Nytt nummer ute nå!
00050jt4_w | © Bulls

Våren lokker oss ut

Publisert: 25.04.2017 kl. 00:00 | Oppdatert: 25.04.2017 kl. 00:01

Vi spurte medlemmene i Cupido Club om hva som er kicket ved å ha sex i det fri. – Råskapen kommer sterkere når man har sex ute, svarte Mann, Vestfold. – Faren for å bli oppdaget, svarte Kvinne, Østfold.
Cupido spurte:

1. Våren lokker oss ut: Har du hatt sex utendørs?
2. Hvor tenker du deg ville være en pirrende plass å ha sex ute?
3. Hva er kicket med å ha sex i det fri?
 
Bilpanseret er favoritten
1. Mange ganger... Favoritten er nok fortsatt på panseret på bilen.

2. Kunne tenke meg å prøve trampolina jeg!

3. Er nok ikke så veldig det å bli oppdaget som tenner meg, men det er en del av pakka. Man kjenner luften og friheten og råskapen kommer sterkere når man har sex ute.

Mann, Vestfold


Solvarmt svaberg med utsikt til snøkledde fjell
1. Litt tidlig ennå.. men ja, sex utendørs er noe vi, og spesielt hun liker.

2. Et solvarmt svaberg med utsikt til snøkledde fjell og klar blå fjord. Båter som glir forbi med mennesker i feriemodus som oss. Å avslutte med et friskt bad i sjøen setter en ekstra spiss på det hele. Deilig å kjenne friskt sjøvann omslutte en het kropp.

3. Muligheten for å bli iakttatt mer enn å bli ferska. Det er utrolig deilig å glemme tid og sted og ta inn den fullkomne nytelsen som naturens elementer gir sammen med sex.

Par, Rogaland


Pirringen viktigere enn selve samleiet
1. Mange ganger. I bil teller kanskje ikke som utendørs, men på svaberg eller nudiststrand, og gjerne med et fuglefjell av tilskuere må telle. Eller et bart og solvarmet stykke fjelltopp på skitur en varm vårdag på Hardangervidda.

2. Et sted det var deilig, varmt og mulighet for pirrende lek.

3. Generelt det å være naken og kjenne varm vind og sol på kroppen. Bieffekten er muligheten for å bli oppdaget eller å vite at man allerede har tilskuere. Kjælingen og pirringen er viktigere enn selve samleiet.

Mann, Oslo


Kicket for meg er faren for å bli oppdaget
1. Ja. I Nesparken i Moss. Det var på kvelden og det var mørkt. Men slik jeg uler når jeg kommer ble vi antagelig hørt av de som eventuelt befant seg i parken.

2. Det ville vært veldig pirrende å vært på Cap D Agde (nudist-by i Frankrike) og hatt sex. Siden jeg er litt ekshibisjonistisk tenner den tanken meg.

3. Kicket for meg er faren for å bli oppdaget.

Kvinne, Østfold


Ved Oslo Tinghus
1. Javisst har jeg hatt sex utendørs! Det har jeg holdt på med siden jeg var ganske ung. Det første jeg husker er som 17-åring i en snøskavel på Ola Narr i Oslo en februarnatt på vei hjem fra firmafest. Siste gang var for noen få uker siden på ei rivningstomt ved Oslo Tinghus.

2. Jeg tror det mest pirrende må være på et svaberg, uforstyrret fra land, men synlig for småbåttrafikken. Og min egen balkong i fløyelsaugustnettene!

3. Kicket er å måtte ta det litt forsiktig, i tilfelle noen skulle kunne oppdage oss. Så må vi holde igjen, og høyst sannsynlig avslutte det et annet sted - kåte til randen!

Kvinne, Oslo
 
 
Desverre var det mye mygg
1. Siste gang var på ferietur med ungene sovende i bilen. Var bare en mulighet og det var ut i skogen. Litt knisende og fnisende og med støtte fra et høyt furutre. Desverre var det mye mygg i den skogen.

2. En helt usjenert plass på svabergene ned mot sjøen, uten mygg.

3. Å ha sex der og da rett og slett. Uten planlegging og tilrettelegging. Men det MÅ være usjenert for min del.
Par, Hordaland

 
I båten en kveld med ganske mange båter rundt
1. Ja, vi har hatt sex utendørs flere ganger. Om sommeren er vi mye ute i båt og det gir både inspirasjon, lyst og anledning til å ha sex utendørs.

2. Det er mange forskjellige plasser det kunne være pirrende å ha sex. Men de gangene vi vel husker best og også nøt mest var på et svaberg på svenskekysten og en annen gang ute bak i båten en kveld med ganske mange båter rundt.

3. Vinteren er lang i Norge, og bare det å kunne være ute, kjenne varmen og solen kjærtegne hele kroppen gjør noe med oss. Kunne kaste alle plagg og være nakne, få farge på kroppen og kjenne sitringen stige. Når i tillegg muligheten for å bli sett eller oppdaget av andre setter det en ekstra, om enn så irrasjonell, spiss på kåtheten. Det gir et ekstra kick som gjør opplevelsen eksotisk og annerledes. )

Par, AkershusCupido-redaksjonen spør regelmessig Forum-debattantene i Cupido Club om deres meninger og erfaringer med temaer som skal behandles i bladet Cupido. De utvalgte enquete-utdragene i nettutgaven er samlet i seksjonen Når CC-medlemmer blir spurt.

 
Les også:
Når blir nakenhet naturlig?
Nytt triks: Båtfolk kler seg nakne for å skremme andre vekk fra favorittholmen.


 Denne artikkelen var først publisert i bladet Cupido 5/2009.