Nytt nummer ute nå!

Lelo Smart Wand - Stor/Sort

Publisert: 01.07.2012 kl. 15:25 | Oppdatert: 18.04.2019 kl. 13:49
Pris: 1 199 NOK Før: 1 799 NOK
Smart wand black 1Smart wand black 2Smart wand black 3

Faktainformasjon

Varenr: 15854
Produkt: Lelo Smart Wand - Stor
Produsent: Lelo
Farge: Sort
Bruksområder: Klitoris og kropp
Mål: 304x80x60mm
Vekt: 395 gram (selve vibratoren)
Materiale: Ftalatfri ABS-plast, Silikon
Utførelse: Behagelig fløyelsaktig overflate.
Motor: Kraftig, med "SenseTouch™ Technology" og åtte vibrasjonsvariasjoner
Oppladbar: To timer lading gir opp til to timers bruk
Vanntett: Ja - kan brukes i dusj og badekar
Lydnivå: Stillegående (under 50 dB)
Renhold: Vaskes med lunket, mildt såpevann og skylles godt

Testet av orgasmepilotene


Massasjestav med ny og oppsiktsvekkende teknologi! Vibrerer bare ved hudkontakt. Velg mellom milde og intense vibrasjoner.

Lelo har igjen utviklet et sexleketøy som flytter grenser. Nå introduseres smart-teknologi for voksen sengekos.
 
Oppladbar, 100 prosent vanntett, ren og lekker design og inntil to timers intens og kraftig vibrasjon; «Smart Wand» er sexleketøyet for de kresne og kvalitetsbevisste.
  • Ny teknologi (SenseTouch™ Technology) sørger for at massasjestaven ligger stille og lydig ved siden av deg i sengen og venter på å stå til tjeneste. I det øyeblikket du fører den mot kropp og hud reagerer den spontant og gir deg den vibrasjonen og intensiteten du selv ønsker. Staven har åtte forskjellige vibrasjonsvariasjoner.
 
Staven er lett å holde i og den kan brukes praktisk talt overalt på kroppen. Siden den er såpass kraftig kan den med hell også brukes som et ordinært massasjeapparat for stiv nakke eller såre muskler.
 
Styrken, utformingen og smart-teknologien gjør den også godt egnet for personer med nedsatt funksjonsevne.Orgasmepilotene(test 1): "Smart Wand begeistret meg mest pga de dype, nesten grove vibrasjonene. I mine øyne, står ikke denne vibratoren noe tilbake for MX Fighter, for de av dere som husker den." Les mer!


Orgasmepilotene(test 2): "Vibrasjonene er så intense, dype og behagelige at forplanter seg og  fikk meg til et seksuelt nirvana der jeg ga slipp på alt og fokus var på nytelse. Til slutt ble  jeg nøtt til å bare gi meg hen..." Les mer!