Nytt nummer ute nå!

XConfessions 3 - DVD

Publisert: 30.01.2015 kl. 10:14 | Oppdatert: 18.04.2019 kl. 13:41
Pris: 149 NOK Før: 299 NOK
XConfessions Vol.3 DVDXConfessions Vol.3 DVD (2)XConfessions Vol.3 DVD (5)XConfessions Vol.3 DVD (6)XConfessions Vol.3 DVD (7)

Faktainformasjon

Varenr: 14560
DVD
Erotisk/Pornofilm

Spilletid: 123 minutter
Episoder: 10
Språk: Engelsk, fransk, spansk
Subtitles: EN, FR, SP,GE
Audio: Stereo 2.0
Lydspor: Musikk og autentiske sexstemninger i stereo
Anbefalt aldersgrense: 18 år
Innspillingsår: 2014
Regissør: Erika Lust
Cast: María Agrado, Samia Duarte, Zoe Geovanna, Ryan James, Clarke Kent, Amarna Miller, Pau Pappel, Fenyx Santos, Sicilia & Sean and Irina Vega.
 

Relaterte ressurser

XCONFESSIONS 3 er det tredje DVD-albumet med Erika Lusts filmserie basert på forbudte fantasier. Albumet inneholder ti erotiske kortfilmer med samlet spilletid på 123 minutter.

Her presenterer Erika Lust nye seksuelle "tilståelser", nye skuespillere og et kinky register fra trekanter og gruppesex til erotiske rollespill og strap-on-sex. Igjen har Erika Lust tøyet grensene for hva vi forventer av erotisk film.

Dette er tredje del av "tilståelses-serien" XCONFESSIONS som er Erika Lusts hittil mest ambisiøse filmprosjekt. Alle kortfilmene i serien er basert på private bekjennelser med forbudte fantasier som Erika har mottatt fra kvinner og menn som har latt seg begeistre av de tidligere filmene hennes.

– Med XCONFESSIONS ønsker jeg å vise nye veier for å oppleve og forstå erotikk, sier Erika Lust. – Dette er faktisk en ny sjanger der vi alle kan samarbeide om å bryte med klisjeene, hvor kreativitet og oppfinnsomhet kan gå hand i hand med erotikken, hvor menn og kvinner samarbeider, og hvor det ikke er behov for runkevennlige merkelapper som Gay, Hetero, Lesbian, Interracial, Anal, Blowjobs, MILFS, Big Cocks, Big Boobs, Small Boobs…

Erikas ”skriftestol”
Her er oppskriften hennes: Bidragsyterne skriver ned sin sexbekjennelse og sender den til Erikas ”skriftestol”. Hver måned plukker hun ut to av de mest spennende, originale, overbevisende og ærlige bekjennelsene og lager en ny kortfilm basert på hver av dem.