Seksualundervisningen - Utdrag fra REFS

Skrevet av: Julie Just

Publisert:
Sist oppdatert:

Byråsjefen ble dømt til samfunnstjeneste. Hun skulle stå til disposisjon i seksualundervisningen for 18-årige gutter. Gjorde hun ikke som den strenge lærerinnen befalte, ville hun få straff.

Utdrag fra kapittel 2 i boka REFS av Julie Just. Boka er utgitt av Aller Forlag i samarbeid med Cupido i 2007. Les Julie Justs egenerklæring!





Jeg har stålsatt meg da jeg hører bilen, men rykker til da jeg ser at det er en svarthvit politibil med to menn i uniform. En av dem holder om overarmen min mens de fører meg ut til bilen. Så sitter jeg bak gitteret igjen, innelåst mellom dører uten håndtak. Jeg håper de ikke vet hva slags sa...

Du må være logget inn som VIP-medlem eller ha C+ tilgang for å kunne lese hele historien. Logg inn eller registrer deg som medlem.

Relaterte historier

Hvordan sende erotiske noveller/historier til Cupido?

Skriv for Cupido! Blir du inspirert av å lese erotiske tekster? Kjenner du hvordan lysten og lidenskapen strømmer på? Alle som vil kan sende inn sine erotiske fortellinger og fantasier til Cupido. Blir du publisert får du også honorar! Send ditt bidrag på denne siden: https://cupidoskjema.com/novelle/