En strålende fornøyd programleder Simen Sund etter at Betty Dodson (til høyre) og Carlin Ross i følge tv2.no gav ham "vagina-sjokk". Det virker som han raskt kom seg etter sjokket. | © TV2

Vagina-sjokk på TV 2

Publisert:
Sist oppdatert:

TV 2 viste usladdet vagina i beste sendetid. Mangeårig Cupido-medarbeider Betty Dodson, hjalp TV 2s homofile programleder med å "komme over frykten". Se TV-innslaget!

TV 2s ferske programleder Simen Sund har fått sitt eget talkshow, «Sent med Simen Sund» på TV 2 Zebra.

I siste episode av programmet oppsøkte Sund vagina-ekspertene Betty Dodson og Carlin Ross for å selv komme over frykten han påstår han har for det kvinnelige kjønnsorgan.

Det er klart at TV 2 er inspirert av vagina- og orgasmestuntet som Betty og Carlin gjorde for NRKs Trekant etter at Cupido hadde hentet dem fra New York til Oslo høsten 2011.

Her kan du se vagina-stuntet til Simen Sund på TV 2!

– Redaksjonen min syntes jeg trengte et kurs i vagina, siden det egentlig ikke er min greie, sier Simen Sund, som er homofil, til tv2.no.

– Dette er nok det lengste jeg har strukket meg noen gang. I hvert fall i programmet, sier Simen, som i episoden får en grundig innføring i hvordan en kvinnes underliv ser ut.

TV 2s informasjonsmedarbeider Alex Iversen mener Sund bare har godt av erfaringen som kom med opptaket til programmet.

– Vi syntes Simen trengte å få gjort noe med vagina-fobien sin og at han måtte bli mindre prippen, så derfor var jo dette en god ide i så måte, sier Iversen som heller ikke er redd for reaksjoner på programmet.

– Når NRKs «Trenkant» kan vise både det ene og det andre så kan vel også vi i TV 2 by på litt. Dette går fint, sier Iversen til God kveld Norge.

Relaterte artikler