norske sexrevolusjonæren Svein Skeid har stått fremst på barrikadene, svingt med pisken og spredd informasjon. 

Cupido tok turen hjem til Skeid, til hans BDSM-lekestue av de sjeldne, der han blant annet snakker om det å bli motarbeidet i eget miljø.

Hva skjedde med fri sex?
Ekteskapet er bare en sosial konstruksjon, mente hippiene for 50 år siden. Det monogame parforholdet sto for fall med åpne forhold og spontan sex. Blant slagordene var «If it feels good, do it!». Akkompagnert av en populærmusikk-revolusjon tok bevegelsen verden med storm: All you need is love! Femti år senere er normen likevel det monogame parforholdet. Hvorfor?  

Vi har snakket med evolusjons-ekspertene Dag O. Hessen og Leif Kennair og sett på historien bak hippe-bevegelsen, som slett ikke bare var en seksuell bevegelse. Store kropper, små peniser

I denne utgaven av Cupido kan du også lese om tiden da idealet var store kropper og små peniser; dersom penisene var store så var det skikkelig vulgært. Ja, og så har vi tatt for oss sexorgienes historie, fra oldtiden og fram til i dag.

I tillegg kan du kose deg med småstoff og massevis av erotisk tekster sendt inn av våre lesere.

Cupido nummer 3/2018 er i salg fra 30. august.

Bladet kan kjøpes som E-blad  hos BuyandRead
eller som papirutgave i hos Narvesen eller blad-kiosker!


Bladabonnement
Her bestiller du bladabonnementet hvis du har postadresse i Norge.
Her bestiller du bladabonnementet hvis du har postadresse i Sverige.
Her bestiller du bladabonnementet hvis du har postadresse i Danmark.