Tekst som følger bildet: Å innstille seg på mennenes stemmer i stedet for hvordan de ser ut kan sammenlignes med en person som plutselig blir blind, og så oppdager at de andre sansene blir forsterket. Bildet som gjengis her er et utsnitt av originalbildet. | © Phillip Toledano/Twin Palms Press

Telesex-vertenes egentlige liv

Publisert:
Sist oppdatert:

Hvem eier egentlig stemmen i den andre enden når du slår et telesexnummer? Phil Toledano oppsøkte noen av Amerikas telesexvertinner, fotograferte dem og fikk en prat om hvordan jobben egentlig er.

De er i hvert fall menneskekjennere, for i løpet av et par sekunder og noen få mumlende ord må de prøve å forstå om det er en mann eller kvinne på tråden. Hvem er de, og hva vil de? Innringeren håper han eller hun snakker med sitt livs fantasi, og vertene gjør alt de kan for å spille med.

De som svarer er trolig like varierte som de som ringer inn. Fra den 60 år gamle antropologen til mannen som spiller kort mens hans arbeider, kvinnen som pleide å arbeide med finans, en tidligere stripper og en kvinne i rullestol. De kan tjene så mye som 16.000 kroner i uka, noe som er høyst akseptabelt i et USA som fortsatt vaker i finanskrisens brakkvann.
 
Fotograf Phillip Toledanos bilder som er fra serien ”Phonesex” ble stilt ut på Triennale der Photographie i Deichtorhallen – Internationale Kunst und Fotografie i Hamburg i 2015. Cupido fikk tillatelse til å gjengi to av bildene fra utstillingen i sin utgave 4/2015. Hele historoen finner du på http://phonesexthebook.com

Relaterte artikler