42-25317339
42-25317339 | © Robert Recker/Corbis/NTB scanpix

Hotellrom på dagtid

Publisert:
Sist oppdatert:

Cupido skrev at «Paris og London er de nærmeste stedene for hotellrom på dagtid». «Det er ikke nødvendig å reise så langt, skriver en våken leser.»

«Jeg ser dere mener at Paris og London er de nærmeste stedene for hotellrom på dagtid … I trondheimsområdet er det i alle fall veldig enkelt å leie rom fra for eksempel 0800 til 1500. Vil jeg ha rommet til 1600, så blir det dyrere,» skriver en Cupido-leser til oss som korrektiv til notisen i Cupido 2/2016 om «Hotellrom som kjærlighetsrede».

Det handler om timeleie på hotell som er aktualisert etter at BBC skrev om en nyetablert timeleietjeneste på nett.

«Jeg har sikkert en fordel som kan bruke kredittkort uten at noen stiller spørsmål, har ikke testet å betale kontant, men hvis man forhåndsbetaler så går det sikkert bra også?» Skriver leseren som kaller seg Unni.

«Jeg er singel, i motsetning til han jeg treffer på hotellet… Og vi rekker i grunnen å bli tilfredse begge to i løpet av 6–7 timer i sengen. Ulempen med dagrom er at det ikke kan forhåndsbestilles bestandig, som oftest må jeg ringe om morgenen for å høre om det er noe ledig. Men vi er rimelig gode til å ta ting på sparket etter hvert, og baksetet på en stor bil kan jo også være et nokså kult alternativ i vår alder (passert midt i livet).»


Vi lar korrektivet fra Unni følges av en bildehistorie fra noen timer på et hotellrom, berettet av fotografen Robert Recker, ikke i trondheimsområdet riktignok, men nettopp i London.















 
© Robert Recker/Corbis/NTB scanpix - 42-25317731















 
© Robert Recker/Corbis/NTB scanpix - 42-25318081




































 
© Robert Recker/Corbis/NTB scanpix - 42-25317339
 
Les også:
Hotellrom som kjærlighetsrede
BBC forteller om en timeleienettside med utvalgte hoteller som lar deg krype inn mellom rene lakener med din utvalgte noen timer midt på dagen.

Relaterte artikler