Orgasmepilotene: Zini Perfect Rabbit Pure

Publisert:
Sist oppdatert:


Testet av orgasmepilot Zenzuela

Zini Perfect Rabbit Pure stimulerer/masserer vagina og klitoris samtidig med sine tre motorer som er strategisk plassert på skaftet, midt på dildoen og på selve ‘kaninen’. Denne sterkt vibrerende dildo med klitoris-stimulering er et leketøy for eksklusiv fornøyelse.

Ti funksjoner på skaftet som er synkronisert med kaninen og i tillegg så kan du trykke deg frem til rotering av selve dildoen.

Testresultat: 9/10 (som dildo og vibrator)

Pluss:
  • Deilig å ta på
  • Flott og naturlig form
  • Tre sterke vibrasjonsmotorer som kan ‘jobbe’ samtidig for deg
Minus:
  • Batteridreven og litt vanskelig å finne ut hvordan batteriboksen åpnes
  • Litt irriterende lyd
 
Zini Perfect Rabbit Pure er en multifunksjonell dildo som egner seg for en privat kosestund eller sammen med en elsker/kjæreste. ‘Kanin’ delen er veldig fleksibel og består av to ører som man kan plassere på det stedet som passer en selv best.

Jeg testet den ut alene og det var en ren nytelse. Jeg følte en herlig vibrering i vagina samtidig som klitoris fikk intens behandling av selve ‘kaninen’. Jeg testet den også analt mens ‘kaninen’ lå på mellomkjøttet – også godt.

Den egner seg spesielt godt til dobbel penetrering, og da er det en bonus at klitoris blir tatt hand om samtidig. (Min kjæreste penetrerte analt mens Zini var i vagina og ‘kaninen’ lå på klitoris.) Når jeg så kom var jeg ikke sikker på om det var dildoen eller jeg som vibrerte mest.  Min kjæreste konstaterte at jeg vibrerte mer enn dildoen både mens jeg kom og en god stund etterpå.

Det samme som jeg skrev om Nomi Tang Infiniti kan skrives for Zini Perfect Rabbit Pure «bruker du den sammen med kjæresten kan han lett bli sjalu da den nesten er bedre enn ‘the real thing’». Jeg hadde gitt den en 10-er hvis den var oppladbar.

 

Relaterte artikler