Nytt nummer ute nå!

Jimmyjane - Form 2 Luxury Edition

Publisert: 21.07.2015 kl. 11:11 | Oppdatert: 24.09.2018 kl. 13:17
1 299 NOK
Jimmyjane - Form 2 Luxury EditionJimmyjane - Form 2 Luxury Edition (2)Jimmyjane - Form 2 Luxury Edition (3)Jimmyjane - Form 2 Luxury Edition (4)Jimmyjane - Form 2 Luxury Edition (5)

Faktainformasjon

Varenr: 15151
Produkt: Form 2 Sort Luxury Edition
Produsent: Jimmyjane (USA)
Farge: Sort, med gullbelegg base
Bruksområder: Vagina, penis, anus m.m.
Mål: 50 mm på det bredeste, 82 mm høy
Vekt: 454 gram
Materiale: Hudvennlig silikon og rustfritt stål
Utførelse: Glatt overflate
Motor: To motorer, én i hver finger.
Batteri: Lithium Polymer High Performance, trådløs opplading
Oppladbar: Ja, 7 timer brukstid
Vanntett: Ja, ingen lekkbare kontakter
Lydnivå: Middels (over 50 db)
Renhold: Vaskes med lunkent såpevann. Skylles godt.

En liten, men overraskende god vibrator som gir sterke stimuleringer.  Nå i  luxus utgave i platina sort og med 24 karat gullbelegg base.

Med sine to ”fingre” (også kalt "ører"), som har hver sin motor og som kan styres uavhengig av hverandre, kan det oppnås usedvanlig god respons hos klitoris og omkringliggende lystområder.

Jimmyjane Form 2 er stillegående og har fire vibrasjonsprogrammer og fem styrkenivåer. Med det enkle kontrollpanelet kan du lett lage din egen komposisjon med vibrasjoner og pulseringer som passer dine behov.

Vibratoren har fire vibrasjonsprogrammer og fem styrkenivåer. Den har trådløs oppladning, den plasseres enkelt og greit i holderen og du får syv timers brukstid per oppladning.

Fem gode råd for fingring, kniping, føling og bading med Form 2.
  • Hold Form 2 slik at fingrene kommer på hver sin side av klitoris, kjønnslepper eller andre lystområder og la vibrasjonene gjøre jobben.
  • Før Form 2 opp og ned og varier bevegelsene slik at en av fingrene kommer i kontakt med klitoris.
  • Bruk Form 2 som en pinsett og klem fingrene sammen rundt klitoris eller andre områder.
  • Ta med deg Form 2 i badekaret, hold den nær klitoris og la vibrasjonene mellom fingrene lage bølger som forplanter seg til hud og kjønn. Du kan oppleve å få orgasme selv uten at Form 2 kommer i direkte kontakt med klitoris.
  • Snu Form 2 og bruk fingrene som håndtak hvis du ønsker mildere vibrasjoner.BRUKERRESPONS:
”Etter en runde i oppladeren våkner villdyret. Med både varierende styrke og programmer, gjør denne til en liten gullgruve av glede.”

”Tenk at noe som ser ut som en designgjenstand du kan ha stående ved siden av iPod-høyttaleren din kan gi så mye nytelse!”

”Perfekt for den som elsker å se sin partners ansikt når han eller hun kommer i nytelse. Når de to ”ørene” er lagt for eksempel rundt klitten, er det ikke nødvendig å gjøre annet enn å holde vibratoren i samme stilling mens du konsentrerer deg om å se på lysten som utspiller seg foran deg.”

”I badekaret har den kraftig nok vibrering til at den, når den holdes en bitteliten anelse unna klitten/pikken, rører vannet rundt voldsomt nok til nydelig vannmassasje. Noen minutter med det, og du er klar for mer, mer, mer!”

”Legg din mann på rygg, lirk vibratoren under pungen hans og press litt opp, skru på et av programmene, legg leppene rundt pikken hans og sug. Eksplosivt.”
Relaterte produkter
Toyfluid
119 NOK