Nytt nummer ute nå!
Ukens erotikk - Vær så god; her er en smakebit fra vårt innholdsrike arkiv med tusenvis av erotiske noveller. | © NTB/Scanpix

Lokkedue

Publisert: 02.08.2018 kl. 07:43 | Oppdatert: 01.11.2018 kl. 17:30

Forfatter: Anja Nesgaard-Dal
Mette lar lærremsene kjærtegne ryggen og rumpa til den bundne gjesten før hun lar hånden finne veien ned mellom lårene og fikle litt med de sammenpressede kjønnsleppene. 
"Ukens erotikk" byr på en gratis smugtitt inn i vårt arkiv med tusenvis av erotiske noveller sendt inn av våre lesere siden 1984.

Et vindpust leker med en stråhatt og får en eldre herremann opp fra teppet sitt i en fart for å fange den igjen. Små barnehvin fyller luften når de spruter vann på hverandre. Solen baker ned på de nesten nakne kroppene, og solkremen glinser i lyset. Det er nok en sommerdag som lokker smilet frem på folks lepper.

Et par ligger litt bortgjemt i en naturlig gryte vannet gjennom lang tid har gravd ut i svaberget. De er ute av syne for resten av strandgjestene, men der de ligger har de fin oversikt over mange av soltilbederne. De fniser og klarer knapt å holde fingrene unna hverandre. Han kysser hennes på skulderen og i nakken mens hun ser ut over folkene. Hun snur seg mot ham og gjengjelder kysset hans. Øynene hennes smiler, og med en hånd kjærtegner hun skuldrene hans, griper rundt nakken hans idet hun ruller seg helt over på ryggen og trekker ham med ned over seg.

«Se der,» sier hun. «Du er like tent som meg, merker jeg.» Han presser kulen i badebuksene hardere mot henne, og hun smiler ertende mens hun biter seg i leppen. «Vi skal vinne en og lokke henne med hjem. Det skal ikke være for åpenbart, for vi skal ikke fange henne helt før vi er hjemme.» Blikket hennes gløder sammen med ordene som formes av leppene hennes. Hun er tent og klar for leken. Han kysser henne på halsen, flytter seg en anelse så hun kan se at ereksjonen hans om mulig er blitt enda større og fastere av ideen hennes.

Ubemerket lar han den andre hånden gli ned mellom bena hennes, stryker forsiktig over det blanke bikinistoffet og ser lengselen i øynene hennes. Han smiler til henne, og samtidig som han bøyer hodet mot hennes for å kysse henne lirker han en enslig finger inn bak stoffet. Hun sukker mot munnen hans, og han nyter stønnet hennes i kysset deres da han langsomt lar fingeren gli helt inn mellom de våte skamleppene. Kåtheten hennes får det til å dunke i pikken. Han har lyst på henne, her og nå på stranden, men de må vente. Pirre hverandre til byttet er fanget i nettet. Hun slipper leppene hans når den dansende fingeren hans får henne til å stønne høyere. «Hysj,» hvisker han.

«Du må være stille.» Sakte trekker han fingeren til seg, legger den mot leppene sine og nyter smaken av kåtheten hennes når han suger saftene hennes av fingeren. Hun sukker, lar hånden kjærtegne maven hans og søker mot strikken i shortsen selv om hun vet at han kommer til å stoppe henne. Han griper rundt håndleddet hennes rett før hun når ned til det stive lemmet hans. «Å, nei du, du kan reglene. Du får den ikke her nede på stranden.» Ja da, hun kan reglene godt og grundig, men kåtheten prikker i hele kroppen og kjønnet brenner etter mer oppmerksomhet. 
«Snu deg,» sier han. «Finn henne mens du er kåt, og tenk så på belønningen din.» Hun adlyder og snur seg, ligger på maven med sprikende ben og speider ut over de andre badegjestene. Det er blitt ettermiddag, så de fleste barnefamiliene har pakket sammen og dratt. Hun gransker stranden lenge mens han av og til lar en finger gli over ryggen hennes, ned over rumpeballene og helt ned mellom bena hennes. Han kjenner at hun fortsatt er våt, og én gang lar han et par fingre finne veien innenfor stoffet og purre henne igjen. Han ligger ved siden av henne og nyter synet av kroppen hennes. 

«Jeg har funnet henne,» sier hun og kysser ham på den solvarme skulderen. «Se litt til høyre for dem med parasollen. Det ligger en kvinne i lilla bikinitruser på et grønt håndkle.» Han speider utover og får raskt øye på henne. «Tror du hun kan lokkes med hjem til middag eller ettermiddagskaffe?» Mens de snakker om henne ligger kvinnen intetanende på det grønne håndkledet. Hun ligger og leser med solbriller på, blarer stille og rolig den ene side etter den andre gjennom boken. Etter en stund legger hun fra seg boksen og setter seg opp, tar av seg solbrillene og ser ut over vannet. Så reiser hun seg opp og går mot vannet. Idet vannet når henne til knærne øser hun litt vann opp på maven for å venne huden til det kjøligere vannet, før hun til slutt kaster seg i vannet og svømmer litt lenger ut. Hun dukker helt under vannet og lar det kjøle hele kroppen før hun igjen reiser seg opp. Huden trekker seg sammen i møtet med den lette vinden på stranden, brystvortene trekker seg sammen og former to struttende bær på de velformede brystene. To små håndfuller som verken er for store eller for små. Hun retter på trusene og går innover mot land igjen. Den lange fletten som henger nedover ryggen hennes leder en tynn vannstråle langs rumpa. Hun tar rundt fletten og vrir den opp før hun legger seg til rette på maven på håndkledet og igjen finner frem boken sin.
Hun er så oppslukt av boken at hun ikke har lagt merke til at kvinnen fra svaberget har lagt seg på et teppe ret ved. Men idet hun føler seg observert vender hun hodet mot teppet.

”Åh, unnskyld,” sier kvinnen på teppet, ”men det ser ut som du er i ferd med å bli skikkelig rød på ryggen.”
”Ops, jeg ble visst oppslukt av boka. Jeg får snu meg.”
”Bor ikke du også oppe i fulgeområdet? Jeg synes jeg har sett deg. Vi bor i Spurveveien. Forresten, jeg har litt kjølende krem her. Skal jeg smøre det på deg så du ikke blir sår?” Hun fisker etter svar på om hun er et villig bytte. Byttet takker ja til litt krem, og biter med det på agnet med søkke og snøre. 

Han holder øye med det fra svaberget, ser hvordan lokkeduen hans spruter kjølende krem ut på den fremmedes rygg og smører den rolig og sensuelt ut over ryggen. Hun tar seg god tid, og han vet at hun er dyktig i denne rollen.
Så pakker hun bort kremen igjen og har fått bekreftet at de begge hører til i samme hyttefelt.
”Jeg heter Mette,” sier hun, smiler vennlig og legger seg igjen på maven på teppet.
”Line,” sier den fremmede kvinnen. ”Takk for at du sa ifra at jeg begynte å bli rød. Det var snilt gjort.”
De småsnakker om løst og fast, og Mette er raskt overbevist om at Line er det perfekte byttet. Hun er alene på hytta for å få litt fred og ro. 
Han gransker dem nøye, kan se at de koser seg, smiler og ler. Tanken om at planen kanskje går i boks er pirrende, og han klarer snart ikke å holde seg der oppe på utkikksplassen sin. Han vil ned til dem. Så ser han at Mette gir et tegn, samtidig som Line et kort øyeblikk ser en annen vei. Raskt smetter han langs den lille stien mot iskiosken, kjøper to is og går tilbake til stranden. Han finner teppet hennes. ”Her fant du da en fin plass,” sier han og gir Mette den ene isen. ”Ja, jeg kom til å snakke med en hyggelig kvinne. Line, dette er mannen min Peter, og Peter, dette er solbrente Line,” sier hun og smiler varmt til Line.

Raskt oppsummerer hun møtet deres med Peter, vel vitende om at han har sniktittet på dem på avstand. Peter lytter begeistret, legger all sin energi i å være åpen overfor Line, unnskylder at de spiser is uten å by henne, og hun smiler tilbake og konkluderer med at han jo ikke kunne vite at det nå var to kvinner som ville ha is. De kosesnakker litt til, før Peter igjen kommer inn på det med isen.

”Siden du ble snytt for is kan du jo komme innom oss på en kopp kaffe, og kanskje litt kald vin i stedet?”  Hun takker ja, og Peter blunker forsiktig til sin kone. Stranden tømmes sakte men sikkert for folk, og den nyblevne trioen bryter opp med avtale om å møtes igjen klokken åtte samme kveld.

Mette og Peter koker kjapt sammen noe lett sommermat. Mette vimser rundt foran Peter for å fange oppmerksomheten hans, kun kledd i lett sommerkjole for bikinien har hun for lengst fjernet. Han har lagt merke til det men lar henne vente litt, streifer bare av og til den runde bakdelen hennes gjennom sommerkjolen. Han er kåt, akkurat som henne, full av forventningsbobler som suser rundt i kroppen. Hun gnir baken mot shortsen hans og kjenner hvordan pikken vokser. ”Din ertekrok,” hvisker han hest i øret hennes, og hun liker å kjenne kåtheten hans selv om hun vet at det ikke vanker noen belønning på henne før byttet er i hus. Likevel fortsetter hun å erte ham, snur seg og kysser ham lidenskapelig, merker at han påvirkes og klemmer puppene hennes.

”Slemme pike. Du fortjener straff for å være så uskikkelig.” Hun lar hånden gli ned over shortsen og masserer kulen i buksene hans. Pustenhans blir litt tynre. Han nyter den forbudte berøringen som ligger utefor avtalen, men tar brått tak rundt håndleddene hennes. ”Du er ikke lite frekk som bryter avtalen vår,” hvisker han med kåt stemme i øret hennes, kysser henne på hasen og snur henne raskt med ryggen mot ham og ordene: ”Jeg må nok straffe deg litt, så du kan lære å oppføre deg.” Raskt løfter han kjolen opp over den runde bakdelen og presser henne inn over spisebordet, famler frem pikken og lar den uten forvarsel gli rett inn i henne. ”Åh, du er så våt, men du får ikke lov til å komme!” Han knuller henne med harde, dype, raske støt som får rommet til å runge av de kåte skrikene hennes. Mellom støtene kjenner hun hvordan den faste hånden hans klaske hardt mot den nakne rumpa, hun stønner og merker hvordan varmen fra slagene sprer seg, nyter straffen selv om hun vet at den kun er en forsmak på det hun har i vente. Han har full kontroll over lysten hennes, presser overkroppen hennes ned mot bordet og vet nøyaktig hva som skal til for å bringe henne helt ut til kanten, men kun til kanten. Hun får ikke belønningen, for dette er straffen.

Plutselig trekker han seg ut, lar hodet sirkle rundt det våte kjønnet hennes, flytter seg litt til siden. Igjen merker hun de faste slagene mot rumpa, men litt mer midt på nå. Slagene daler lenger og lenger ned, og hvert slag sender små elektriske impulser opp gjennom kjønnet hennes idet den flate hånden treffer overgangen mellom rumpe og lår og streifer kjønnet så vidt. Så slutter han, og hardt og raskt støter han til bunns i henne med et fast grep om hoftene hennes, igjen og igjen knuller han henne dypt. Hun er i ferd med å smelte mellom hendene hans, og han aner at hun nærmer seg toppen. Stønnene hennes øker, hun tigger om mer og han nyter å kontrollere lysten hennes. Rett før orgasmen ruller inn over henne og hun eksploderer i en atomsky, skrur han av aktiviteten. Han senker farten, trekker ut pikken og hører sukket hennes, tiggingen om mer. Hun retter seg opp, snur seg og kysser små svetteperler fra overarmen hans mens hånden sniker seg til et streif rundt hans fortsatt imponerende erigerte lem. ”Nei,” sier han og kysser henne. ”Ikke mer nå. Du får vente.” 

Kjønnet hennes brenner etter en liten ekstra oppmerksomhet som kan sende henne over kanten og oppløse henne i orgasmerus. Det prikker og sitrer i hele kroppen henne og hun lengter etter mer men vet godt at han ikke kommer til å gi henne forløsning nå. Hun kysser ham nedover brystkassen, faller på kne og ser opp på ham for å få lov. Han stryker henne over håret og leder pikken mot leppene hennes. Lystig slikker hun i seg sine egne safter fra pikken som om den var en ispinne, lar tungen leke rundt hodet, kysser spissen før hun suger hele ham inn i munnen og lar de myke leppene omfavne den harde pikken. Han stønner, nyter leppene hennes som glir frem og tilbake over hodet for så å gli nedover skaftet. Hun suger litt hardere, øker tempoet, sluker ham så langt hun klarer og vet at det er umulig for ham å holde ut lenge på denne måten. Han følger rytmen hennes, støter forsiktig inn i munnen hennes, holder fast i nakken hennes og holder pikken stille idet han sukker høyt og fyller munnen hennes med varm sæd. Hun svelger, slikker ham ren og reiser seg, faller inn i armene hans. ”Du er fantastisk. Er du klar over hvor høyt jeg elsker deg,” hvisker han i øret hennes.
 
En forventningsfull finger finner vei til ringeklokken, og et ”ding, dong” får Mette opp av sofaen og ut til døren. ”Hei, så hyggelig å se deg igjen!” Mette møter Line med et varmt smil og en klem. ”Så hyggelig det er her,” sier Line på vei inn i huset og får svar om at de prøver så godt de kan å holde en avslappet stil. ”Som du ser er stuen full av store sitteputer,” forklarer Mette idet Petter kommer inn i stuen med en flaske vin og tre glass. Sofaen er stor, med et langt, bredt chaiselongstykke på den ene siden. Line setter seg i hjørnet ved chaiselongen og Mette velger det motsate hjørnet. Peter trekker to store gulvputer bort til sofaen og setter seg på dem i nærheten av Mette. Rommet fylles av lav musikk og stemmene deres.

Stemningen er lett, med prat om hytteområdet og hvor lenge Line har hatt sin hytte. Det viser seg at hun har holdt til der i ett års tid, og at hun bruker den når hun trenger fred og ro til å lese eller lade batteriene, og også noen ganger for å trekke seg helt unna forstyrrelser når hun leser korrektur for forlaget hun jobber for. Hele tiden har Peter vanskelig for å holde fingrene unna Mettes ben. De har vandret opp og ned langs de solbrune leggene hennes, og et kyss eller to har landet på kneet hennes. Gjesten legger merke til at han koser og snuser inn duften av henne, kysser kneet igjen og den sarte blomsterduften fra kremen hun smurte seg med etter dusjen når så vidt opp til nesen hans. Line ser på ham og smiler. ”Du har funnet deg en oppmerksom og kjærlig mann.” Mette nikker bekreftende. ”Ja, han er fin på alle måter.” Peter blunker til Line, og hun titter litt sjenert bort på Mette. ”På alle måter, til og med,” sier hun og løfter et øyebryn.

Mette smiler. ”Hvordan går det med ryggen? Blant mye annet er Peter fantastisk flink til å gi mild oljemassasje hvis noen skulle trenge det.” Hun ser spørrende på gjesten, nærmest oppfordrende. Peter rører knapt på en muskel, bare smiler mot den nølende gjesten. ”Jo ... Det høres jo fristende ut, men blir ikke det litt merkelig for deg?” Hun ser på Mette, som på sin side ser på Peter for å få ham til å overta. ”Neida, det er ikke merkelig i det hele tatt. Mette pleier å hjelpe meg, så du kommer til å nyte det. Tro meg.” Stemmen hans er varm og rolig, som om den prøver å lokke Line til å fantasere om fysisk oppmerksomhet. 

Den første vinflasken er tom, og en ny er kommet på bordet sammen med litt småmat. Line har fortsatt ikke svart endelig på massasjetilbudet, men tar enda en vinslurk og småspiser av maten. Det er tydelig at hun overveier, trekker ut tiden litt. Hun er fristet, og vinens avslappende virkning får henne til slutt til å si ja. Peter setter seg opp til henne i sofaen mens Mette gjør klar oljen og alt det andre som trengs. Han lar en finger gli opp og ned langs armen hennes. ”Du kommer til å nyte det. Det er sanselig, og det er opp til deg hvor langt massasjen skal gå. Jeg kan også gi yonimassasje.” Hun svelger. Yonimassasje. Ordet synger i hodet hennes. Da må han jo ta på henne der ... Peter avbryter tankestrømmen hennes. ”Bare slapp av. Mette er her hele tiden. Hun hjelper til med å gjøre det til en helt spesiell opplevelse.”

Ordene leker i øret hennes før de trenger helt inn og blander seg med det gryende bildene av den forestående massasjen. Han tar et kirsebær fra bollen på bordet. ”Lukk øynene,” sier han. Line lukker forventningsfullt øynene. Han holder kirsebæret i stilken og fører det helt inntil leppene hennes. Hun napper etter det, men han trekker det litt unna så hun må nappe etter det igjen, bruker tungen for å prøve å fange det røde bæret, men han erter henne, og uten at hun ser det dypper han det i vinen og gir det til henne. Hun slikker seg fornøyd rundt munnen når det saftige bæret eksploderer mellom tennene hennes. ”Du liker å leke, kan jeg se,” hvisker han megetsigende før hun igjen åpner øynene. 

Mette kommer inn i rommet igjen, og Line blir nærmest overveldet av skyldfølelse. Hun har nettopp flørtet med mannen hennes, og ordene hans om lek og massasje svisjer rundt i hodet hennes sammen med all vinen. ”Er alt klart,” spør han, og Mette bekrefter at alt er på plass. ”Nå mangler vi bare den skjønne Line.” Hun smiler og strekker frem en inviterende hånd. Line tar den og lar seg lede inn på soverommet. Hun stopper på terskelen, litt overrasket over synet som møter henne. I rommet står en stor, svart seng, dekket med mørkerøde satenglaken og to avlange puter i samme stoff og farge. Hodegjerdet er i snirklete smijern. Rommet er halvmørkt, kun opplyst av stearinlysene som står på den sorte kommoden. Veggen bak kommoden er i samme farge som laknene og putene. De andre veggene har en grålig, litt mørk tone.
”Får jeg lov til å kle av deg?” Mettes direkte ord røsker Line ut av observasjonsmodusen. ”Du er vakker, og jeg elsker å kle av vakre mennesker.” Stemmen hennes er myk og lekende, og hun sirkler rundt Line som en katt mens hun venter på svaret. Gjesten ser fra Mette til Peter, som nettopp kom inn i rommet, kun kledd i boksershorts. Hun ser på overkroppen hans. Atletisk, markert, men slett ikke overtrent. Elegant er ordet som passer best. ”Ja.” Line fanger Mettes blikk. ”Du kan selvfølgelig få kle av meg.”
Peter halvveis ligger, halvveis sitter på sengen og nyter synet av lokkeduen sin som arbeider med byttet. Metter knapper sakte opp de små knappene i Lines kjole. Av og til benytter hun sjansen under arbeidet til å berøre prystene hennes. Når knappene er åpnet helt ned til trusekanten legger hun hendene på skuldrene hennes, og med et lite rykk faller kjolen ned og blir liggende rundt anklene hennes. Line legger forlegent hånden på den ene skuldrene, men Mette lener seg raskt inn og holder rundt henne. ”Du skal ikke være sjenert. Du er vakker, og utrolig god å ta på.” Hun kysser henne på kinnet mens hendene fortsetter med BH-en, hekter den av og brefrir henne for den. Så setter hun seg langsomt på huk mens leppene nesten berører Lines bryst og mave på vei ned og den varme pusten hennes berører de små struttende brystvortene.

Peter nyter synet, konsentrerer seg om ikke å avsløre den blomstrende kåtheten og flytter forsiktig på manndommen så den etter hvert markante reisningen ikke blir for synlig. Lines truser forsvinner så, avslører en fin og pent trimmet trekant over et glatt kjønn. Mette stryker lett over trekanten og kysser henne på magen før hun leder henne over mot sengen. Mens Peter gjør seg klar til sin massasje benytter Mette anledningen til å kle av seg selv.
Peter plasserer seg mellom gjestens ben og heller olje ut over ryggen hennes. Også Mette kravler opp i sengen og setter seg ved siden av de to for å se på.

Med lange, avslappende strøk arbeider han seg grundig gjennom ryggen og bena hennes, og når tiden er kommet til rumpeballene bøyer han seg over henne og hvisker: ”Nå må du få bind for øynene så du klarer å åpne sansene dine.” Hun puster tungt og avslappet, og med ereksjonen hans tydelig presset mot baken sin nikker hun bekreftende. Mette fisker frem et svart, mykt tøystykke fra under den ene puten, binder det foran Lines øyne og kysser henne på kinnet. ”Nyt det. Bare ta imot,” hvisker hun.

Så ser hun opp på mannen sin, nikker og får et luftkyss tilbake. Hendene hans masserer oppover Lines ben, høyere og høyere, samtidig som Mette lar hendene stryke sensuelt opp langs ryggen hennes og ned på rumpa.
Peter lar fingrene snike seg helt inntil kjønnet hennes, og hun klarer så vidt å ikke løfte rumpa og vise lysen til å kjenne ham enda tettere på. Mettes fingre dykker også tettere og tettere på når de glir over rumpeballene og inn mellom lårene. Forsiktig lar hun en finger berøre Lines lepper. De er våte, så hun stikker fingeren lenger inn, kjenner hennes fløyelsmyke indre før hun lar Peter suge fingeren ren for Lines safter. Hender og fingre kretser nærmere og nærmere Lines kjønn, og igjen finner en finger veien inn i hennes våte indre uten å gi henne noe mer. Så hvisker de at hun skal snu seg. 
De masserer hele forsiden hennes, maven, rundt brystene, ned over lårene, i langsomme, myke strøk som nok en gang kommer nærmere og tettere på kjønnet hennes. Mette bøyer seg ned og lar en tunge streife Lines bryrstvorte. Hun blir belønnet med et gisp som avslører nytelsen. Mette kysser henne på munnen, og blir invitert til mer. Mens de kysser finner Peters fingre veien til Lines skamlepper, og langsomt lar han en finger skille leppene, sirkle mykt rundt klitoris og så hele veien ned til mellomkjøttet. Så tar han i med flere krefter, masserer leppene og området rundt klitten, samtidig som Mette har forlatt Lines munn og i stedet leker med tungen på brystene hennes.

Peter avslutter massasjen av kjønnet og går over til å pirre henne direkte, lar en finger sirkle litt med inngangen hennes, presser seg forsiktig litt inn etter hver runde med fingertuppen. Hun vrikker på underlivet, og pusten hennes avslører at hun er klar til mer. Det tilfredse sukket kommer i samme sekund som han lar fingeren gli helt til bunns i henne. Den får følge av en enda en finger, og han leker inni henne til akkompagnement av stønnene hennes. Lysten bobler rundt alle tre, rommet er fyllt av erotikk og kåthet. Mette ser mannen sin lirke av seg boksershortsene og legger munnen mykt mot Lines, fylles av Lines voldsomme stønn idet Peters pikk trenger inn i henne. Han glir sakte frem og tilbake med bare hodet innenfor. ”Vil du ha mer,” hvisker Mette spørrende, og idet Line roper ut sitt ”ja” kjører Peter staken helt til bunns. ”Vil du leke sånn vi pleier,” hviser hun igjen, og nok en gang er det Peters pikk som sender henne mot stjernene og får henne med på leken.

”Hvis du vil være med på leken må du snu deg,” sier han stille og trekker seg ut. ”Opp på kne.” Mette tar hendene hennes og binder dem sammen med samme type stoff Line har foran øynene, og hun binder dem fast til hodegjerdet. Lines kropp samarbeider, så hun blir stående foroverbøyd med struttende rumpe og ben som spriker og tydelig signaliserer at hun vil ha pikken tilbake så fort som mulig. Overraskende samler Peter bena hennes. ”Så enkelt er det ikke,” sier han. Mette har reist seg og trukket en skuff ut av den svarte kommoden. ”Denne?” sier hun spørrende og ser på Peter.  ”Ta den brede. Den er ganske mild,” sier han. Hun finner frem et lite, ca. 30 cm langt redskap fra skuffen, en slags pisk med brede lærremser i den ene enden. Hun klasker den lett mot hånde, og Line skvetter til.
”Bare slapp av,” sier han.

Mette lar lærremsene kjærtegne ryggen og rumpa til den bundne gjesten før hun lar hånden finne veien ned mellom lårene og fikle litt med de sammenpressede kjønnsleppene. Gjesten stønner igjen, prøver å spre bena for å gi plass, men Peter holder henne fast. Så kommer det første, introduserende slaget. Line spenne ryggen og gisper idet det treffer øverst på rumpa. Peter lar en finger leke i kjønnet hennes, sikrer seg at hun er våt og klar. ”Åh, du er så våt, Line, deilig og kåt.” Fingeren hans forsvinner inn i kjønnet hennes samtidig som Mette for andre gang lar pisken lande på rumpa hennes, litt lavere og litt hardere denne gangen. Rumpeballene begynner å rødme. Det sitrer og prikker i huden, og følelsen blander seg med kåtheten og lysten i en ny, berusende cocktail.

Peter flytter fingrene så Mette slag kan nå lenger ned. Hun starter forsiktig, sikter så endene på lærremsene akkurat treffer kjønnet og blir belønnet med stadig deiligere stønn fra Line. Hun slår en anelse hardere, og små skrik fyller luften sammen med smellene fra læret. Slagene blir raskere, men ikke hardere. De små skrikene fra line avløses av dypere, råere stønn.

Peter ser på Mette. ”Ikke mer,” hvisker han, og hun legger fra seg pisken og bruker hendene til å kjærtegne den varme, røde rumpa. Endelig lar Peter bena hennes spre seg slik de har ønsket hele tiden, kysser den røde rumpa og i en lang, sammenhengende rekke av kyss dekker han hver eneste kvadratcentimeter av den varme, bankende huden, lenger og lenger ned, sprer rumpeballene så tungen kan lete seg frem helt ned til kjønnsleppene som han suger på og slikker i seg saftene hennes. Han kjenner hvordan hele dama dirrer av lyst, og lydene hennes avslører at hun ikke kommer til å holde ut mye mer. Mens Peter slikker henne kjærtegner Mette ryggen hennes, lar en hånd søke ned og under maven hennes, videre ned mellom bena hennes forfra så hun kan pirre klitorisen. Hun lar fingrene leke rundt den, vekselvis med lette berøringer direkte på i et evig pirrende mønster.

Peter reiser seg, lar pikken gli inn mellom kjønnsleppene hennes, og Line sukker dypt da hun kjenner hvordan pikken fyller henne. Han knuller henne sakte i dypte støt, helt ut og helt inn, mens Line hele tiden pirrer klitten hennes. For hvert støt skjelver hun mer og mer, og orgasmen ligger klar til å overta henne. Så slipper hun taket og lar lysten rulle rundt i kroppen. Hun er på vei opp til toppen av en lang bølge, og Peter kjenner utløsningen nærmere seg. Han pumper raskt og hardt de siste støtene opp i henne for å sende henne ut på orgasmens ville berg- og dalbane og blir belønnet for innsatsen når hun stønner høyt og rykker i hele kroppen. Men båndene rundt hendene hindrer henne, så Peter rekker å trekke seg ut i tide og spruter sæden sin på den røde rumpa hennes før hun synker sammen under ham.

Mette løsner hendene hennes og fjerner bindet for øynene. Hun ligger utmattet på det røde lakenet, og Mette kysser henne på kinnet. ”Oi, det der var voldsomt. Det har jeg aldri prøvd før.” Mette smiler. ”Ingen tvil om at vanilje kan krydres litt,” sier hun og blir møtt med rødmende kinn og et stort smil.

Litt senere kommer Peter tilbake igjen etter å ha tatt en dusj. Line har kommet seg på bena og gjør seg klar til å trekke på seg sommerkjolen igjen. ”Du kan gjerne bli litt lenger,” sier Peter. ”Vi har et gjesterom”.  Hun takker pent for tilbudet. ”Men egentlig trenger jeg nok å sove litt i min egen seng. Det var en deilig opplevelse, men nå er jeg helt utslitt.”
”Jeg kan følge deg et stykke gjennom skogen,” sier Peter mens han trekker på seg shorts og en t-skjorte.
 
”Takk, min lille lokkedue,” hvisker han til Mette mens gjesten trekker på seg sandalene ute i gangen. ”Din belønning venter. Du får den samme omgangen som Line, men du får lov til å velge pisken selv denne gangen.” Hun smiler til ham og ser hvordan de forsvinner i sommernatten. Så går hun tilbake til soverommet. ”Mission completed,” tenker hun og trekker ut skuffen i den svarte kommoden igjen. Hun lar hånden gli kjærlig over de forskjellige piskene, vurderer lenge før hun til sist velger floggeren med de små perlene i enden. Forventningen og vissheten om belønningen som venter henne når Peter kommer hjem gjør henne varm og kåt. Hun elsker disse små spillene. Når det går i døren ligger hun klar på sengen med bind for øynene og mansjettene festet i karabinkrokene, akkurat sånn han forventer.

LESE MER? Det er også lagt ut nye tekster på Erotikk

Inspirert? Lyst til å skrive selv? Send inn din tekst på denne linken!