Nytt nummer ute nå!
Ukens erotikk - Vær så god; her er en smakebit fra vårt innholdsrike arkiv med tusenvis av erotiske noveller. | © NTB/Scanpix

Regnet i Bergen

Publisert: 16.08.2018 kl. 00:00 | Oppdatert: 01.11.2018 kl. 17:30

Forfatter: Ana Chuchón
Nesten uten pust igjen i kroppen ble jeg varsomt løftet opp og lagt ned i senga. Fortsatt med bindet for øynene lå jeg og prøvde å komme til meg selv igjen.
"Ukens erotikk" byr på en gratis smugtitt inn i vårt arkiv med tusenvis av erotiske noveller sendt inn av våre lesere siden 1984.

Det regnet. Et typisk bergensk regn uten ende, uten håp. Men regnet i Bergen har også noe sensuelt over seg, der det smyger seg innpå, utholdende og insisterende, trenger gjennom klær og sko, kysser deg i ansiktet og glir i små grøss fra nakken og sildrer ned langs ryggen.

Slik var det denne kvelden der jeg hastet over Fisketorget og nedover mot Bryggen, for så å forsvinne inn mellom to av de eldste husfasadene. Ikke mange visste om etablissementet som lå innerst i et av de smaleste og skjeveste smauene på Bryggen. Mørkt var det der inne, trangt, det luktet gammelt treverk og ymse aktiviteter av levd liv gjennom århundrer. En ubestemmelig, litt opphissende lukt. Eller kanskje var det siste innbilning, og mer et resultat av min sinnsstemning og vissheten om hva som foregikk nettopp dit jeg skulle.

Han hadde sagt at jeg ikke skulle ha truse på, så jeg var naken under et skjørt med lang splitt i siden, knehøye støvletter og en glinsende lilla topp med generøs utringing. Jeg hadde glemt paraply, og den tynne jakka holdt ikke regnet ute. Klærne klistret seg til kroppen. Ganske gjennomvåt med de trange klærne klistret til kroppen kom jeg meg inn via et ringesignal på en liten, nesten usynlig klokke som var festet litt høyt oppe på den gamle treveggen. Før jeg gikk inn i baren, gikk jeg innom toalettet for å tørke meg litt, men det hjalp ikke stort og jeg hadde ikke mer tid – tiden for møtet nærmet seg raskt, og jeg visste at han ikke likte at jeg kom for sent. 

Da jeg nærmet meg bardisken satt det en mann der allerede. Var det han? Jeg prøvde å sende noen blikk uten å stirre for mye. En mann med vanlig utseende så vidt jeg kunne se, ansiktet var vendt bort fra meg. Avtalen var at han skulle nærme seg meg, så jeg satte meg et stykke unna langs den lange bardisken. Bartenderen – en kvinne med ravnsvart hår og dramatisk øyesminke – skjenket meg en mojito uten at verken hun eller jeg sa et ord. Hvordan kunne hun vite at det var det jeg ville ha, jeg som aldri hadde vært der før? Var det også avtalt og bestemt – av ham? 

Hjertet mitt banket så jeg trodde hele stedet måtte høre det, selv om de dype teppene i lokalet gjorde at ingen lyder bar langt. Det var som en egen verden her inne, eller noe fra en film. Dype, mørke skinnmøbler, en lang skinnende bardisk i mahogni, stormønstrete tapeter i mørkebrunt, dyprødt og gull. Dempet belysning, dempet lyd. Bortsett fra oss to var det ingen andre ved bardisken, og jeg kunne heller ikke se noen andre i lokalet. Jeg visste ikke så mye om ham, faktisk nesten ingenting. Var han i en posisjon så han kunne leie hele lokalet for seg selv? Jeg ble svimmel og spurte meg selv om hva jeg egentlig hadde begitt meg ut på? Alt hadde gått fort: En annonse i lokalavisen, et nettsted, et par mailer fram og tilbake, en avtale, en pakt – og så var jeg her. Og så jeg – som aldri hadde vært noen spenningssøker? Dette hadde jeg hadde kastet meg uti, uten å tenke. Det var nettopp det som var så deilig med det, håpet jeg – og så spennende – at jeg ikke skulle trenge, ikke skulle, tenke eller vurdere. Bare føle. Tanker og skrupler hadde jeg lagt fra meg utenfor, her inne var det andre regler som gjaldt. Det prikket lett over hele kroppen, og underlivet levde allerede sitt eget liv. Jeg kjente hvordan skjørtet begynte å bli fuktig der jeg satt på det.

Hva ville skje? Jeg visste jo ikke hva han ville gjøre med meg. Men vi hadde inngått en pakt – han fikk gjøre hva han ville, innen visse grenser. Jeg skulle ikke se på ham, det var han som skulle nærme seg meg. Så jeg satt og nippet litt til drinken og forbannet den norske røykeloven og den bergenske vinteren – skulle så gjerne hatt en røyk for å dempe nervene litt. 

I øyekroken så jeg mannen reise seg. Ville han komme mot meg nå? Jeg stirret ned i drinken min, det suste for ørene. Der var han, sto plutselig rett bak meg, jeg hørte pusten hans i øret mitt. Han bøyde seg litt fram og lot en finger gli langsomt nedover på utsiden av låret mitt til han fant splitten, da dro han fingeren oppover igjen på innsiden av skjørtet, helt opp til hoftekammen og så bakover langs korsryggen, helt i overkant av rumpa mi, så litt nedover, stanset der sprekken begynte. Sukket han fornøyd? Jeg visste ikke, lydene forsvant, også synet mitt ble sløret noen øyeblikk og bankingen i hjertet flyttet seg mer og mer ned i underlivet. Hånda forsvant, men kom igjen i nakken min, strøk meg lett bak øret, over halsen og rundt på forsiden, ned langs utringningen, helt ned mot det ene brystet, fant nippelen som knoppet seg i brøkdelen av et sekund da han dro en finger over. Da slapp han og bøyde seg fram, dro meg lett i nakkehåret og hvisket:
«Er du klar?» 
Jeg snudde meg halvt mot ham, ville så gjerne se ansiktet hans, men da dro han hardere i håret mitt, og jeg kom på at det var forbudt. 
«Gå.» 

Stemmen var kommanderende og et nøkkelkort ble presset i hånda mi. Uten å se på det gled jeg ned fra barkrakken, lårene klistret seg til skinntrekket, jeg holdt på å falle før jeg kom ned og hadde problemer med å holde balansen bortover gulvet. Jeg kunne kjenne hvordan bartenderens øyne fulgte meg der jeg strevde for å holde meg på beina.
Ved heisen sto det et par og klinte. De enset meg ikke, helt oppslukt av hverandre, bokstavelig talt – de hadde tungene langt nedi halsen på hverandre. 

Jeg fant rommet og låste meg inn med dirrende hender. Det var et ganske stort rom med en diger gammeldags seng med hodegjerde av jern. Gyllen tapet på veggene, bilder i gullramme. Blodrødt sengeteppe. Tunge gardiner for vinduet.
Jeg hadde fått en instruks og visste hva han ville – at jeg skulle legge meg på senga, på magen, helt naken, og vente, med ansiktet ned i senga eller mot veggen, ikke vendt mot døra der han ville komme inn. Jeg kledde av meg med dirrende hender, det var bare deilig å bli kvitt de våte klærne, kroppen min var varm, het nesten – og fuktig, fløyelen i sengeteppet klistret seg til magen og lårene. Det var vanskelig. Å vente. Jeg fikk ikke puste. Hjertet banket, kjønnet banket. Det suste for ørene, tankene svømte, kretset som en oppjaget fiskestim rundt det ene: Hva ville han gjøre med meg? 

Et knepp i låsen, der var han. Jeg knyttet hendene, konsentrerte meg om å puste. Det var ikke lov å snu seg. Jeg måtte stole på hva ørene fortalte meg. Sko som kom av, bukser som falt i gulvet, et klirr fra et belte. Så noe tyngre som ble dyttet langs gulvet og en glidelås som ble åpnet. En koffert eller bag. Hva hadde han i den? Det var spørsmålet. 
En ukjent lyd plutselig. Rasling av metall. Hva skulle han gjøre med meg? 
Det iskalde metallet mot huden min fikk meg til å gyse. Langsomt dro han det klirrende metallet oppover baksiden av lårene, over rumpa og ryggen min. Det ilte og prikket i hele kroppen mens jeg begynte å skjønne hva som skulle skje – jeg skulle bindes. Jeg kunne høre pusten hans, den var allerede litt tung. Jeg så for meg kjønnet hans – stående, struttende, det som snart skulle komme inn i meg. Det kriblet i meg og særlig mellom beina. Men først skulle jeg bindes – med noe kjettingaktig, skjønte jeg. Etter det første sjokket var metallet deilig kjølende. Han surret kjettingen rundt håndleddene mine og bant dem deretter sammen bak ryggen min. Jeg hørte en lås kneppe.
«Sånn. Nå kommer du ikke langt!»

Stemmen hans var hes. Jeg snudde meg mot han. Da ble en bestem hånd lagt bak i nakken min, og den tvang ansiktet mitt vekk fra ham. Jeg skulle ikke se. Han kom med noe silkeaktig glatt og svart, strøk det langsomt over halsen og ansiktet mitt, og bandt det stramt foran øynene mine. Så dro han meg opp så jeg ble sittende på knærne, vendt mot ham, med armene tvunget sammen og bundet bak på ryggen. Siden jeg ikke lenger kunne se noe, ble andre sanser mer intense. Også han var blitt våt ute i bergensregnet, kunne jeg kjenne, lukten av de fuktige ullklærne han nettopp hadde tatt av seg hang igjen på kroppen hans og ble brått mer intens da han kom helt tett inntil meg, grep meg om haka med en bestemt hånd og kysset meg på munnen, vått og insisterende. Tungene våre møttes, men bare noen sekunder. Så fjernet han seg, men kom nærmere igjen – hva kom nærmere nå? Brått var det en annen lukt der som fikk meg til å gispe – lukten av kjønnet hans som jeg skjønte nærmet seg meg. Jeg prøvde å forestille meg hvordan det så ut. To fingre kom mot munnen min, strøk meg lett og så hardere rundt leppene, jeg åpnet munnen og sugde på fingeren hans, og kjente hvordan hoftene mine begynte å gynge lett.
«Rolig!» 

Han la en bestemt hånd på hofta mi, tvang meg i ro og dyttet meg så jeg satt ned, kysset meg vått på munnen et øyeblikk til, men like etter kom den duftende staken hans mot munnen min, surret først litt rundt leppene mine, jeg åpnet munnen og slikket litt på penishodet, så åpnet jeg munnen mer og der kom hele den stive pikken hans pressende inn – og jeg gapte mens den presset seg mot ganen min.
«Sug meg!» 
Han knurret mot meg og tok noen flere harde støt mot ganen mens jeg lukket munnen om skaftet og sugde og sugde. Igjen måtte jeg bevege hoftene, det brant sånn i underlivet, og jeg kjente fitta bli mer og mer kriblende og dryppende våt. 

Plutselig trakk han seg ut, styrte meg med hendene, dyttet og dro meg så jeg ble snudd rundt igjen. Han romsterte rundt i senga og jeg skjønte at han samlet dyner og puter slik at jeg kunne ligge lent mot dem, siden hendene mine var bundet. Jeg lå med baken i været og ansiktet ned i en stor dyne eller pute, måtte vri meg for å på puste, mens jeg hørte og følte at han kom i posisjon bak meg. Plutselig en lyd – smakk! – og en brennende følelse på den ene rumpeballen, jeg rykket til, dette hadde jeg ikke helt regnet med, men direkte vondt var det ikke, og uten at jeg skjønte hvorfor, gjorde det meg bare mer kåt. Jeg måtte snart få kjenne pikken hans inne i meg! 
Og der kom den endelig, stiv og hard og deilig, dunket først lett mot skinkene mine, sirklet og snuste seg så inn mot fitta, gnidde seg litt mot leppene og presset seg så forsiktig inn. Jeg var mer enn klar og tok imot. Men etter bare noen få jukk i utkanten av grotten min, trakk han seg ut. Jeg gispet – ville ha mer.
«Ikke stopp …» 
«Stille!»

Han slo meg på nytt rumpa med flat hånd, klasket gjenlød i rommet, jeg ynket meg litt, men ble bare mer opphisset, ville ha mer, fitta mi var så åpen, så klar, og ble så alene da han trakk seg ut. 
«Nå? Vil du ha mer?» Den hese stemmen. 
«Ja, vær så snill! Mer!» Jeg stønnet. 
«Ok, ok!» 
Han snerret nesten, snudde meg rundt nok en gang, så jeg ble liggende på ryggen, dro hendene mine over hodet, hendene hans kom over puppene mine, knadde, først mykt, så hardere, noen klyp i niplene, og så gled hendene nedover, over magen og ned mot de ventende kjønnsleppene og den dryppende våte grotten min, spredte beina mine og endelig kom hånda hans ned der jeg ville ha den, masserte knappen min så det ilte i hele underlivet, jeg vred og buktet på meg, og klarte ikke ligge stille før pikken hans, stor og hard og deilig igjen kom opp i fitta mi i noen deilige og harde støt.

Endelig var han der jeg ville han skulle være, jeg tok imot, forsøkte å lukke ham inne i hulen min, der ville jeg ha han for alltid, hele bevisstheten min samlet seg om det som skjedde inne i fitta, inne i nytelsen. Men altfor fort trakk han seg ut, fjernet seg. Han knyttet bindet for øynene mine hardere, og ba meg ligge stille og vente.
Hele kroppen min skrek etter mer – ligge stille og vente? Jeg klarte ikke ligge stille, jeg vred meg, måtte ha mer – nå!
«Ja da, det kommer mer, mer enn du aner!» 
Han lo litt og reiste seg så fra sengen. Jeg hørte døra bli åpnet, kjente trekken fra gangen – skulle han gå fra meg, nå?
«Ikke gå!» 
Jeg presset det ut, stønnet, han kunne da ikke gå nå! Ikke noe svar. Jeg kunne ikke se noe, ikke bevege meg. Hva skulle skje? Var det galskap av meg å gå med på dette? Til nå hadde alt bare vært deilig og utrolig opphissende, og ikke farlig, men hva nå? Hodet mitt begynte å spinne rundt i et kav av spørsmål, men jeg var like kåt, like våt. Å kunne jeg bare ha fått tatt på meg selv? Jeg vred på hoftene og prøvde å presse underlivet ned i madrassen, men det hjalp ikke noe, jeg måtte ha mer, mer pikk rett og slett.

Der hørte jeg døra gå igjen. Gikk han eller kom han inn igjen? På nytt var det lyd av klær som gikk i gulvet, og noen skritt mot senga. Var skrittene tyngre denne gangen? I alle fall var det en annen lukt av kroppen som nærmet seg denne gangen. Mindre av klær, mer av etterbarberingsvann. Hva var dette? Før jeg rakk å lure mer, tok nytelsen over for spørsmålene, for der kom en hånd som strøk meg varsomt oppover lårene mine, sirklet seg inn mot innsiden og helt opp mot den våte sprekken, samtidig som en annen hånd strøk meg over ansiktet, og der kom noen andre lepper mot mine, disse var mykere og større. Og der kom en annen bestemt hånd som stakk to fingre inn i meg og så en finger som begynte å massere i sirkel min allerede verkende klitoris. Igjen suste det for ørene og jeg hørte bare min egen hivende pust. En annen hånd, nei et annet par med hender måtte det være, begynte å massere puppene mine og kløp meg i brystvortene, så hardt at det var på grensen til smertefullt. En tunge slikket meg i øret og en annen sugde på leppene mine. Kjønnet mitt var allerede på bristepunktet, jeg kjente det begynte å dunke i det, det kjørte sitt eget løp, som et tog som setter opp farten, ettersom klitorisen vokste under hendene på den som nå masserte meg og fitta var som en munn som gapte høyere og høyere og som snart ville rope sitt ville skrik.
To par hender jobbet med kroppen min, jeg hadde aldri vært borti noe liknende. Hodet mitt, som jeg vred fra side til side, var fullt av spørsmål og forvirrede tanker, men kroppen og nytelsen tok snart helt over og jeg hørte mine egne stønn. Viljeløst lot jeg alt skje. Jeg var en ting, en ting det skjedde ting med, jeg hadde ingen vilje, intet ansvar – og aldri har jeg vært kåtere.

Bevegelsene stanset plutselig og et par hender løsnet varsomt kjettingen om håndleddene mine og strøk meg lett over underarmene, og så tok et annet par hender tak i meg og løftet meg opp og plasserte meg med ryggen mot og oppå en kropp, et mannefang. Jeg kunne kjenne det struttende steinharde lemmet mot ryggsøylen. 

Hendene mine ble ført bort og plassert på en annen glatt mannskropp, et vått kyss ble plantet på leppene mine, en tunge kom så vidt inn og fjernet seg igjen, så igjen disse litt harde fingrene som åpnet munnen min og en stiv kuk ble presset inn – var det den samme som i sta? Jeg trodde det, men var ikke sikker, for like etter ble jeg halvt skjøvet, halvt løftet opp av to par hender og tredd ned på det andre ventende lemmet som jeg da ble sittende oppå og som begynte å massere fitta mi innenfra. Fram og tilbake ble jeg skjøvet over pikken. Ett par hender holdt hardt rundt brystene mine og et annet par holdt meg rundt hodet og dro det fram og tilbake over den stive pikken jeg hadde fått i munnen. Ganske raskt kom vi inn i en takt alle tre, som om vi var én organisme med felles vilje. For meg var det som å ri på en deilig bølge, opp og ned i deilige dønninger mens jeg sugde på en slikkepinne.
Rytmen tiltok, og jeg kjente at det var like før orgasmen, det begynte å gnistre langs ryggraden og bankingen i fitta holdt på å gå over til krampetrekninger. Lenger og lenger inn og opp presset den ene pikken seg inn i fitta mi mens den andre presset seg opp i ganen min. 
Der slapp jeg taket i pikken, åpnet munnen og skrek ut mitt villeste orgasmeskrik, stjerner eksploderte i hodet mitt og jeg falt – først bakover på det harde mannsfanget og så forover, så hodet mitt dinglet. 
Nesten uten pust igjen i kroppen ble jeg varsomt løftet opp og lagt ned i senga. Fortsatt med bindet for øynene lå jeg og prøvde å komme til meg selv igjen.
«Orker du litt til?» En ukjent stemme spurte, en litt sjenert stemme, lysere og mer forsiktig enn den stemmen jeg kjente fra før. 

«Ikke spør, hun skal ha – og ikke bare litt til.» Det var den andre stemmen, den bydende, harde.
«Rundt og opp på kne.» 
Litt skjelvende adlød jeg og snudde meg, men for sakte, tydeligvis, en litt brå hånd kom og snudde meg rundt og dro meg opp så jeg ble stående på alle fire.
Et par hender rundt hoftene mine og der kom pikken inn uten mer om og men, nå var jeg så åpen og våt at det ikke var noen motstand der, og den gled langt inn og opp mot livmorhalsen og begynte å støte mot den. Enda deiligere var det da jeg kjente en finger som begynte å massere det bakerste hullet mitt.
«Du har så deilig rumpe!»
 Det var den lysere stemmen.
«Jeg har så lyst til å pule deg i rumpa! Får jeg lov?»

Jeg visste ikke hva jeg skulle svare. Hadde aldri vært med på noe sånt. Men visste at det var deilig å få en finger inn i rumpa. Så kanskje var det enda deiligere med …
Der kom et klask midt på den ene rumpeballen, så jeg skvatt til.
«Ikke noe spørsmål. Hun skal pules i rumpa. Først av deg og så av meg. Men hun skal også slikkes!»
Ingen tvil om hvem det var. Jeg begynte å hive etter pusten igjen. Følelsen da to fingre masserte innsiden av fitta mens en annen finger kom mot det bakerste hullet med en glatt kjølig krem og begynte å massere der, samtidig som det andre paret med hender ivrig masserte puppene mine, fikk det til å svimle for meg. Jeg fikk ikke helt med meg hva som skjedde, skjønte bare at de skiftet posisjon, før jeg kjente en våt og varm tunge som begynte å slikke rundt klitorisen min og så noen lepper som grep om den og sugde. Følelsen da en stor stiv pikk samtidig med dette langsomt presset seg inn i det bakerste hullet kan jeg ikke beskrive, men det var ikke mange sekundene før jeg hørte mitt eget skrik – jeg kom igjen. Og igjen kom jeg – mens de to byttet på å slikke meg og knulle meg i rumpa. Jeg hørte stønn og skrik ettersom det gikk for dem også, jeg prøvde å gjette hvem som var hvem – men det var vanskelig å skille orgasmeskrikene deres fra hverandre. At jeg ikke så ansiktene deres gjorde likevel inntrykket av lydene deres mer intens. Jeg kjente ikke utseende deres, ikke ansiktene, bare lydene og luktene og følelsen – av hendene, av kukene, av kyssene. Vi var tre mennesker i en eneste stor klump av kjønn og nytelse.

Flere timer og orgasmer senere, hørte jeg klær ble plukket opp av gulvet og dratt på kropper, tassende skritt mot døra som gikk opp og igjen først en gang så en gang til. Så ble det stille. Først da løsnet jeg bindet foran ansiktet, slik jeg hadde fått beskjed om. Det tok litt tid før jeg greide å se noe. Jeg var, som jeg ventet, alene i det store halvmørke rommet. Senga var et eneste virvar av fuktig og flekkete sengetøy og kjønnslukten hang tungt i lufta. Litt lemster i kroppen, rundpult og lykkelig strakte jeg meg mot vinduet og dro gardinen til side og så på regnet som strømmet nedover rutene.

LESE MER? Det er også lagt ut nye tekster på Erotikk

Inspirert? Lyst til å skrive selv? Send inn din tekst på denne linken