Bi STRONIC FUSION - hand
Bi STRONIC FUSION - hand

Orgasmepilotene: Bi Stronic Fusion

Publisert:
Sist oppdatert:

Bi Stronic Fusion
 
Forfatter: Zenzuela
 
Bi Stronic Fusion er bedre enn Big Boss G5, som jeg skrev var den deiligste dildoen jeg har prøvd tidligere! Bi Stronic Fusion har to motorer som pulserer og vibrerer samtidig og en følsom rabbit som vibrerer ved berøring. Med seks ulikevibrasjonsrytmer/styrker og åtte pulseringsinnstillinger finner du garantert noe du liker.

Testresultat: 10  (av 10)

Pluss:
  • En supervibrator med følsom ‘rabbit’
  • Durer, vibrerer og pulserer samtidig
  • Anatomisk riktig design
  • Behagelig lyd
  • God kvalitet
  • Deilig å ta på
  • 100% vanntett
  • To motorer
  • Oppladbar og dermed ingen ledning som forstyrrer
  • Favorittkombinasjon kan stilles in
  • Reisesikring (slik at den ikke starter av seg selv)

Testresultat/opplevelse:
 
Bi Stronic Fusion er en fantastisk dildo og den beste lekekamerat for kvinner som ønsker variasjon. Med to motorer har den 64 ulike kombinasjoner av vibreringer og pulseringer.  Du kan velge fra dype, rytmiske støt til raske intense pulseringer.  Når du har funnet din kombinasjonsfavoritt, kan du låse den slik at dildoen husker hva du liker aller best.

Denne supervibratorens vitalmål er 21.,7 cm totallengde målt fra håndtak til ‘pikk’-hodet, 12.7  cm innførbar lengde og 13.2 cm i omkrets. No complaints her heller! For kvinner som er multiorgasmiske og sliter ut sine menn/elskere/partnere kan de ta over og ´penetrere´ med denne energiske vibratoren. Dere kan også eksperimentere med Bi Stronic og dobbelpenetrering.

Bi Stronic Fusion traff det omdiskutable G-punktet, var deilig å bruke til analsex og den har et helt fantastisk følsomt ‘rabbit’-hode som vibrerer og oppfyller klitoris ønsker. Jeg lente meg tilbake og nøt dette fantastiske voksenleketøyet i timesvis mens jeg testet det ut.  Tiden forsvant eller jeg forsvant i utforskingen av Bi Stronic Fusion. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg kom.

Bi Stronic Fusioner laget for den kravstore kvinnen som ønsker alt på en gang og gjerne umiddelbart.

Vibartoren klarer å støte godt inn i skjeden, samtidig som du kjenner pulserende vibrasjoner mot G-punktet mens ‘rabbiten’ leker med klitoris.

Jeg bruker gjerne en vibrator samtidig med dildo, men med denne berøringsfølsomme ‘rabbit’ ble en vibrator overflødig. Det skal litt av en fantasifull og energisk mann til for å konkurrere med denne
supervibratoren!  Du kan nesten ikke gå lei den.
 
Bi Stronic Fusion er 100% vanntett, noe som gjør den velegnet som lekekamerat i badekaret. Den gjør badet til en magisk opplevelse. Det er din egen fantasi som begrenser hvordan den kan utnyttes. Denne supervibratoren gir deg garantert alt du noensinne har ønsket, og kan være med på å utvide ditt seksuelle univers!

 

Relaterte artikler