Nytt nummer ute nå!
Ukens erotikk - Vær så god; her er en smakebit fra vårt innholdsrike arkiv med tusenvis av erotiske noveller. | © NTB/Scanpix

​Skyggespill

Publisert: 19.07.2018 kl. 10:40 | Oppdatert: 01.11.2018 kl. 17:30

Forfatter: T. Hansen
Hun var kåt. Morgenkåt, og det smittet.
"Ukens erotikk" byr på en gratis smugtitt inn i vårt arkiv med tusenvis av erotiske noveller sendt inn av våre lesere siden 1984.

De lå i skje da han våknet. Lars bakerst, og hun med rumpa presset mot låret hans. En gang i løpet av natten hadde han skjøvet ereksjonen sin inn under Lises rumpe, og hun hadde tatt tak i den, lirket tuppen på plass inni den sengevarme fitta og vrikket ham på plass.

Sånn smeltet de sammen. Det forbannede sjuende året var ikke utelukkende forbannet. Det lå også en trygghet i å kunne nyte uten å skulle prestere. Etter en stund hadde de sovnet igjen.

Da Lars våknet for andre gang hadde rullegardinen begynt å slippe det første morgengryet inn på soverommet. Han lå fortsatt med reisningen langt oppi henne, og bittesmå rystelser fra vibratoren hennes forplantet seg direkte ut i glans. Hun betjente seg selv med den. Små sammentrekninger i fitta avslørte nytelsen hennes.

Hun var kåt. Morgenkåt, og det smittet. Helt stille og forsiktig trakk han seg ut og krabbet over henne, erigert og med svaiende pikk, til den andre siden, der han kunne se øynene hennes i det vakre ansiktet.

Blikket hennes var fjernt. «Jeg drømte,» sa hun.

Han trakk vekk dynen. Hun lå i nattkjole, men hadde blottet underlivet. En smal hårstripe fra trusekanten og nedover viste vei til kjønnet hennes, som et utropstegn. Han skjøv henne over på rygg, og hun spredte bena. Inne mellom lårene hennes var huden mørk og hoven. Der var der hun presset vibratoren – sakte og systematisk.

Han gled ned i sengen for å hjelpe til samtidig som han fanget nærmeste brystvorte mellom leppene. Fitta var fortsatt varm og åpen etter pikken. Som en levende hule tok den villig imot fingeren hans, klemte hardt rundt den.

Han lot tungen leke over de struttende knoppene hennes. Han sugde og smasket. For hver gang han tok sugetak rundt brystvorten, reagerte fitta med å lukke seg strammere rundt fingeren hans. Kraftig gåsehud manifesterte seg på armene hennes. Han klødde hodebunnen hennes med den ledige hånden og kjente at pusten hennes gikk dypere da han presset hånden mot navlen hennes. Vibratoren suste og gikk. Hun onanerte tettere på klitoris nå – utålmodig.

«Jeg drømte om deg og Dorte.» Hun stønnet. «I redaksjonslokalene. Dere var så deilige sammen.» Putens hennes suste mot øret hans. Hektisk. Han forsto at det gjaldt liv og død. Sammentrekningene i fitta hadde vært sporadiske, men nå ble de sterkere og rytmiske. Han fulgte rytmen med både munn og fingre. I noen fortvilede sekunder kjempet orgasmen hennes som høyvann mot diket før den skylte all motstand til side. Hun kom i en lang rekke bølger. Én, to, tre …

Han slapp brystet og fitta og gled opp langs kroppen hennes igjen, la seg ansikt mot ansikt, munn mot munn, tunge mot tunge. De kysset. Spyttet fløt. Ereksjonen hans banket mot hoften hennes og hun kastet vekk vibratoren. Orgasmen dunket fortsatt i henne da hun så rett på ham:
«Kom. Sprut i meg!»

Han rullet seg over henne og senket lansen dypt inn i skjeden hennes. Etterdønningene etter den første orgasmen hennes bølget fortsatt gjennom henne. Sammentrekningene satte pilen hans i ekstase. Han måtte konsentrere seg for ikke å oppfylle ønsket hennes om å sprute med det samme.

Men det var noe hun ville se først. Han trakk seg ut av henne og satte seg på kne. Skrevende over henne viste han frem tilstanden sin. Pikken glinset av saftene hennes. Skaftet var stivt som en lanse. Årene sto ut som bulende linjer. Pikkhodet svulmet og testiklene hadde trukket seg opp. En dråpe av saft sto glassklar på tuppen av glans.

Han skrudde på nattbordslampen og hun så på ham mens han så på henne. Hun lå naken, gispende og med blottede bryster. Han kunne nesten ikke huske sist han hadde vært så kåt som da han kjærtegnet staken, eltet den og lot den strutte skrått opp i luften mens hun så på.

Nattbordslampen fanget pikkens konturer, fanget linjene og årene som snodde seg rundt skaftet, fanget pikkhodets stramme hud og den bulende glansen. Lyset var som en lyskaster som kastet skygger mot rullegardinen ut mot gaten.
Gardinet hadde japansk mønster, av menn og geishaer i løse kimonoer, fanget i kunstferdig lek. Når han strakte på bena klarte han akkurat å sikte profilen av sin egen reisning til å nå inn mellom lårene på den mest fremmelige av geishaene.

Med en hånd under pungen og tre raske rykk i skaftet utløste han orgasmen. Staken rykket til. Skygger av sæd fløy over gardinet. I sengen traff den hans elskede på halsen og nakken, og på kinnet. Hun slikket seg rundt leppene på jakt etter den, for hun visste godt hvor kåt han ble av det.

Senere, da vekkerklokken hadde ringt og hun hadde rullet opp gardinet, stilte han seg bak den nakne ryggen hennes og snuste inn duften av henne. Pikken dunket fortsatt. Han huket litt i knærne for å la den presse mot lårene og rumpa hennes. Han presset seg tettere, og la hendene rundt brystene hennes. Gatene var fortsatt tomme. Fuglene sang og våren var på vei, men de fleste av gjenboerne på andre siden av gaten sov fortsatt.

Det var kun hos Dorte, kollegaen fra bladet, at det var en bevegelse bak kjøkkenvinduet. Dorte sto i kimono som var åpen foran. Under var hun like naken som de to. Morgenlyset ga de runde brystene hennes ekstra fylde. Hun sto med mobiltelefonen i hånden, tilsynelatende fortapt i sine egne tanker, men nærværende nok til å vinke da hun la merke til at de så på henne.

Instinktivt prøvde Lise å rygge vekk fra vinduet, men Kim ga seg ikke.

«Du er en frekking,» sa hun da han vinket tilbake. «Dere var så frekke sammen.» Det var drømmen sin hun snakket om. Den var fortsatt veldig nærværende i tankene hennes.

I neste sekund sa det pip i mobilen hennes. SMS-varsel. Dorte sendte et slengkyss over gaten. «For et flott skyggespill,» skrev hun.

LESE MER? Det er også lagt ut nye tekster på Erotikk

Inspirert? Lyst til å skrive selv? Send inn din tekst på denne linken!