Nytt nummer ute nå!
Sensuell sommer med Cupido - Vi er på jakt etter ekte og naturlige kropper i norsk natur. | © Shutterstock

Sensuell sommer med Cupido

Publisert: 09.07.2018 kl. 00:15 | Oppdatert: 01.11.2018 kl. 17:32

Forfatter: Tore Aasheim
Fotokonkurranse! I sommer slår Cupido et slag for ekte og naturlige kropper i ekte og naturlige oppgivelser - og nå vil vi gjerne ha ditt bidrag!
Finnes det noe flottere en ekte og naturlige kropper i ekte og naturlige omgivelser?

Denne sommeren håper vi å lokke fram det sensuelle i norsk natur, og årets sprekeste fotokonkurranse er herved i gang!

Vi ønsker oss kropper i alle former og fasonger, i alle aldre, hudtoner og kjønn. Enten det er en nudie oppe på vidda, et aktbilde inne i skogen eller et avslappet bilde ved sjøen, med én eller flere personer, så er det to stikkord som gjelder; «natur» og «sensuell».

Bildene kan gjerne visse pasjon, lidenskap, kjærlighet og begjær, men vi er altså ikke på jakt etter pornobilder. Humor er flott, forelskelse er fantastisk og bilder som flørter med oss som ser på er veldig bra. Noen ganger kan en antydning være mye mer spennende enn ting som trykkes opp i ansiktet på oss.

Oppfinnsomhet og det å være litt modig når det gjelder et ekte kroppsbilde gir pluss i margen, og her er det ingen som skal skamme seg! Man kan sende inn bilder av seg selv eller bruke modeller.

VIKTIG: Bildene må sendes inn elektronisk via DETTE SKJEMAET, og det er et par ting som kan være viktig å huske på.

Du som sender inn bildet må ha tatt bildet selv eller du må ha rettighetene til å sende det inn, og den eller de som er på bildet må ha samtykket i at bildet sendes inn til Cupido.

Ingen (!) bilder blir publisert før vi er sikre på at vi har modellenes samtykke, dette vil bli fulgt opp etter at fristen for konkurransen er ute.

Frist for å sende inn bilder er 1. september.

Alle modeller må være myndige og det er heller ikke lov å fremstille modellene som yngre enn 18 år. Husk at det er ulovlig å spre nakenbilder av personer som ikke har gitt samtykke til det.

Alle bilder som blir publisert blir honorert, og den som sender inn vinnerbildet får en 1. premie på 3000 kroner. En eller flere av modellene vil for øvrig også kunne bli tilbudt en egen profesjonell fotoseanse, så her er det med andre ord flere muligheter.

For ordens skyld; vi minner om at vi er på jakt etter sensuelle, pirrende og erotiske bilder. Og, etter at konkurransen er ferdig vil alle innsendte bilder bli slettet fra vår server og de vil ikke lenger være i vår besittelse.

Har du spørsmål i forbindelse med fotokonkurransen kan du ta kontakt med redaktøren; tore@cupido.no.