0003ril5-w-web
0003ril5-w-web | © Bulls

Kurs i våte kyss

Publisert:
Sist oppdatert:

Når hverdagen kommer, tørker kyssene inn. Kanskje trenger du noen gode tips som kan få deg til å fukte leppene igjen.

1 - Omfavn hverandre og se hverandre dypt inn i øynene. Vis din elskede deretter hvordan en som virkelig elsker å kysse gjør det. Kyss ham eller henne slik du selv vil bli kysset, med slike kyss du alltid har lengtet etter.
 
2 - Kyss henne så mykt du kan. Med streiftende, fjærlett berøring flytter du leppene dine langs munnen hennes – sakte, sakte og fra side til side. Variér mellom å resse mykt mot hele munnen og å følge over- og underleppen hennes med en lett trutmunn. Nynn mykt på mmm-lyden!
 
3 - Småbit, sug og fortær leppene hans, bit for bit.
 
4 - Tungekysset: La tungene møtes inne i munnen til den andre, lek og utforsk med tungespissen. Bevég den rundt i munnen hans/hennes, omfavn den begjærlig. Tenk lidenskap! Vær klar over at noen syns for mye spytt er ekkelt. Men vit samtidig at de kjemiske forbindelsene som gjør dere kåte ligger gjemt i spyttet, og kan også gjøre dere mer forelsket! Er dere ikke redde for spyttets sødme, så gi generøst av det. Dykk ned under den andres tunge for å smake på den søte saften som skilles ut der. Nyt!
 
5 - Passiv Dronning: I følge arabisk elskovslære så er en av de mest opphissende kysse-formene at hun (eller han) lar tungen være helt passiv, mens mannen (eller kvinnen) suger den i et passe fast grep inn i sin munn. Der skal den aktive la tungen sirkle i raske og sakte kombinasjoner rundt den passives tunge, suge ut saftene og pirre til kvinnen (eller mannen) er dryppende våt både oppe og nede.
 
6 - Kyss og slikk gropene ved kragebenet, midt i nakken under hårfestet, eller bak knehasene: Dette er særdeles erogene soner for mange.
 
7 - Tantrisk orgasmekyssing for å koble sammen kysset og kvinnens klitt: Sug mykt på kvinnens overleppe og bruk tungen og leppene til å stimulere hennes «frenulum» i munnen, det lille leppebåndet som sitter mellom innsiden av overleppene og fortennene. Samtidig suger hun på hans underleppe og visualiserer energistrømmen som løper brennende ned til klitoris. Det kan føre til orgasme å kysse på denne måten!
 
 
Cupidos utvalg av de syv våteste kyssetipsene er inspirert og bearbeidet fra Ylva Franzéns bok Kvinnens nytelsesbibel, en håndbok om kvinnekroppens uendelige muligheter for nytelse. Den norske utgaven av boka ble utgitt av Silke forlag i 2009.

 
  FRA CUPIDOS ARKIV:
Kline-, kysse- og berøringskompetanse
Det handler om nærhet, ømhet, intimitet, sensualitet, nytelse, lyst og tenning som bør oppdages og oppleves.

Relaterte artikler