Nytt nummer ute nå!
Ukens sexleke - Dette er en presentasjon av en av artiklene som finnes i Cupido Shop | © NTB/Scanpix

«Fra 0 til 100 på under to minutter!»

Publisert: 02.11.2018 kl. 15:59 | Oppdatert: 02.11.2018 kl. 15:59

Forfatter: Markedsavdelingen
Hver uke presenterer vi et sexleketøy; til informasjon og inspirasjon; denne kjører vi på med dobbel dose: Lelo Sona og Satisfyer; en helt ny type vibratorer.

 
Dette er en produktpresentasjon med erotisk innhold/content marketing fra Cupido Shop.

Det finnes like mange måter å bruke et sexleketøy på som det finnes brukere, og det er uransakelige mange veier til orgasme.

Det som passer, gleder og fryder noen, trenger ikke å gi verken effekt eller nytelse for andre. Det gjelder å finne fram til det leketøyet som passer deg og ditt behov.

Hver uke presenterer vi et nytt leketøy fra Cupido Shop, og kommentarer og tilbakemeldinger er velkomne. Denne gangen har vi gjort en ny vri med ukens leketøy:
 
Vi kontaktet en av våre orgasmepiloter, sendte henne to produkter og ba henne si sin mening.
 
Samme dag som hun mottok pakken fikk vi følgende melding: «Herregud hva er det dere har sendt meg? Fra 0 til 100 på under to minutter! Sender mer utfyllende feedback senere.»

De to produktene det er snakk om er «Satisfyer - Pro Plus Vibration» og «Lelo Sona Sort», klitorisstimulatorer basert på helt ny teknologi; berøringsfri sonisk massasje. Det er med andre ord ikke snakk om tradisjonelle vibratorer med direkte kontakt

Vår orgasmepilot skriver følgende: 

«Dette var en helt ny opplevelse for meg som er vant til vanlige vibratorer der vibrasjonstyrken har vært avgjørende. En utfordring med det å teste og bruke forskjellige vibratorer har vært om man må eksponere hele klitoris og vibrere direkte på, noe som fort kan bli litt for intenst for noen.

Jeg har snakket med venninner om dette og de har samme erfaring som meg, man må liksom finne sin egen måte å bruke vibratoren på, finne hvilken side eller del av klitoris som er mest følsom og dermed gir mest effekt. Dette kan fungere greit når man holder på alene, men dersom partneren skal hjelpe til, så kan det jo ta litt tid før hun eller han finner fram til samme punktet,» forteller vår orgasmepilot.

«Det som er annerledes med denne type vibrator er at dette problemet elimineres. Man får en helhetlig vibrerende følelse, og du bestemmer selv hvor intens du ønsker det. Det er styrken på vibratoren som bestemmer hvor intens opplevelsen blir, ikke hvor flink du er til å manøvrere leketøyet eller hvor sterkt du presser det mot klitoris.» 
Orgasmepiloten er også positiv til å bruke disse sexlekene sammen med en partner.

«Det at man ikke er avhengig av hvor hard man trykker eller hvor det holdes mot klitoris er et stort pluss dersom man bruker denne type vibrator sammen med en partner. Både Satisfyer og Lelo Sono gir en stabil og jevn opplevelse av nytelse, noe som også er bra dersom det er partneren som holder vibratoren; det er lettere å holde den samme intensiteten under hele samleie.

Vibrasjonene «forstyrrer» heller ikke partneren på samme måte som en vanlig vibrator: Partneren kjenner bare en svak vibrering, mens en vanlig vibrator med kraftige vibrasjoner kan virke forstyrrende på partneren og hans orgasme. Lydnivået er også helt annerledes, disse nye vibratorene er mye mer diskré og behagelige å ha med i sengen.»

Selv om seksuell aktivitet gjerne også er fysisk aktivitet med økt puls og bruk av muskler, så synes vår orgasmepilot at de nye vibratorene ikke krever den samme form for fysisk styrke som de mer tradisjonelle vibratorene. Dette kan selvsagt være positivt for den som kanskje ikke har så sterk muskelstyrke, men det betyr også at man ikke blir sliten i armen dersom man for eksempel bruker leketøyet flere ganger etter hverandre.

Vår orgasmepilot bemerker at hun personlig synes at sexleketøy bør ha andre farger enn hvit. Noen synes hvitt er hygienisk og stilrent, mens andre, slik som vår tester, mener at det da ikke skal så mye til for at leken ikke ser helt ren ut eller kanskje får litt misfarging ved hyppig bruk, reising eller lagring.

Hun forteller at disse to sexlekene gir cirka den samme følelsen og effekten.

«Formen på Lelo Sona gjør at man lettere kan ha den mellom seg og sin partner, og leken hviler godt i hånden. «Jeg synes Lelo Sona er både lekker og eksklusiv, og den har alle Lelo sine funksjoner med styrke, intensitet og egne forhåndsinnstillinger,» forteller vår tester.

«Satisfyer har en litt annen form og er det er litt vanskeligere å ha et avslappet håndgrep når man ligger på rygg og egentlig vil at armen skal hvile langs kroppen. Samtidig så utformingen helt perfekt dersom man ønsker å bruke vibratoren med en partner i doggy style,» forsikrer orgasmepiloten.

«Det er viktig å ha godt med glidemiddel når man bruker sexleketøy, både for å unngå friksjonsskader, men også økt følsomhet. Lelo Sona kan gli litt bort i hånden med for mye glidemiddel,» bemerker vår testperson, samt at hun påpeker at individuell fysiologi, det vil si størrelse og posisjon på klitoris også kan ha noe å si for hvilket sexleketøy som passer den enkelte kvinne.

«Disse produktene passer både for nybegynnere og hardbarka vibratorbrukere,» konkluderer vår orgasmepilot.

Slik fungerer de nye vibratorene:
Både Satisfyer og Lelo Sona stimulerer hele klitoris, ikke bare den delen du ser; myke og skånsomme soniske pulseringer i stedet for de vanlige vibrasjonene som du får ved å bruke tradisjonelle vibratorer.
 
Fordi massasjeapparatet ikke er i direkte kontakt med klitoris kan det brukes igjen og igjen og fremkalle gjentatte orgasmer uten at man blir sår eller på andre måter føler ubehag.

Den myke silikonkoppen omslutter klitoris slik at den sugende følelsen av opphissende trykkbølger, alt fra svakt og ømt til sterkt og krevende, gir deg den pirrende fornemmelsen av ren nytelse, samt at en vibrerende og forløsende stimulering brer seg innover i skjeden.

Teknisk info:

Satisfyer Pro Plus Vibration
Produsent: EIS GmbH, (Tyskland)
Farge: Hvit og gull
Bruksområder: Ypperlig for stimulering av klitoris
Mål: Lengde 13 cm
Vekt: 143 gram
Materiale: Sillikon/ABS
Motor: 11 mulige kombinajoner av styrker og pulseringer, og 10 vibrasjon setting.
Oppladbar: Ja. Lades med tilhørende USB kabel. Lader tid : ca 2, 5 timer (første lading tar om lag 8 timer)
Vanntett: Ja, kan brukes i badekaret
Lydnivå: Middels (over 50 db)
Renhold: Vaskes med lunket, mildt såpevann og skylles godt.

Lelo Sona
Produsent: Lelo (Sverige)
Farge: Sort, Gull
Bruksområder: Ypperlig for stimulering av klitoris
Mål: 9,9 x 8,8 x 5,6 cm
Vekt: 116 gram
Materiale: Sillikon/ABS
Motor: 8 mulige kombinajoner av bølger og pulseringer
Oppladbar: Ja. Lades med tilhørende USB kabel.
Vanntett: Ja, kan brukes i badekaret
Lydnivå: ca 50 db
Renhold: Vaskes med lunket, mildt såpevann og skylles godt.

 


Relaterte produkter