Nytt nummer ute nå!
Ukens sexleke - Dette er en presentasjon av en av artiklene som finnes i Cupido Shop | © NTB/Scanpix
vibrator-mx-fighter-cupido-1

Iherdig og intenst orgasmeverktøy

Publisert: 03.07.2018 kl. 21:43 | Oppdatert: 01.11.2018 kl. 17:32

Forfatter: Markedsavdelingen
Hver uke presenterer vi et sexleketøy; til informasjon og inspirasjon; denne gangen har vi tatt for oss en av våre bestselgere; MX Fighter
Dette er en produktpresentasjon med erotisk innhold/content marketing fra Cupido Shop.

Det finnes like mange måter å bruke et sexleketøy på som det finnes brukere, og det er uransakelige mange veier til orgasme.

Det som passer, gleder og fryder noen, trenger ikke å gi verken effekt eller nytelse for andre. Det gjelder å finne fram til det leketøyet som passer deg og ditt behov.

Hver uke presenterer vi et nytt leketøy fra Cupido Shop, og kommentarer og tilbakemeldinger er velkomne.

Her er ukens inspirasjon:
«Jeg går og legger meg,» Hilde sukket og slo av TV-en. Hun rakte ham fjernkontrollen i tilfelle han ville se noe annet, innslagene på nyhetskanalen gikk i slynge og de hadde sett flere av innslagene flere ganger.

Arne kunne se på kona at stresset på jobben etter den store omorganiseringen hadde sin pris, hun så sliten ut. Han tittet på klokken, det var egentlig ganske tidlig på kvelden, men Hilde lengtet tydeligvis etter å flate ut og få seg litt søvn.

De hadde vært gift i over 20 år, men gnisten var der fortsatt, ikke like sterk hele tiden selvsagt, men flammen hadde liksom aldri dødd helt ut. De var egentlig ganske så lykkelige, og hun var ikke bare en god elskerinne, hun var også en god venn, tenkte Arne.

Han tittet på klokken igjen. Skulle han? Jo, dette var jo egentlig en perfekt anledning. Han smilte for seg selv.
«Bare gå å legg deg du, jeg kommer snart jeg også. Vil du kanskje ha litt massasje?»

Hun snøftet og mumlet noe utydelig til svar. For de som ikke kjente henne kunne det nok høres ut som et «nei», men det var mer et «ja» uten noe løfte om at noe mer kom til å skje – uansett hvor god massasjen kom til å bli.

Han smilte for seg selv igjen mens han hørte hvordan hun gjorde seg klar for sengen. Han hørte hun flippet av seg sandalene som falt i gulvet, og snart fulgte jeans og genser etter. Rett på gulvet, der og da, her var det nok noen som var skikkelig slitne, ja.

Hun lå klar på sengen da han kom inn. På magen, med t-skjorte og truse, helt stille, han var ikke sikker på om hun hadde sovnet allerede. Han strøk henne forsiktig på ryggen og et forventningsfullt sukk fortalte ham at hun var våken.

Han masserte henne slik han visste at hun likte det, passe mykt, men også bestemt og målrettet. Han kjente til hvilke punkt på kroppen hennes som trengte ekstra oppmerksomhet, og som på litt mer opplagte dager førte til at de til slutt elsket.

«Beklager, men sexlysta er på minussiden,» mumlet hun nede i puta, men han fortsatte bare å massere henne. I kveld skulle ha gjøre det godt for henne, selv om bare det å få lov til å gi henne nytelse ga han både stå og lyst til å være nær og helt inntil henne.

Han reiste seg opp og hun protesterte på at massasjen tok så tidlig slutt. «Ligg bare stille, jeg har en liten overraskelse til deg,» sa han mildt. «Nei, det er ikke lov til å se,» formanet han, og med et sukk la hun hodet på puta igjen.

Han hetet fram sexleketøyet som var kommet i posten for noen dager siden. Skjønt å kalle det sexleketøy var vel kanskje en overdrivelse, det var et solid og kraftig massasjeverktøy, det var det det var, men annonsen hadde gitt løfter om mange andre muligheter.

Han plugget inn apparatet og slo det på. Den iltre brummingen fikk Hilde til å snu seg, «hva i verden er det du har der?». «Det er et massasjeapparat,» forklarte han, og lot børsten på den ene siden av apparatet rykke vibrerende nedover ryggen hennes. Hun la seg godt til rette, stakk hendene inn under puta som hun hadde hodet på og han skjønte at hun aksepterte det nyinnkjøpte leketøyet.

Han brukte massasjestaven på hele kroppen hennes, på enkelte triggerpunkt brukte han kanten på hodet av apparatet og hun ynket seg. «Det er sånn godt og vondt samtidig,» sutret hun, men ble liggende og lot seg massere videre.

Han lot staven gli ned mellom rumpeballene helles etter at han lot den danse rundt på rumpa hennes først. Han ba henne snu seg og hun lot seg villig overtale. Han fisket fram et frottehåndkle som han hadde gjort klart, og la det over underlivet hennes.

Det tykke stoffet dempet vibreringene som på det sterkeste nesten hamret løs på kroppen hennes. "Herregud, den der kan du jo bruke til å fjerne maling med," fnist hun, og lot han fortsette behandlingen.

Han lot staven ligge mot området rundt klitoris og til sin store glede hørte han noen velkjente sukk og små stønn. Han løftet bort apparatet og hun protesterte. Han lot apparatet så vidt berøre brystvortene utenpå t-skjorten og det var nesten som Hilde fikk strøm gjennom seg.

Han førte apparatet ned over magen hennes, akkurat den lille hårsbredden over huden slik at hun kunne kjenne vibreringene uten at det var direkte kontakt.

Igjen endte han mellom beina hennes, og nå kunne han ane at hun forsiktig spredde beina for liksom å invitere han inn, samtidig som hun skjøt mellomgulvet opp mot vibreringene. Hun pustet raskere og mer ujevnt, og han bøyde seg fram og kysset henne på halsen, i halsgropen og så la han munnen over den ene brystvorden mens han lot varm pust strømme inn mot stoffet som skilte hud fra hud.

Hun hikstet og han la større trykk på massasjeapparatet. Så gikk det en skjelving gjennom henne, samtidig som hun trykket seg opp mot det dirrede hodet på apparatet. Hun ynket seg og han løftet bort apparatet.

«Du,» begynte hun, men han hysjet på henne, «Nei, nå skal du bare slappe av og sove, vennen, i kveld var det du som skulle få oppmerksomhet. Jeg går inn og ser litt TV jeg,» sa han, bøyde seg fram og kysset henne på kinnet som hadde fått et rødt, flammende skjær.

Dette er MX Fighter:

MX Fighter er noe så suverent som et verktøy til å oppnå orgasme med, og den passer godt både for kvinner og menn!

Vibratoren er et helt ordinært, elektrisk og kraftig massasjeapparat – ingen fiksfakserier med andre ord – men det funker så det suser!

MX Fighter er produsert i Japan, og dette svært så potente apparatet ga ni av ti anorgastiske kvinner orgasme i et studie ved universitetet i Göteborg. Apparatet ble også anbefalt på Sexskolen på TV3.

Dette er massasjeapparatet som går rett på sak, og får du ikke orgasme på trinn én, så bør mye skje på trinn 2! Noen kvinner melder til og med at de ikke trenger å ta av seg trusa for å få effekt av apparatet.

Apparatet har en maskulin og liketil design, og er du av det sjenerte slaget så er flauhetsfaktoren lik null, dette er et massasjeapparat til bruk over hele kroppen og som trygt kan ligge fremme. Og skal vi tro kvinner som har brukt apparatet så kan det likegodt ligge fremme – noen mener at det funker så bra at det er vanedannende og de innrømmer gjerne at de bruker apparatet både titt og ofte.

MX Fighter er en av de mest populære produktene i Cupdio Shop.

Teknisk informasjon:

Farge: Kremfarget og burgunder.
Bruksområder: Klitoris, glans, kropp.
Mål: 26 cm (lengde) Ledningen er 216 cm lang.
Vekt: 600 gram
Materiale: Hud- og kroppsvennlig plast, PC ABS.
Utførelse: Hardplast
Motor: Kraftig motor med to innstillinger.
Oppladbar: Nei. Trenger stikkontakt, 220-240 volt.
Vanntett: Sprutsikker, men kan ikke brukes i badekar etc.
Lydnivå: Middels (over 50 db)
Renhold: Vaskes med lunket, mildt såpevann. Unngå vann i kontakten

Tips, råd eller tilbakemeldinger på dette produktet? Gi din feedbak på erotikk@cupido.no.