Nytt nummer ute nå!

Interrail

Du må være logget inn som VIP-medlem for å kunne lese hele historien. Logg inn eller registrer deg som medlem.
Publisert: 01.07.2011 kl. 12:41 | Oppdatert: 01.07.2011 kl. 12:41

De er nok ikke stort eldre enn 18–20 år. Noen få år yngre enn meg. Ikke fordi at jeg har tenkt å forsøke meg på dem på noen måte, hvordan scorer man hos noen som tror at man er en pervers gris?

Grønne, tyske marker flyr forbi vinduet. Jeg lener hodet mitt mot det kjølige vinduet, og kjenner vibrasjonene fra toget mot pannen. Kjeder meg... Kjæresten min hadde latt meg i stikken i siste øyeblikk, men jeg bestemte meg for å dra av sted på interrail likevel. Som regel er det lett å komme i kontakt med folk på toget, men foreløpig hadde jeg ikke møtt noen, og jeg hadde reist hjem forlengst hadde det ikke vært for at det ville være et nederlag å komme hjem etter tre dager. Togkupeen er nesten tom bortsett fra en eldre mann som snorker høylytt. Jeg ser igjen ut av vinduet på de ensformige, trøstesløse engene som farer forbi, og faller i søvn.

«Du er stor nok, Peter,» sukker hun og tar på ballene mine. Pikken reiser seg som en flaggstang og finner veien inn i den bløte munnen hennes, som om den hadde vilje selv. Munnen hennes omslutter meg, fyller meg med nesten uutholdelige

Du må være logget inn som VIP-medlem for å kunne lese hele historien. Logg inn eller registrer deg som medlem.

Faktainformasjon

Forfatter: Andrea B