Nytt nummer ute nå!

Tiger - Black Line

Publisert: 31.10.2016 kl. 14:26 | Oppdatert: 18.04.2019 kl. 13:01
Pris: 699 NOK Før: 999 NOK
Tiger -  Black Line (2)Tiger -  Black LineTiger -  Black Line (3)Tiger -  Black Line (4)Fun Factory Black Line

Faktainformasjon

Varenr: 15520

Original produktnavn: Tiger G5 - Black Line
Produsent: Fun Factory (Tyskland)
Farge: Sort
Bruksområder: Ypperlig for kvinnens ytre og indre kjønnsområder
Mål: 21,5 cm (lengde) x 2,6 til 4 cm (diameter på det tykkeste)
Vekt: 282 gram
Materiale: Allergitestet silikon
Utførelse: Fast med myk utførelse
Motor: To kraftige motorer med seks forskjellige styrker og pulseringer
Oppladbar: Lades med Fun Magnetic Plug (inkludert)
Vanntett: Ja, kan brukes i badekaret
Lydnivå: Middels (over 50 db)
Renhold: Vaskes med lunket, mildt såpevann og skylles godt
En vibrator som passer like godt vaginalt som analt med sin naturlige passform. Materialet er av silikon, noe som gjør vibratoren fast, men tøyelig og bøyelig samtidig som det demper lyden fra vibrasjonene. Fordi den er såpass allsidig er dette et must å ha i sin samling.

Her har du den perfekte g-punktvennen. Denne vibratoren er spesielt laget for å treffe g-punktet, men samtidig være klar for alle vaginale og anale gleder. Ikke la det røffe utseende skremme deg, men heller len deg tilbake og nyt den nye teknologien.

Motorene er  overraskede stillegående med tanke på hvor sterkt de vibrerer. Funfactory melder også at de nye motorene varer lenger. Alle skaftene er i 100 prosent hudvennlig silikon.

Vibratoren har tre selvlysende knapper nederst på håndtaket. Det er lett å kontrollere styrke og variasjon i vibrasjonene; én for “på” og “sterkere”, én for “svakere” og “av” og én knapp for variasjon i pulsering og vibrering.

Det er lett å kontrollere styrke og variasjon i vibrasjonene; én FUN-knapp for AV og PÅ, en PLUS-knapp for variasjon i pulsering og vibrering med maks styrke og en MINUS-knapp for svakere styrke. 

Opplading:
Vibratoren lades med Fun Factorys lader, "USB Fun magnetic", inkludert i pakken.

Fun Magnetic Plug er en standard-lader for Fun Factorys nye generasjon av vibratorer. Den festes til vibratoren med en magnetisk plugg.
 
Viktig: Batteriet må være helt ladet før vibratoren brukes første gang. Ladningen kan ta opp til 12 timer. En vibrator som passer like godt vaginalt som analt med sin naturlige passform. Materialet er av silikon, noe som gjør vibratoren fast, men tøyelig og bøyelig samtidig som det demper lyden fra vibrasjonene. Fordi den er såpass allsidig er dette et must å ha i sin samling.
 
Relaterte produkter
Toyfluid
79 NOK