Nytt nummer ute nå!
Faksimile fra bladet Cupido 5/2015 som nå kan kjøpes som e-blad. Temaet «Overgangsalderen» utgjør ti sider i bladet og omhandler: En ny start eller slutten på kvinnens seksualliv? Er det bare å akseptere at toget har gått? Ti kvinners ulike erfaringer med overgangsalderen.

Cupido 5/2015

Publisert: 03.11.2015 kl. 00:00 | Oppdatert: 04.03.2016 kl. 10:16

Overgangsalderen - Ny start eller slutten på kvinnens seksualliv? * Menn blir også lei seg * Nakenkunstens dag * Tornerose-syndromet * Erotisk høstlektyre.
Bladet Cupido 5/2015 er nå i salg som e-blad. Bladet Cupido kan også bestilles i abonnement. Les mer om hvor og hvordan du kan skaffe deg Cupido!


Fra innholdet i Cupido 5/2015:

Overgangsalderen - En ny start eller slutten på kvinnens seksualliv? Marina Manuela de Paoli har dykket dypt i nyere forskningsresultater: «Kvinner som har hatt et aktivt sexliv før de går inn i klimakteriet, fortsetter gjerne med det. De har også mindre overgangsplager.»«Menn er også en slags mennesker» - «Akkurat det pleier jeg å si sarkastisk og provoserende når praten kommer inn på menn følelser og sex», skriver Rikke Pristed. «Men man kan absolutt spørre hvorfor det er nødvendig å servere en sånn provokasjon?»Somnofili og Tornerse-syndromet - Svein Øverland skriver om de ukjente tenningsmønstrene: «Sove-voldtekter beskrives ofte av overgriperen som at «det bare skjedde» fordi de sov sammen og fordi han (det er svært få rapporter om kvinner) trodde at det var gitt samtykke».

Nakenkunstens dag - Dag Hammarskjolds Plaza i det ellers så kroppsforferdende New York var full av splitter nakne mennesker som feiret kroppskunstens dag med rikelige mengder kroppsmaling.

Prevensjonens historie - Prevensjonens tornefulle og smertefulle historie kan følges så langt tilbake som det gamle Egypt, først og fremst i form av pessarer som ble laget av uspesifiserte mengder akasiesevje og finmalte dadler blandet med honning.thet og Vrede - Lene Wikander skriver i sin faste ytring om Ruby Rose som er: «aldeles overjordisk vakker både i kvinnelig og mannlig kjønnsutrykk og når hun kler seg naken på TV eller trer på seg en strap-on og kler seg som gutt.»
Erotiske historier - 42 sider med 12 fortellinger skrevet av Cupidos lesere. En tradisjon som er holdt i hevd siden 1985.Vitenskap og lidenskap -
8 sider med internasjonale nyheter om seksualitet, samliv og erotisk kultur.Inngangsbilde
Foto: Pete Saloutos/Corbis/NTB scanpix
Utgangsbilde
Foto: Hans Neleman/Corbis/NTB scanpixCupidos papirutgave
Selges hos Narvesen i Norge.
Løssalgspris kr 119

Se hvilke butikker som selger norske Cupido i Danmark!
 

Cupido som E-blad
Les siste Cupido eller tidligere utgaver som e-blad hos BuyAndRead
Pris kr 69

Cupido kan leses på nett eller lastes ned som PDF slik at du kan lese bladet når du vil selv om du ikke er tilkoblet nettet.
 
 
Papirutgaven i abonnement
Helårsabonnement: 6 utgaver.
Språk: Norsk.
Pris: NOK 398.

Bestill abonnement her hvis du bor i Norge!
Bestill abonnement her hvis du bor i Danmark!
Bestill abonnement her hvis du bor i Sverige!


Tilbake til siste utgave av bladet Cupido