Nytt nummer ute nå!
Tore Aasheim

Tore Aasheim ansatt som ny redaktør i Cupido

Publisert: 16.03.2018 kl. 00:00 | Oppdatert: 02.11.2018 kl. 17:06

Tore Aasheim (53) er ansatt som ny sjefredaktør i Hverdag AS, og han vil i løpet av de neste månedene overta ansvaret for blant annet bladet Cupido og Cupido.no.
Aasheim har tidligere jobbet i Cupido fra 2009 til 2013, de tre siste årene som redaktør. Han returnerer til Hverdag og Cupido etter fem hektiske år som lokalavisredaktør i Amedia og Polaris Media. Men også med positiv utvikling: Fra et underskudd i 2013 til overskuddet i fjor, det første på minst 15 år, ifølge avisa Opdalingen.

Aasheim selv sier det slik:
- Tida i Opdalingen har vært interessant og lærerik, og selv om det har vært knallhard jobbing og lange arbeidsdager så er det hyggelig når man oppnår gode resultater.

I sin tid i Cupido jobbet Aasheim tett med grunnlegger og redaktør Terje Gammelsrud som gikk bort like før jul i fjor.
- Terje var en engasjert, men også faglig ambisiøs sjef som etter hvert ble en viktig mentor for meg. Når jeg nå skal ta fatt på det å forvalte Terjes livsverk gjør jeg det med stor respekt.
- Jeg får lov til å jobbe med de fremste fagfolkene innen samliv, helse og seksualitet, både i Norge og utlandet, noe som jeg ser fram til med litt ærefrykt og stor spenning, uttaler Aasheim.

Aasheim skal også være med å utvikle digitalisering av nettsted cupido.no. Nettstedet skal oppdateres og fornyes, og målet er å bringe kunnskap om helse, seksualitet og samliv ut til både fagfolk og folk flest.

- Cupido har spilt en viktig rolle for svært mange nordmenns seksuelle identitet og oppvåkning siden det kom ut første gang i 1984. Målet er å fortsette dette gode arbeidet, samtidig som jeg ønsker å tilføre magasinet og nettstedet noe nytt, blant annet gjennom et samarbeid med andre medier, med norske og internasjonale fagmiljøer og naturligvis gjennom våre lesere, kunder og klubbmedlemmer, avslutter Aasheim.