Nytt nummer ute nå!
Ukens erotikk - Vær så god; her er en smakebit fra vårt innholdsrike arkiv med tusenvis av erotiske noveller. | © NTB/Scanpix

Være med på kino?

Publisert: 28.06.2018 kl. 06:29 | Oppdatert: 01.11.2018 kl. 17:32

Forfatter: Christina de Vries
"Jeg kan være med på denne leken," hadde hun tenkt da den digitale billetten kom i innboksen hennes. Dette var blitt en lek som de stadig tok til nye høyder.
"Ukens erotikk" byr på en gratis smugtitt inn i vårt arkiv med tusenvis av erotiske noveller sendt inn av våre lesere siden 1984.

Høstvinden krøp kjølig inn under det knelange skjørtet og det slo henne at det egentlig var blitt for sent på høsten til å gå uten strømper. Men hun visste godt hvorfor mannen hennes hadde invitert henne til å gå på kino med henne en høstformiddag, og det hun allerede visste ble bekreftet da hun så hvilken film han hadde valgt. En typisk erotisk ladet b-film som ikke lenger klarte å dra nok publikum på kveldstid. 

Jeg kan være med på denne leken, hadde hun tenkt da den digitale billetten kom i innboksen hennes. Dette var blitt en lek som de stadig tok til nye høyder. Finne nye steder hvor de kunne snike til seg nytelse med fare for å bli oppdaget. Kino var en ting de hadde snakket om lenge, men ennå ikke fått prøvd ut. 

Mens han var i noen morgenmøter på jobb så tok hun seg god tid i dusjen. Skrubbet hver centimeter av kroppen før hun barberte seg glatt fra underlivet og ned. Det begynte å bli en stund siden sist de hadde lekt denne leken, så bare det å gjøre forarbeidet hadde gjort henne våt og klar. Likevel hadde hun latt være å gjøre noe med det, og heller latt det bygge seg opp. Det krevde mye selvkontroll da hun sto i det varme vannet med såpeglatte hender som følte seg fram over hele kroppen. Brystvortene var harde og saftene rant mens fantasien arbeidet hardt for å se for seg hvordan denne kinoturen kom til å bli. 

Så fort han kom rundt hjørnet til kinoen kjente hun det sitre. Høy og mørk, med et mandig og kraftig ansikt som ubevisst fikk henne til å bite innsiden av underleppa selv etter fem år sammen. Han la armene rundt henne og klemte henne godt, lot en av hendene bevege seg nedover ryggen hennes og klemte forsiktig på den ene rumpeballen hennes. Hun visste godt at han prøvde å kjenne etter om hun hadde undertøy på, og like mye var hun sikker på at han kom til å bli fornøyd med det han kjente. Bekreftelsen kom i smilet han ga henne idet de trakk seg fra hverandre. 
«Etter deg.» 
Det lure og fornøyde smilet forlot ikke ansiktet hans mens han var en gentleman og lot henne gå inn før ham. Det sitret igjen i kroppen hennes idet han la høyre hånden rett over rumpa hennes mens de ventet på å komme inn i salen. Tommelen hans laget små sirkler på skjørtet hennes. 

Duften av popcorn og sukker fyller nesen hennes mens han står og speider etter den mest passende plassen å sitte. Lite overraskende velger han bakerste rad. I tillegg til dem er det ti andre personer i salen. De fleste er middelaldrende menn som sitter spredd rundt i salen. Der de setter seg er det to tomme rader før det er noen andre. 
Allerede før filmen har startet har han lagt hånden lett på det ene låret hennes. Hun har satt seg med benene i kryss slik det faller seg naturlig når man har på seg skjørt, men idet lysene senkes og volumet øker lener han seg inn mot henne og nærmest knurrer i øret hennes:
«Spre beina!»

Et lurt smil sprer seg over ansiktet hennes, og det kiler i kroppen da hun gjør som han ber om. Det ene benet slipper fri fra det andre og hun sprer dem lett. Hånda hans drar opp skjørtet hennes, men bare nok til at det er 5 centimeter med hud over kneet som er synlig. Han erter henne, lar fingrene kile forsiktig på innsiden av hvert kne. Allerede er pulsen hennes høy og den gjør enda et hopp idet hun snur hodet bort fra lerretet og ser inn i to virkelig sultne øyne. Bare blikket hans får henne til å ville rive av han klærne, og som om han kan lese hvilken retning tankene hennes har gått lar han hånda dra skjørtet hennes enda lenger oppover. Idet han nærmer seg det nakne underlivet hennes holder hun nesten pusten. På filmen er det allerede et heftig samleie på gang mellom hovedpersonen og ei søt lita blondine, og her sitter hun og venter på at fingrene hans skal komme seg fram til den allerede våte sprekken hennes. 
Når de omsider gjør det slipper hun ukontrollert ut et lite stønn. Igjen lener han seg inn mot øret hennes:
«Hysj. Du må ikke trekke til deg for mye oppmerksomhet. Jeg vil ikke dele deg med noen andre. Ikke i dag.»
I setningen ligger det nærmest et løfte. 

Hun biter seg i underleppa idet han lar to fingre synke inn i henne. Hun ser fort over de andre i salen, og ser at alle er opptatt av å følge med på de to som har seg på lerretet. Så lukker hun øynene og lar de andre sansene ta over. Stønnene fra filmen fyller hodet hennes mens hun kjenner hvordan fingrene glir inn og ut av henne. Av og til lar han de søkkvåte fingrene gli opp mot klitten hennes og leke rundt den. Han følger ikke med på filmen lenger, han heller. Leppene deres finner hverandre samtidig som han kjører tre fingre inn i henne og masserer innsiden hennes. Det er vanskelig å sitte stille. Hun aker seg enda mer fram på setet så hun får spredd bena enda litt mer mens hun jobber i sirkler mot fingrene hans. 

Han kysser henne nedover halsen før han plutselig slipper henne helt. En skuffelse går igjennom hele henne og hun savner allerede hendene og leppene hans på henne, men så forstår hun hvor de er på vei. Han har kneppet opp buksene sine slik at hele stasen står i giv akt i fanget hans. Det er som om den roper på henne, og han trenger ikke engang spørre henne om å ta seg av den. Hun stiller seg på knærne i kinostolen og lener seg over mot han, legger hånden rundt den stive pikken hans og kjenner hvordan den forsiktig pulserer mot henne. Hun bryr seg ikke om noen ser dem. Kanskje hun egentlig ønsker at noen skal idet hun lar tungespissen leke seg ned på pikken. Hun erter ham lenge og kan høre hvordan pusten hans er utålmodig og ventende. Han sniker en arm under kroppen hennes og får akkurat tak i henne. Da han igjen erter på klitten hennes, sluker hun hele ham. Fingrene hans stopper helt opp et lite øyeblikk. De presser litt hardere mot klitten, men beveger seg ikke når hun lar leppene skli omfavnet opp og ned på ham. Det tenner henne å kjenne hvordan han blir hardere mot tungen hennes. Av og til slipper hun den ut av munnen og lar tungen lage sirkler rundt hodet. Da kan hun enda bedre kjenne reaksjonen i kjønnet hans, hvordan det butter mot tungen hennes og det av og til pipler frem en salt dråpe. Etter en liten stund begynner fingrene hans igjen å bevege seg raskt på klitten mens hun ivrig og villig suger ham. Da hun stønner mot lemmet hans, lener seg bakover og nyter vibrasjonene hennes. De er oppslukt i hverandre og i lydene fra filmen. 
Plutselig stopper han henne og løfter ansiktet hennes opp mot sitt. 
«Ikke ennå,» sier han andpustent mot leppene hennes før han kysser henne. 
«Sett deg ned og spre beina igjen.» 

Hun syns det er så sexy når han tar kontrollen og sier hva hun skal gjøre. Lydig setter hun seg ned igjen med rumpa godt ute på kanten av setet og beina godt spredd. Hun forventer at han skal la fingre finne veien tilbake til henne, men han overrasker ved å sette seg på kne foran henne. Det er ikke store plassen til ham der på gulvet, men viljen er stor nok til at han får det til. Han løfter opp skjørtet hennes så han har fullt innsyn i det våte og glattbarberte underlivet hennes. Forsiktig kysser han innsiden av lårene hennes. Bytter fra ene siden til den andre mens han sakte men sikkert jobber seg opp mot saftene hennes. Hun studerer hodene i salen. Hva hvis noen snur seg? Ville hun invitert dem med, eller hadde hun blitt flau? Hun er ikke sikker, men idet tunga hans treffer klitten bryr hun seg ikke mer om det. Den som skulle se får bare se i vei. 

Tunga hans leker med klitten før han bruker leppene og småbiter forsiktig i den. Det er som om alt i henne gjør et ekstra hopp hver gang leppene hans lukker seg om den følsomme, voksende knoppen hennes. Hun kjenner hvordan tunga hans beføler henne. Han lar tunga skli inn i åpningen hennes for så å gå videre opp til klitten igjen. Det sitrer i hele henne, og hun kjenner hvordan det blir varmere og varmere i setet der hun sitter. Er vanskelig å holde hoftene i ro, men han holder henne godt på plass med et fast grep i hver rumpeball. Hun biter seg i hånda da han øker tempoet på tungen. Sirklene jobber seg raskere og raskere rundt og hun kan kjenne hvordan saftene renner ut av henne. Hun vil ha ham nå, men vil likevel ikke at han skal stoppe med det han gjør. Den ene hånda hennes fletter seg inn i det rufsete håret hans, og idet han lar to fingre gli inn i henne griper hun godt tak i håret hans. Det er som en eksplosjon inne i henne går av idet han lar fingrene jobbe inni henne mens tunga fortsatt jobber på klitten hennes. Hun merker at orgasmen er rett rundt hjørnet, kjenner hvordan den bygger seg opp. Det prikker i hele kroppen hennes og den kjente følelsen av at det knyter seg litt i magen er der. Han vil at hun skal komme. Det er så tydelig i måten han lar fingrene og tunga jobbe kjappere og kjappere. Hadde hun ikke vært så kåt så hadde hun vært nervøs for at hun skulle bryte ut i høye stønn, men hun er for nær bristepunktet til å bry seg om det. Hele kroppen pulserer, og han fortsetter å la tungen gjøre jobben sin på henne. Hun rir på orgasmen og kjenner hvordan den sprer seg i hele kroppen. Hun presser seg opp mot han mens kroppen ukontrollert danser sin egen pulserende dans. Han lar fingrene på den høyre hånda stryke henne på lårene mens han setter seg tilbake i setet. Den venstre hånda bruker han til å sakte massere den allerede sprengharde pikken mens han venter på at hun skal lande tilbake igjen. 

Med øynene igjen har hun ikke lagt merke til at han har endret litt på planene. På et sete to rader frem er det en mann i tidlig førtiårene som har fått med seg at det skjedde noe bak han. Han hadde blitt litt satt ut da han snudde seg og så en flott brunette med brystene vippet ut av blusen, øynene igjen og en andpusten bevegelse han hadde sett mange ganger før. Filmen hadde allerede gjort det trangt i jeansen hans, men nå begynte det virkelig å trykke på. Idet han og mannen til brunetten fikk øyenkontakt ble han først sprutrød og ville snu seg tilbake til filmen, men da han så hvordan mannen til denne godt fornøyde kvinnen smilte til han, ga ham et spørrende hevet øyebryn og nikket ham til seg, var det lystene som ledet kroppen hans ut av setet og to rader bakover mens han sjekket at ingen andre blikk fulgte han. 
«Hold øynene dine igjen,» hvisker mannen inn i øret hennes idet hun begynner å føle seg klar for mer. Han strekker seg over henne og finner fram det tynne skjerfet som hun hadde tatt av seg og lagt i setet da de hadde satt seg. Bestemt, men likevel forsiktig binder han det rundt øynene hennes. 
«Kan du se noe?»
Hun åpner øynene, men det er helt mørkt. Hun kan høre at en ny akt er i gang på skjermen, men ellers så kjenner hun kun sin egen pulserende kropp som venter våt og villig på å kjenne mer av sin kjære. Hun merker at han flytter på seg og neste gang han hvisker i øret hennes er det på den høyre siden av henne. 
«Jeg ombestemte meg.»
Tungen hans leker med den høyre brystvorten hennes.
«Ombestemte deg?»

Når hun kjenner en ny tunge på den venstre brystvorten skjønner hun hva han snakket om. Hendene hennes klamrer seg til armlenene og hun blir varm i nakken. Ansiktet hennes rødmer av ekstrem kåthet og litt blyghet. Hun aner ikke hvem denne mannen er. En del av henne vil rive av skjerfet, men den dominerende delen av henne, den kåte delen, vinner. Spenningen gjør henne så yr at hun nesten glemmer hvor de befinner seg. Med alle stønnene som kommer inn på øret hennes og hendene som vandrer over kroppen hennes er det som å være på en sexklubb. Til stadighet må hun påminne seg selv om å holde volumet nede. 

Mens hendene deres beveger seg rundt på henne lar hun sine egne hender gå på oppdagelsesferd. På høyre side får hun tak i et lem hun kjenner godt. En kraftig og pulserende pikk hun har holdt så mange ganger før. På venstre side finner hun en annen. Den er fortsatt gjemt inne i det som er blitt ekstremt trange jeans. Med ivrige fingre knepper hun opp de fem knappene. Bokseren på innsiden er allerede fuktig av salte dråper. De ivrige fingrene befrir så den innestengte kåtskapen hans før hun kjenner seg fram. Den er litt lengre og tynnere enn hennes kjæres, men like hard og pulserende. 

En hviskende stemme kombinert med småbiting og stønning kommer til på høyre øret: 
«Vil du smake på han?»
Hun nikker forsiktig med underleppa godt plassert mellom bitende tenner. 
«Kom deg opp på kne igjen.»

Igjen adlyder hun ordren hans. Hun føler seg fram på den fremmede. Han har muskuløs kropp under den tettsittende t-skjorta, men hun er mer opptatt av det som venter litt lenger nede. Hun kysser tuppen av herligheten hans før hun tar den inn i munnen. Han smaker annerledes, uten at hun klarer helt å sette fingeren på hva det er. 
Den fremmede sitter godt tilbake i stolen og nyter synet av brunetten som i blinde suger pikken hans så ivrig. Aldri hadde han kunnet gjette at en impulstur på kino ville ende i dette. Han fletter hendene inn i håret hennes og holder et bestemt grep om det mens han kjenner hvordan hodet hennes beveger seg i et godt tempo over fanget hans. Parfymene til paret og duften av kåtheten deres fyller hodet hans som allerede er i ekstase og overraskelse over hele situasjonen. Hodet hans faller bakover i et mørkt, men lavt stønn idet hun begynte å stønne ekstra mot den følsomme delen av ham. 

For det var i det øyeblikket mannen hennes hadde stilt seg på kne i setet bak henne og presset seg inn i den klare og våte åpningen. Hun var så våt som han ikke hadde kjent henne på lenge, og han tenker for seg selv at dette er noe de må gjøre oftere. I et sakte dytt glir han dypt inn i henne. Han holder et godt grep om hoftene hennes, trekker seg ut og synker helt til bunns i henne på nytt. Forsiktig lar han blikket gli utover salen idet det slår han hvilket syn de må være der på bakerste rad, men det er ikke annet å se enn bakhoder og et par som knuller hardt i en bakgate på lerretet. Han øker tempoet og finner ut at han til slutt er i takt med paret på skjermen. 

Mannen hennes tar henne i et godt tempo bakfra og den fremmede fyller munnen hennes med en hard, pulserende og deilig kuk og at synet hennes ikke er i bruk gjør at hun kjenner alle luktene og følelsene så ekstra godt. Hendene som klemmer på hoftene hennes. Fingrene til den fremmede som klyper pirrende i brystvortene hennes. Den harde herligheten treffer bunnen hennes igjen og igjen. Hun kjenner igjen det tempoet han er i nå. Han griper tak i håret hennes og løfter henne opp fra fanget til den fremmede. Hun står oppreist på kne i stolen og kan høre den tunge pusten til mannen sin i ørene. 

«Jeg kommer til å komme nå.» Et hardt støt. «Og etter det vil jeg at du skal sette deg på han andre og knulle ham til han kommer like hardt som meg.» Enda et støt. Kroppen hans stopper helt opp og tommelen sniker seg inn i det eneste hullet som ikke har blitt fylt. 
«Lover du?»

Det eneste hun klarer er et stønn som kommer ut mye høyere enn det som var meningen. Han sniker enda en våt finger inn i den trange, villige bakenden mens han holder pikken pulserende og helt stille inne i henne. 
«Var det et ja?»
Stemmen hans er bestemt, men det er som om hun likevel kan høre smilet hans. 
«Ja. Ja!»
Hun svarer det hviskende mellom hese stønn som i en annen situasjon ville vært høye utbrudd av nytelse. 
«Flink jente!» sier han og finner tilbake til det raske tempoet. Han skyver seg inn kjappere og kjappere mens fingrene hans masserer klitten hennes fra side til side. Pusten hans blir raskere og varmere mot øret hennes og idet han fyller henne opp hører hun et lavt, velkjent knurr som får det til å ile enda mer i henne. De blir stående sånn i noen få sekunder før han sakte trekker seg ut og bruker genseren sin til å tørke opp etter seg. 

«Vil du fortsatt ha mer?» Han hvisker mens han lar to våte fingre gli inn i henne. Han venter ikke på noe svar før han bruker begge hender til å guide den blinde kroppen hennes mot den fremmede mannen som sitter der klar med flagget til topps. Han plasserer henne på fanget hans med ansiktet mot filmen som hun ikke kan se. Fortsatt er det ingen som har snudd seg, selv om de alle tre mistenker at det antageligvis er noen som har fått med seg det som foregår. Med én hånd på hvert av armlenene ved siden av den fremmede mannen kan hun kjenne det pulserende hodet hans kile mot åpningen hennes. Han bruker hånda si til å føre den harde pikken masserende fram og tilbake i den dryppende våte åpningen, fram til den følsomme klitten hennes og tilbake før han fører tuppen lekende på innsiden av henne og ut igjen. 
Kroppen hennes er klar for mer. Hun vil kjenne hvordan han føles inne i henne. Hele ham. Og hun hadde jo lovet at hun skulle knulle ham. Et lurt smil brer seg over ansiktet hennes idet hun setter seg bestemt ned på ham og gjør noen raske sirkler med hoftene før hun hever seg opp igjen. Hendene hans tar et fast tak i rumpeballene hennes og hjelper henne i tempoet. Samtidig kjenner hun fingrene på klitten som jobber heftig mot et bestemt mål. Han vil at de skal begge komme samtidig. 

Som om de skulle ha gjort dette mange ganger før finner de et tempo som alle tre er synkronisert i. Den fremmede støter opp mot henne hver gang hun kommer bestemt ned mot han mens mannens hender jobber i et hyppig mønster som er på vei til å dytte henne over kanten på nytt. 
 «Det er fem minutter igjen av filmen. Det er på tide å vise ham hvor godt det er å komme i deg.» Han kysser henne dypt og intenst uten å slippe taket på den våte, harde knoppen hennes. Så øker hun tempoet. Hun beveger seg fram og tilbake, og kjenner hvordan han når bunnen i henne igjen og igjen. Grepet om rumpeballene hennes blir stadig fastere idet han nærmer seg. Det begynner å knyte seg nederst i magen og prikke i tærne. 
«Få deg selv til å komme. Du er nesten der.»

Hun lente seg litt mer framover mens hun fortsatte den ville og kåte dansen rundt på fanget hans. Fingrene hennes visste godt hvordan de skulle jobbe for å få henne frem. Hun masserer knotten. Fortere og fortere.
«Jeg kommer. Jeg kommer.» Den mørke fremmedes stemme bak henne avslører ham, og hun beveger seg inn i en avslutning for dem begge. Hun begynner å riste i takt med orgasmen. Den fremmede støter hardt inn i henne og rir den sprengende orgasmen sin inn i hennes. Skjelvende og fulle av safter blir de sittende slik i noen sekunder før den fremmede tar tak i henne og nærmest løfter henne over i fanget til mannen. 

«Takk,» sier han mens han knepper igjen buksa. «Jeg får komme meg tilbake til setet mitt.»
Hun sitter fortsatt andpusten og skjelvende mens mannen nikker til den fremmede og gir ham et fornøyd smil. 
Til slutt klarer hun å ake seg ned i setet der den fremmede hadde sittet og hun begynner å knyte opp skjerfet så hun kan se igjen. Det prikker ytterst i fingrene, akkurat som i resten av kroppen. Idet hun får synet tilbake begynner rulleteksten på filmen. Flere i salen har allerede begynt å samle sammen jakke og søppel og skal til å reise seg. Hun retter kjapt på klærne sine og ser bort på mannen som sitter med det lureste smilet hun har sett på lenge. 

«Hvem av dem var det?» spør hun nysgjerrig, men det eneste hun får er det samme smilet og et intenst kyss. 
Nysgjerrig ser hun seg rundt på de andre på vei ut av kinoen mens hun kjenner at saftene sakte renner nedover de nakne lårene hennes på innsida av skjørtet, men det er umulig for henne å gjette. Umulig for henne å vite at den fremmede mannen som står rett foran henne i køen for å komme ut har et like lurt glis som mannen hennes.
Han holder godt rundt livet hennes og kysser halsen hennes på vei ut. 
«Vi burde gå på kino oftere.»


LESE MER? Det er også lagt ut nye tekster på Erotikk

Inspirert? Lyst til å skrive selv? Send inn din tekst på denne linken!