Nytt nummer ute nå!
BUL 13835-web | © Bulls

De beste orgasmestillingene

Publisert: 18.12.2017 kl. 00:00 | Oppdatert: 18.12.2017 kl. 00:01

Vi spurte medlemmene i Cupido Club om hvilke stillinger som gir de beste orgasmene. – Ri og bli ridd. Svarer Kvinne (31). – 69 med meg underst. Svarer Mann (38).
I anledningen et spesialtema om samleiet, spurte Cupido om hvilke stillinger som:

1. Hun får lettest orgasme i
2. Han får sterkest orgasme i
3. Skaper størst nærhet og de sterkeste bånd dere imellom
4. Er den mest annerledes dere har prøvd

 
Fra lilletåa til hårtuppene
1. Ri ham.

2. Bli ridd (Sitat fra mannen: – Når du virkelig går inn for å ri meg - da kjennes det fra lilletåa til hårtuppene på hodet!)

3. Misjonær.

4. Funnet en ny enkel og deilig en nå i det siste: Han går inn i meg bakfra mens jeg ligger på siden. Jeg løfter det øverste beinet høyt opp og han kommer godt på plass og blir liggende over meg som fortsatt ligger på siden.
Kvinne  (31), Akershus

Mens man svømmer
1. Cowgirl med dildo i rumpa.
2. Doggy-style.
3. Misjonær.
4. Hva enn for posisjoner man kan ha mens man svømmer.
Par (23), Rogaland

Om vi en sjelden gang har besøk av en husvenn
1. I ”69” med meg underst. Jeg bruker tungen i henne, hun bruker vibb på klitoris. Om vi en sjelden gang har besøk av en husvenn blir hun penetrert bakfra samtidig.

2. Når hun ligger på magen på gulvet. Jeg ligger over henne og tar henne bakfra mens jeg presser henne ned.

3. Når mannen sitter på huk. Hun sitter tett inntil ham (bryst mot bryst) og rir ham.

4. Vi har prøvd det meste som er fysisk mulig. Sex med henne opphengt i huske, for eksempel.
Mann (38), Oslo

Det må nok være trillebår
1. Når hun rir ham face to face, og sitter oppreist og litt tilbakelent. Hun har vanskelig for å forklare hvorfor akkurat orgasmene i den stillingen blir så delige, men vi har våre teorier om at i den stillingen blir hennes g-punkt ekstra stimulert.

2. Å bli ridd når hun lener seg forover og legger seg tett ned på ham, slik at han kan holde rundt henne og presse henne hardt inntil seg når det går for ham (en konflikt dersom det holder på å gå for oss samtidig, men når det skjer har vi lært oss å leve med det :-).

3. To likeverdige alternativer: Enten misjonær der han ligger oppå henne, eller som i pkt 2. når hun rir ham og legger seg ned oppå ham. I begge stillingene kan vi ligge tett sammenslynget, og den følelsen av nærhet - å være ett - er alltid sterkest like etter at vi har hatt våre orgasmer.

4. Det må nok være trillebår. Da han ikke er altfor "godt utstyrt" måtte han jobbe en del for å holde seg "på plass" i den stillingen, noe som gav opphav til mye fnising og latter fra hennes side og frustrerte stønn fra hans side.
Par (56/64)


Cupido-redaksjonen spør regelmessig Forum-debattantene i Cupido Club om deres meninger og erfaringer med temaer som skal behandles i bladet Cupido. CC-medlemmenes ytringer publiseres i bladet under vignetten "Enquete".

De utvalgte enquete-utdragene i nettutgaven er samlet i seksjonen Når CC-medlemmer blir spurt.

 
Les også:
Hvem er de lykkelige?
Finsk studie gir svar på hvorfor noen holder sammen mens andre går fra hverandre, hvorfor noen er lykkelige mens andre ikke er det?


Fra Cupidos arkiv: Seksualitet
Som voksen i dag har du sannsynligvis fått mangelfull seksualundervisning. Uansett kan det vel være smart med litt påfyll.Denne artikkelen var først publisert i bladet Cupido 10/2009.