BUL 13921w
BUL 13921w | © Bull

Hans følsomme penis og hennes nesten følelsesløse skjede

Publisert:
Sist oppdatert:

En mann som ønsker å stimulere sin kvinnelige partner må huske at samleiet oppleves helt annerledes for ham selv enn for kvinnen han ligger med.

Kvinnens skjede er hovedsakelig skapt for å føde barn, mens mannens penis er hans mest følsomme område på kroppen.

Dermed er det en aldri så liten konflikt gående mellom disse to organene fra starten, og en mann som ønsker å stimulere sin kvinnelige partner må huske at «pumpesex» ikke er spesielt spennende for partneren.

«Et samleie uten utvendig klitorisstimulering blir ofte en temmelig kjedelig affære for kvinnen, siden skjeden er nesten følelsesløs. Slik må det være siden skjeden jo også er en fødselskanal, mens mannens penis er hans største kilde til nytelse. Et samleie kjennes derfor helt annerledes for ham,» sier sexolog Gro Isachsen til nettstedet klikk.no.

«Menn flest skjønner bedre hennes behov for utvendig klitorisstimulering når de får spørsmål om hvordan de hadde nytt sexen dersom penis ikke ble berørt,» sier sexologen som for tiden jobber med en bok med tema «Den nye seksualiteten».

Penis inn og ut av skjeden som eneste utløser for kvinnens orgasme er fortsatt noen menns ønsketenkning, og psykiateren Sigmund Freud hevdet for mer enn hundre år siden at klitorisorgasme ikke var en fullverdig orgasme.

«Ja, det måtte en mann til for å komme med slikt tull. I dag har heldigvis den moderne sexologien forkastet mange av Freuds tanker og påstander, som var sterkt preget av datidens sneversyn på kjønn og moral. I dag vet vi at de aller fleste kvinner trenger utvendig klitorisstimulering for å oppnå orgasme,» sier Isachsen.

Relaterte artikler