Nytt nummer ute nå!

Tor 2 Vibrerende penisring - Grønn

Publisert: 23.06.2012 kl. 14:15 | Oppdatert: 18.12.2015 kl. 13:44
1 198 NOK
Tor 2 - green -1Tor 2 - green -2Tor 2 - green -3Tor 2 - green -4Tor 2 - green

Faktainformasjon

Varenr: 15847
Produkt: Tor 2 Vibrerende Penisring
Produsent: Lelo (Sverige)
Farge: Grønn
Bruksområder: Penisring som stimulerer klitoris
Mål: 60 mm x 42 mm x 22 mm. Diameter 29 mm
Vekt: 30 gram
Materiale: ABS / hudvennlig TPE
Utførelse: Fleksibel ring. Silkemyk
Motor: 6 Vibrasjonsvariasjoner. 150 Hz
Batteri: Brukstid 1,5 timer. Standby 90 dager
Oppladbar: Lading 2 timer.
Vanntett: Ja.
Lydnivå: Stillegående (under 50 db)
Renhold: Vaskes med lunket, mildt såpevann. Skylles godt
Dette er verdens første vanntette og oppladbare penisring, om lag dobbelt så kraftig som tilsvarende produkter på markedet!
 
«TOR 2» er en videreutvikling av produsentens svært populære penisring Tor, men nå er den også blitt fullstendig vanntett og har seks forskjellige vibrasjonsmuligheter.
 
Du kan bruke «Tor 2» både når du onanerer og når du har sex med penetrering – den vibrerende ringen gir både deg selv og partneren din ekstra nytelse. Det er lett å skifte vibrasjonsmodus underveis, sånn at du får den vibrasjonen som passer deg og partneren best.
 
Dersom du vender den vibrerende delen av ringen oppover vil den treffe din partners mellomkjøtt eller pung alt etter hvilken stilling dere liker best. Vender du den vibrerende delen nedover treffer den din egen pung og gir i tillegg din partner en vibrerende opplevelse.
 
Selve ringen er i myk og føyelig silikon som gjør den lett å ta på og av. Vibratoren leveres i en lekker gaveeske med en egen liten silkepose som er hendig dersom du skal ut på reise.
 
NB! Det er viktig at du ikke bruker penisring sammenhengende mer enn en time da det kan skade blodomløpet i penis. En stram penisring skal ikke brukes ved langvarige ereksjoner. Bruk ikke penisring samtidig med potensmiddel!
 

 
Relaterte produkter