Nytt nummer ute nå!

Satisfyer - Pro Plus Vibration

Publisert: 22.03.2018 kl. 20:36 | Oppdatert: 18.04.2019 kl. 13:11
Pris: 499 NOK Før: 699 NOK
Satisfyer - Pro Plus VibrationSatisfyer - Pro Plus Vibration (2)Satisfyer - Pro Plus Vibration (3)Satisfyer - Pro Plus Vibration (4)Satisfyer - Pro Plus Vibration (5)

Faktainformasjon

Varenr: 19833
Original produktnavn: Satisfyer Pro Plus Vibration
Produsent: EIS GmbH, (Tyskland)
Farge: Hvit og gull
Bruksområder: Ypperlig for stimulering av klitoris
Mål: Lengde 13 cm
Vekt: 143 gram
Materiale: Sillikon/ABS
Motor: 11 mulige kombinajoner av styrker og pulseringer, og 10 vibrasjon setting.
Oppladbar: Ja. Lades med tilhørende USB kabel. Lader tid : ca 2, 5 timer (første lading tar om lag 8 timer)
Vanntett: Ja, kan brukes i badekaret
Lydnivå: Middels (over 50 db)
Renhold: Vaskes med lunket, mildt såpevann og skylles godt.
Som med en boomerang vil du komme igjen og igjen!

Jo, Satisfyer kan se litt ut som en australsk boomerang; og når du har hatt den i hånden én gang vil du nok sørge for at den kommer tilbake – og Pro Plus Vibration sørger for at du selv kommer igjen og igjen.

Vibratoren er laget av silkemykt silikon og dette gledens sexleketøy har klassisk berøringsfri klitorisstimulator som både har pulserende trykkberøring og en heftig vibratorfunksjon.

Den myke silikonkoppen omslutter klitoris slik at den sugende følelsen av opphissende trykkbølger, alt fra svakt og ømt til sterkt og krevende, gir deg den pirrende fornemmelsen av ren nytelse, samt at en vibrerende og forløsende stimulering brer seg innover i skjeden.

Som alle produktene i Satisfyer-familien tilbyr Pro Pluss Vibration elleve innstillinger som gir forskjellig intensitet. Vibratorfunksjonen gir deg ekstra glede, den stillegående, men kraftige motoren gjør hodet vibrerende og masserer deg med ti forskjellige vibrasjoner.

Fuktig nytelse
Trykkbølgene og vibrasjonene kan styres separat, og gir deg en omfattende opplevelse av nytelse, komplett med en intens finale. Liker du å leke under vann, for eksempel i badekaret? Takket være sin vanntette finish kan denne gledessprederen brukes i dusjen og badekaret, og inviterer deg dermed til å nyte en avslappet kjærlighetsstund alene eller med en spesielt utvalgt.

Opp og ned; hele natten lang
Trykkbølgene aktiveres av På / Av-knappen, og kan justeres opp og ned med +/- knappene i henhold til humøret ditt. Vibrasjonen styres av en annen knapp, noe som betyr at du alltid kan nyte de to funksjonene separat.
Takket være det integrerte oppladbare batteriet, kan Satisfyer Pro Plus Vibration enkelt lades med den magnetiske USB-kabelen som følger med.

Teknisk info
Det hudvennlige silikonhodet er ergonomisk formet, koppen som omgir klitoris gjør dette på en veldig forsiktig og nøyaktig måte. Hodet er også utskiftbart for enkel rengjøring. For den ultimate nytelseopplevelsen anbefaler vi å bruke leketøyet med et vannbasert glidemiddel.

Satisfyer Pro Plus Vibration er utstyrt med et integrert oppladbart batteri, og gir dermed miljøvennlig oppladning. Den magnetiske USB-laderkabelen (inkludert) kan også suppleres med en standard 5V-kontakt hvis nødvendig.

- Trykkbølger og vibrasjon
- Det ultimate i klitorisorgasmer
- Separate innstillinger for trykkbølger og vibrasjoner
- To kraftige motorer.
- Vanntett
- Oppladbar, USB-laderkabel følger med
 
Relaterte produkter
Toyfluid
79 NOK