Faksimile fra bladet Cupido 4/2013 som er i salg fra 5. april til 12. mai 2013.

- Viktig med åpenhet rundt sex

Publisert:
Sist oppdatert:

"Manger av oss, men dessverre ikke alle, er seksuelt frigjorte, lystne og spenningssøkende mennesker. Vi puler hvem vi vil og forteller om våre fantasier på trikken uten å senke stemmen"

Denne måneden skriver en av Norges mest kjente bloggere, Lars Joten Tangen (19), for Cupido. Han har opp til 50.000 unike besøkende daglig innom bloggen larstangen. blogg.no, og har ved flere anledninger gjort seg bemerket i media med sine krasse utspill og sterke meninger. 
 
Lars vokste opp i Molde, men "flyktet" som han selv uttrykker det til Oslo som 17-åring. Han mener at det er få ting som er så spennende å snakke om som seksuelle fantasier. Selv om han er fri når han fantaserer, så føler Lars seg virkelig fri når han blogger.
 
— Det er kun når jeg skriver at jeg føler at jeg får til å uttrykke alt jeg har inni meg. Det er en form for frihetsfølelse for meg. Jeg er i mitt ess når jeg uttrykker mine tanker på papiret. 
 
Første gang jeg hørte om blogging, var i 2008 da jeg så «Gossip Girl» for første gang. Da ble jeg nysgjerrig på hva det var for noe, og etter kort tid hadde jeg opprettet min egen blogg.
 
Jeg er en person som elsker å være alene med Mac-en og rødvinsglasset, samtidig som jeg er veldig glad i de som er rundt meg. Selv om jeg ikke nødvendigvis får det til, så forsøker jeg å leve i nuet. Jeg er en svært emosjonell person, med sterke følelser og meninger, på både godt og vondt. 
 
— Hva ønsker du å oppnå med bloggen din?
 
— Jeg håper at jeg ved hjelp av bloggen kan inspirere andre til å bli lykkeligere. At jeg forteller om mine livserfaringer og vonde opplevelser er et ledd i dette. Jeg håper at folk kjenner seg igjen i det jeg skriver, og at de da vet at de ikke er alene. 
 
 Hva vil du si er det viktigste budskapet i ditt innlegg i Cupido denne måneden?

— Jeg tror viktigheten av kommunikasjon og åpenhet rundt sex er essensen i min kronikk. At man skal være seg selv på godt og vondt, uten å ta hensyn til hva andre måtte mene om det. Vær den du er, de som bryr seg om deg har ikke noe imot hva du liker å gjøre i sengen.
 
Les Lars Joten Tangens kronikk «Bønn fra en seksuell frigjøringsmisjonnær» i Cupido som er i salg nå.
 

Relaterte artikler